Hyrbil Stockholm

Sök, jämför och boka din hyrbil

Uthämtningsplats
 Annat återlämningskontor?
   Förarens ålder: 25-70
   Jag bor i: Förenta staterna
Jämför bilhyra
Vi jämför priser från över 800 leverantörssajter på fler än 30 000 platser över hela ärlden
Kunderna älskar oss

Över 1 miljon kunder gav oss förtroendet att boka hyrbil med bäst erbjudande åt dem

Ändra bokningen kostnadsfritt

Upp till 48 timmar före upphämtning

Inga extra avgifter

Vi tar inte ut några extra avgifter såsom kreditkortsavgifter eller reservationskostnader

Hyrbil Stockholm

Det bra läget som Stockholm har gör staden till en toppdestination för turister. Utöver att vara ett bra resmål att utforska är det även en perfekt start för en bilresa.

Var uppmärksam på de lokala parkeringsreglerna. De här reglerna kan skilja sig från stad till stad och ibland även mellan stadsdelar. Även om det först kan verka dyrt att parkera på en parkeringsgarage är det oftast det smartaste att göra. Det är säkrare för bilen och du riskerar inte att bryta mot några parkeringsregler här.

Billös semester i Stockholm? Med hyrbil kan du göra upp din planering på vägen.

Det är väldigt enkelt att flyga och köra till Stockholm. För detta föreslår vi att du väljer ett av våra hyrbilskontor direkt i anslutning till flygplatsen. Om du flyger kan du sedan enkelt hämta din hyrbil på flygplatsen. Därifrån kan du sedan köra till hotellet eller lägenheten. I slutet av semestern återlämnar du sedan bilen på flygplatsen.

Om du har frågor kring din bokning i Stockholm kontaktar du oss bara så hjälper vi dig gärna och ger dig tips och information.

Tips och upplevelser i Stockholm

Våra kunder har betygsatt Stockholm med ett medel på 10.0 baserat på en 1-skala, och det här är de senaste tipsen, upplevelserna och höjdpunkterna.

20-12-2016

sier:
Stockholm är en fantastisk stad att promenera i, men vill man komma utanför innerstaden är bil det smidigaste sättet att ta sig. Drottningholms slott och Djurgården är två favoriter strax utanför stan, på djurgården kan man promenera i Rosendals trädgård, gå på Skansen, Waldermarsudde, Wasamuseet, Abba museum, Gröna lund och mycket mer. Ytterligare en bit utanför stan kan man åka ut till Vaxholm, Mariefred eller något av naturreservaten. Man får enkelt tillgång till den svenska naturen som ligger precis inpå knuten av stadskärnan.