Hyrbil Malaga flygplats

Sök, jämför och boka din hyrbil

Uthämtningsplats
 Annat återlämningskontor?
   Förarens ålder: 25-70
   Jag bor i: Förenta staterna
Jämför bilhyra
Vi jämför priser från över 800 leverantörssajter på fler än 30 000 platser över hela ärlden
Kunderna älskar oss

Över 1 miljon kunder gav oss förtroendet att boka hyrbil med bäst erbjudande åt dem

Kunderna älskar oss
Ändra bokningen kostnadsfritt

Upp till 48 timmar före upphämtning

Ändra bokningen kostnadsfritt
Inga extra avgifter

Vi tar inte ut några extra avgifter såsom kreditkortsavgifter eller reservationskostnader

Inga extra avgifter

Hyrbil Malaga flygplats

Hyrbil Malaga flygplats

Hyrbil Malaga

Malagas flygplats (AGP) är den viktigaste flygplatsen på den spanska Costa del Sol. Den är belägen åtta kilometer sydväst om staden Málaga och fem kilometer norr om Torremolinos. Den är en viktig flygplats för spansk turism och den huvudsakliga internationella flygplats som betjänar Costa del Sol. Malagas flygplats har flyganslutningar till över 60 länder över hela världen. Flygplatsen har tre passagerarterminaler. Du kan enkelt förflytta dig mellan terminalerna eftersom de är sammanbundna genom det tidigare väntområdet i terminal 2. Restauranger, barer, butiker och valutaväxling är några av de faciliteter som Malagas flygplats erbjuder, bland andra.

Biluthyrning Malaga flygplats

Du kan hitta olika hyrbilsföretag som kan vara till tjänst för dig. Det enklaste sättet att boka en hyrbil är att jämföra priser och bilar på nätet och förhandsboka dem. På så sätt kan du vara säker på att få den bil som passar dig, till lägsta tillgängliga pris. Genom att göra detta i förväg kommer allt att tas om hand och din resa till Málaga kommer att vara så bekväm som möjligt. Alla biluthyrningsföretag på Malagas flygplats är belägna i källaren på Terminal 2 och bottenvåningen på Terminal 3:


Varför få en hyrbil i Malaga

Malagas omgivningar är mycket vackra och en hyrbil kan vara perfekt för att utforska detta vackra område så fritt som möjligt. Flygplatsen är nära stadens centrum så med en hyrbil kan du vara där på nolltid! Málaga, staden som var Picassos hem, är fylld med kultur. Den är hem för en mängd olika restauranger, från Michelinstjärnekvalitet till smakliga fiskruckel. Kanske är det lite uppenbart, men stränderna i Málaga är verkligen något som inte kan missas. Sandstränder täcker kusten i flera kilometer.

Saker att ha i åtanke när du hämtar upp din hyra bil på Malaga Flygplats

Det finns några saker att tänka på när du hämtar upp din hyrbil på Malagas flygplats för att göra din resa till Spanien så bekväm och smidig som möjligt. När du hämtar upp din bil på flygplatsen, se till att du tar med följande dokument:


Kontrollera dessutom med ditt försäkringsbolag innan du köper extra försäkring du kanske inte behöver. Att köpa extra försäkring kan ibland kosta mer än själva hyran och i vissa fall kanske du inte ens behöver den. Ta en titt på de vanliga frågorna om försäkring på följande sida: HolidayCars FAQ. Glöm inte att boka din bil tidigt för att få det bästa erbjudandet!
Njut av din resa till Málaga, ge dig iväg och utforska!

Populära destinationer för hyrbil i Spanien

Spanien har naturligtvis många fler vackra destinationer att upptäcka med bil. HolidayCars erbjuder dig möjlighet att hyra en bil på alla dessa destinationer! Vi har listat dem speciellt för våra besökare.Kontakt

Av. del Comandante García Morato, s/n,
29004 Málaga
Spanien
IATA: AGP
ICAO: LEMG
Tips och upplevelser i Malaga flygplats

Våra kunder har betygsatt Malaga flygplats med ett medel på 8.5 baserat på en 49-skala, och det här är de senaste tipsen, upplevelserna och höjdpunkterna.

