Hyrbil

Sök, jämför och boka din hyrbil

Uthämtningsplats
 Annat återlämningskontor?
   Förarens ålder: 25-70
   Jag bor i: Förenta staterna
Jämför bilhyra
Vi jämför priser från över 800 leverantörssajter på fler än 30 000 platser över hela ärlden
Kunderna älskar oss

Över 1 miljon kunder gav oss förtroendet att boka hyrbil med bäst erbjudande åt dem

Kunderna älskar oss
Ändra bokningen kostnadsfritt

Upp till 48 timmar före upphämtning

Ändra bokningen kostnadsfritt
Inga extra avgifter

Vi tar inte ut några extra avgifter såsom kreditkortsavgifter eller reservationskostnader

Inga extra avgifter

Hyrbil

Hyrbil

Prisvärd bilhyrning hos HolidayCars.com

Är du ute efter en hyrbil? På Holiday Cars hittar du det största urvalet av hyrbilar. Vi jämför priserna på över 800 biluthyrningsleverantörer världen över och på så vis kan vi säkerställa de lägsta priser. Du kan hyra en bil från välkända och pålitliga leverantörer som Avis, Hertz, Europcar eller Budget, men kan också välja att gå till en mindre känd leverantör om de har ett bättre erbjudande.

Bilhyrning har aldrig varit så här enkelt

Är bilhyrning komplicerat? Inte hos Holiday Cars! I endast tre enkla steg kan du säkra det bästa möjliga erbjudandet på din nästa hyrbil.
Först av allt bestämmer du var du ska hämta ut och lämna tillbaka din hyrbil. Naturligtvis kan du lämna tillbaka bilen på samma plats som där du hämtade ut den men du kan även välja envägs bilhyrning. Tänk på att leverantörer kan debitera dig en avgift för en envägs bilhyrning.
Efter att du bestämt dig för var du ska hämta ut och lämna tillbaka din hyrbil, söker vi efter de bästa möjliga erbjudandena. Genom att jämföra över 800 leverantörer på fler än 30 000 platser världen över i realtid, kan du vara säker på att du hitta vad du söker. Alla erbjudanden som matchar din sökning visas i en enkel översikt, välj bara den bil du gillar och gå vidare till steg tre!
När du har gjort ditt val kan du enkelt boka din hyrbil genom att ange dina uppgifter och betala säkert med iDeal eller kreditkort. Under bokningsprocessen presenteras några extrafunktioner som GPS, avbeställningsförsäkring, en andra förare och så vidare. Holiday Cars bästa tips: boka din hyrbil väl i förväg och dra nytta av de lägsta möjliga priserna!

Världsomspännande bilhyrning via Holiday Cars

Med väl över 30 000 uthämtningsplatser världen över kan du boka din nästa hyrbil via Holiday Cars oavsett vart du vill åka. Oavsett om du åker på en välförtjänt semester eller en affärsresa så kan vi tillhandahålla en bil för varje tillfälle. Vad sägs om bilhyrning i Ibiza för att åka på en underbar bilresa, eller USA för att åka och titta på alla vackra sevärdheter. Oavsett vad din nästa resa blir så finns vi här för att hjälpa dig få det bästa möjliga bilhyrningserbjudandet.

Att hyra en bil gör din resa betydligt mer avkopplande. Du kan åka vart du vill i din egen takt och behöver inte ta hänsyn till de höga taxiavgifterna. Bilhyrning eliminerar också beroendet av kollektivtrafiken, så i slutändan kommer bilhyrning alltid att vara ett tillägg till din semester. Fullständig frihet är vad bilhyrning via Holiday Cars handlar om.

Varför hyra en bil via Holiday Cars?

Bilhyrning utan bekymmer

Vi gör allt som står i vår makt för att säkerställa att din bilhyrningsupplevelse blir så smidig som möjligt. Vårt huvudmål är att hjälpa dig att hyra en bil stressfritt eller bekymmersfritt. Har du några frågor eller oklarheter? Vänligen kontakta oss när som helst. Att göra våra kunder glada gör oss själva glada också!
Vart går din nästa resa?