Hyrbil Milano Malpensa flygplats

Sök, jämför och boka din hyrbil

Uthämtningsplats
 Annat återlämningskontor?
   Förarens ålder: 25-70
   Jag bor i: Förenta staterna
Jämför bilhyra
Populära resmål: Milano, Catania, Olbia, Palermo, Cagliari, Neapel, Bergamo, Pisa
Vi jämför priser från över 800 leverantörssajter på fler än 30 000 platser över hela ärlden
Kunderna älskar oss

Över 1 miljon kunder gav oss förtroendet att boka hyrbil med bäst erbjudande åt dem

Kunderna älskar oss
Ändra bokningen kostnadsfritt

Upp till 48 timmar före upphämtning

Ändra bokningen kostnadsfritt
Inga extra avgifter

Vi tar inte ut några extra avgifter såsom kreditkortsavgifter eller reservationskostnader

Inga extra avgifter

Hyrbil Milano Malpensa flygplats

Hyrbil Milano Malpensa flygplats

Hyrbil Milano

Milano Malpensa Airport (IATA: MXP, ICAO: LIMC), tidigare kallad Aeroporto Città di Milano, är Milanos största flygplats, och även en av tre flygplatser i Milanos storstadsområde, tillsammans med Milan Linate Airport och Orio al Serio Airport. Med en hantering av över 19 miljoner passagerare årligen är det den 21:a mest trafikerade flygplatsen i Europa i passagerarantal, såväl som den största italienska flygplatsen gällande internationell trafik. Malpensa har två terminaler och tre landningsbanor. Malpensa är EasyJets största bas utanför Storbritannien med en dedikerad terminal (T2). Andra flygbolag som betjänar flygplatsen inkluderar Aer Lingus till Dublin, Alitalia till Miami, New York, British Airways till London Heathrow, KLM till Amsterdam, och många fler.

Hyra bil Milano Malpensa flygplats

Hyrbil på Malpensa flygplats föredras till stor del av turister som reser i Milano, för sin dess bekvämlighet och relativt billiga biluthyrning priser. Flygplatsen ligger ca 48 kilometer nordväst om centrala Milano, och det är väldigt lätt att ta sig till staden i en hyrbil genom att följa SS336 till motorväg A8 och tar cirka 50 minuter. Det finns ett komplett utbud av företag som erbjuder hyrbil på Milan Malpensa flygplats, inklusive Auto Europa, Avis, EasyCar, Europcar, Hertz, Maggiore, Sixt, Targa Rent, Thrifty-Italy by Car and Tirreno. Då flygplatsen kan vara ganska hektisk under högsäsong helgerna, är det bättre att hyra en bil på Malpensa flygplats i förväg och helt enkelt hämta ut den vid ankomst. Du kan boka en hyrbil på Milan Malpensa flygplats med internationella biluthyrning mäklaren holidaycars.com. Med ett omfattande nätverk av leverantörer i Italien kan de erbjuda billigare priser med garanterad kvalitet.

Tillgängliga faciliteter på Milan Malpensa flygplats (MXP) inkluderar:


Kontakt

Milan Malpensa International Airport
21010 Varese
Italien

Flygplatskoder

IATA flygplatskod: MXP
ICAO flygplatskod: LIMC
Tips och upplevelser i Milano Malpensa flygplats

Våra kunder har betygsatt Milano Malpensa flygplats med ett medel på 9.4 baserat på en 7-skala, och det här är de senaste tipsen, upplevelserna och höjdpunkterna.

26-04-2021

sier:
Åk till Courmayeur och se bergen. Helt fantastisk upplevelse att vandra nära Mont Blanc massivet! Ta sedan bilen ner till kusten och vandra mellan byarna i Cinque Terre! Kombinera dessa vandringar med dopp i kristallklart vatten. Avsluta resan med att bila upp och runt Gardasjön. Vackrare vägar att åka på finns ej. En oförglömlig roadtrip i Italien!
21-11-2018

sier:
Vi åkte skidor så vi var inte i Milano
28-10-2018

sier:
Tjejen gillde att shoppa, medans jag trivdes bra med att smutta på en espresso vid något lokalt café.
28-02-2018

sier:
Maten och landskapet Stresa var superfint.
22-12-2017

sier:
Besök Parco di Monza med formel 1 banan och Monza stad. Ett besök på Osteria Oppio rekommenderas, god mat och härlig atmosfär.
02-10-2017

sier:
Åkte skidor i Champoluc.
04-08-2017

sier:
Jag var inte i Milano utan i bergen norr om staden