Enterprise Enterprise Hyrbil

Sök, jämför och boka din hyrbil

Uthämtningsplats
 Annat återlämningskontor?
   Förarens ålder: 25-70
   Jag bor i: Förenta staterna
Jämför bilhyra
Vi jämför priser från över 800 leverantörssajter på fler än 30 000 platser över hela ärlden
Kunderna älskar oss

Över 1 miljon kunder gav oss förtroendet att boka hyrbil med bäst erbjudande åt dem

Kunderna älskar oss
Ändra bokningen kostnadsfritt

Upp till 48 timmar före upphämtning

Ändra bokningen kostnadsfritt
Inga extra avgifter

Vi tar inte ut några extra avgifter såsom kreditkortsavgifter eller reservationskostnader

Inga extra avgifter

Enterprise Hyrbil

Enterprise Hyrbil

Letar du efter en billig hyrbil med fördelaktiga villkor?

På holidaycars.com jämför vi alla tillgängliga hyrbilsföretag för alla resmål, så att du alltid kan hitta en bra hyrbil som passar dina behov. Boka säkert och tryggt före avresan så att du inte råkar ut för några obehagliga överraskningar senare.

Utnyttja våra kompletta hyrbilspriser med bästa prisgaranti, så att du aldrig behöver betala för mycket. Vår riskfrigaranti ger dig 100 % tillbaka på överskottet och garanterar dig en bekymmersfri bilhyresupplevelse. Du kan även teckna ett avbokningsskydd, med vilket du kan avboka din reservation fram till upphämtningstiden utan några ytterligare kostnader.

Om du har frågor eller behöver hjälp kan du nå vår kundtjänst dygnet runt via telefon, e-post och livechatt på ditt eget språk.

Tvekar du fortfarande? Be om en gratis offert!

Hyr en bil från holidaycars.com: fler alternativ, lägre priser och utmärkt service!

Enterprise recensioner och erfarenheter

Din erfarenhet när du hyr en bil är viktigt för oss. Det är därför vi håller koll på realtidspriser, alla olika villkor för tjänsten och tillgängliga hyrbilar från Enterprise och jämför den med över 800 andra biluthyrningsföretag. Vi ber också våra kunder om information om deras erfarenheter med sitt val av hyrbilsvarumärke. Detta hjälper dig att göra rätt val

Detta är vad våra kunder tycker om Enterprise

Våra kunder betygsatte Enterprise med ett genomsnitt på 7.7. Vi har också bett dem att förklara detta betyg och de har sagt detta om Enterprise i sina recensioner på sistone. Läs vad de har att säga:

30-03-2018

hos Enterprise i Larnaca airport
engelsktalande personal vid flyglatsens utlämningskontor snabb hantering
bättre skyltning tillbaka till kontoret från motorvägen när man ska lämna bilen mitt i natten , svårt att hitta i beckmörker
20-03-2018

hos Enterprise i Samos airport
Great service nice car
06-03-2018

hos Enterprise i Munich airport
Trevlig personal, bra bemötand vid disk. Även representanten som lämnade ut bilen var tillmötesgående. Vi had hyrt en bil i storleksklass VW Passat kombi. Dock fick vi först en Nissan Qashqai som sedan byttes mot en Passat.
Ha koll på olika storlekar på bilar. Kunden efter oss hade bokat en Opel Astra och fick den av oss utbytta Qashqaien. Det kan tolkas som att Opel Astra är i samma storleksklass som Passat Kombi ;)
24-12-2016

hos Enterprise i Frankfurt am Main, Tyskland
Fräsch bil, välstädad.
Struligt vid utlämningen, svårt att finna utlämningsplatsen.Dålig rutin med kontroll av ev. skador på bilen. Vi tänkte inte att det var vårt ansvar att kontrollera bilen. För övrigt svårt i ett mörkt parkeringsgarage. Dåligt bemötande vid återlämning. Blev beskylld för en repa på bilen, som redan fanns på bilen.Oresonabel personal. Vi misstänker att personalen var medveten om skadan, då han direkt gick fram och pekade på den i mörkret. Därför misstänker vi att han tidigare har tagit en muta av den som orsakat skadan. Surt att debiteras 1000euro för detta.Vi har hyrt bil många gånger i många länder, och aldrig blivit bemött på detta vis. Oproffsigt!