InterRent InterRent Hyrbil

Sök, jämför och boka din hyrbil

Populära resmål: Palma de Mallorca, London, Los Angeles, Barcelona, Las Vegas, Lissabon, Málaga, Rom
Uthämtningsplats
 Annat återlämningskontor?
   Förarens ålder: 25-70
   Jag bor i: Förenta staterna
Jämför bilhyra
Vi jämför priser från över 800 leverantörssajter på fler än 30 000 platser över hela ärlden
Kunderna älskar oss

Över 1 miljon kunder gav oss förtroendet att boka hyrbil med bäst erbjudande åt dem

Ändra bokningen kostnadsfritt

Upp till 48 timmar före upphämtning

Inga extra avgifter

Vi tar inte ut några extra avgifter såsom kreditkortsavgifter eller reservationskostnader

InterRent Hyrbil

Letar du efter en billig hyrbil med fördelaktiga villkor?

På holidaycars.com jämför vi alla tillgängliga hyrbilsföretag för alla resmål, så att du alltid kan hitta en bra hyrbil som passar dina behov. Boka säkert och tryggt före avresan så att du inte råkar ut för några obehagliga överraskningar senare.

Utnyttja våra kompletta hyrbilspriser med bästa prisgaranti, så att du aldrig behöver betala för mycket. Vår riskfrigaranti ger dig 100 % tillbaka på överskottet och garanterar dig en bekymmersfri bilhyresupplevelse. Du kan även teckna ett avbokningsskydd, med vilket du kan avboka din reservation fram till upphämtningstiden utan några ytterligare kostnader.

Om du har frågor eller behöver hjälp kan du nå vår kundtjänst dygnet runt via telefon, e-post och livechatt på ditt eget språk.

Tvekar du fortfarande? Be om en gratis offert!

Hyr en bil från holidaycars.com: fler alternativ, lägre priser och utmärkt service!

InterRent recensioner och erfarenheter

Din erfarenhet när du hyr en bil är viktigt för oss. Det är därför vi håller koll på realtidspriser, alla olika villkor för tjänsten och tillgängliga hyrbilar från InterRent och jämför den med över 800 andra biluthyrningsföretag. Vi ber också våra kunder om information om deras erfarenheter med sitt val av hyrbilsvarumärke. Detta hjälper dig att göra rätt val

Detta är vad våra kunder tycker om InterRent

Våra kunder betygsatte InterRent med ett genomsnitt på 5.0. Vi har också bett dem att förklara detta betyg och de har sagt detta om InterRent i sina recensioner på sistone. Läs vad de har att säga:

06-08-2019

hos InterRent i Rome Ciampino airport
Fanns inget positivt i detta
Ett råd är att INTE ta med dessa i era sökmotorer då de är helt oseriösa och lurar bara alla turister hittade på en ursäkt att vi inte kunde få ut bilen då det skiljde med att mitt andra namn stod på passet och inte på kredtkortet, efter flera timmar med ilska och vrede och även med kontakt med holydays cars som inte kunde hjälpa oss, kan tycka er support inte var speciellt proffsiga, vi fick betala drygt 1700 kr extra för att få ut bilen, så vi hade köpt en extra försäkring på holydaycars som de sade inte gällde hos dem, så ,an skall inte köpa någon försäkring som ni erbjuder i era tjänster.
08-12-2016

hos InterRent i Malaga airport
Enkel att hitta både Internet och bilen.
Vill inte höra försäljningsprat om extra försäkring, bil och dylikt.
30-08-2016

hos InterRent i Malaga airport
Jeg er kjempefornöyd
Sett ned belöpet dere spärrer på kortet
08-08-2016

hos InterRent i Bologna airport
Bra standard på bilen.
Vid bokning stod det att Interrent fanns på terminalen men när vi kom dit så var det buss till ett industriområde ca 15min. Med väntan efter att äntligen hittat vart bussen plockade upp oss utan någon vägbeskrivning förutom att man fick ringa Interrent och få en dålig engelska tolkning vart man skulle gå. Väl framme vid uthyraren fick jag spendera ca 30 min med en person som via datalänk administrera min bokning igen trots att jag fyllt i samma sak på nätet innan. Måste gå snabbare!
22-07-2016

hos InterRent i Alicante airport
Smidigt att hämta ut bilen!
23-03-2016

hos InterRent i Munich airport
Bra service inga väntetider