22-07-2021

sier:
Hyr en biltyp som passar dina behov. Kör av motorvägarna och besök de små vackra bergsbyar som finns efter Solkusten. T. ex Friligiana. Nerja, en liten stad 6km öster om Malaga är värt ett par dagars besök. En vacker typisk liten spansk semesterort med ett många riktigt bra restauranger och fina stränder. Där finns ett stort utbud av lägenheter och hus att hyra samt fina små hotell. Nakenstranden i Maro är fantastisk med sitt ljusblå vatten. Grottorna i Maro är en otroligt häftig upplevelse.
17-06-2021

sier:
Besök den lilla vita staden Torrox Pueblo, ca 50 km öster om Málaga. Det är en genuin spansk stad med rötter i morisk medeltid, Den har ett centralt beläget torg med flera små restauranger, kaféer och barer. Från torget sprider sig smala gränder och trappor och utanför de vita husen finns blommor och gröna växter i överflöd. Britter och nordeuropéer har bosatt sig i staden men majoriteten av befolkningen är spansk. Ett par små hotell med modesta priser ligger i en gränd nära torget. Man finner också hus och lägenheter som kan hyras. Det finns ett par markerade stadsvandringar som leder besökaren genom de vackraste gränderna och de mest storslagna utsikterna över bergen i norr och Medelhavet i söder. Den högt belägna kyrkan nära torget är byggd på en morisk fästning. Det finns också ett kloster i utkanten av staden. Från staden utgår ett par vandringsleder in mot dalarna och bergen i norr. Vill man bada i havet, är det bara 4 kilometer ner till Torrox Costa med en flera kilometer lång sandstrand och en strandpromenad med många restauranger och kaféer.
19-05-2021

sier:
Se till att anlända till Malaga tidigt på dagen, för att hinna ta dig till din destination och få uppleva stranden och solen direkt. Hett tipps är att lägga tid på att bila till andra sidan tarifa, till Costa de la Luz, för att uppleva vackrare stränder och vildare hav. Cadiz ligger någon timme från Malaga, och är Spaniens i särklass vackraste stad, med fantastisk utsikt och flera tusen års historia. Slutligen är Baelo Claudia i Bolonia ett måste, för att uppleva makallösa romerska ruiner.
11-03-2021

sier:
Ha tålamod, en bra bok och lite pengar kvar så du kan äta eller fika på flygplatsen. Det händer faktiskt att planet du ska åka med är kraftigt försenat .
24-02-2021

sier:
Vi bilade längst kusten mellan Fuengirola och Marbella, mycket vackert. Gibraltar kan jag rekommendera med bil. men parkera på den spanska sidan! Sevilla är en fin och mycket varm stad
12-02-2021

sier:
Vi bodde i en liten stad som hette Alora. Mycket trevlig och genuin. Väldigt få turister. Bilresan till Sevilla bjöd på vackra vyer. Gjorde även en bilfärd ner till Gibraltar, vilket jag varmt rekommenderar.
05-02-2021

sier:
Nerja nästa stället att bara njuta på
13-01-2021

sier:
Ta det lugnt. Ät gott. Drick gott. Njut av livet så länge det pågår. Livet är kort. Imorgon kan det vara fötsent
09-01-2021

sier:
De är en vanlig stor flygplats. Varken bu eller bä.. helt okej.
17-12-2020

sier:
Bergen. Havet. Maten. Folket. Klimatet.
14-12-2020

sier:
Grenada - en härlig stad med både gemytlig stadsdel och många kulturminnesmärken att besöka. Marbella - en härlig stad med puls Estepona är min favorit, en riktig spansk traditionell stad. Här kan man spendera dagen med att strosa runt i de vackra gränderna i gamla stadsdelen och se spansk arkitektur när den är som vackrast. Det är så vackert utsmyckat med blomsterarrangemang längs med små gator och gränder. Ta en kopp kaffe på någon av de otaliga uteserveringarna. Fortsätta till hamnen och äta något gott av det breda utbud som restaurangerna har att erbjuda. Riktigt mysigt, speciellt framåt skymning. Gibraltar blev avslutningen på vår lillsemester, linbanan, aporna, Sky walk och mycket mer. glöm inte promenaden i centrum för att beskåda de gamla byggnaderna i kolonial stil, ett stycke Storbritannien i miniatyr Och sist men inte minst glöm inte att på solkusten är de väldigt duktiga på fisk och skaldjur. Riktigt gott!
01-12-2020

sier:
Blommande mandelträd i Guaro. Tusentals flamingos i Laguna de Piedro. Bilmuseet i Malaga. En biltur en vardag till Torkal. Europas största Stupa i Benalmádena. Las Paloma parken med Munkparakiter i Benalmádena.
24-11-2020

sier:
1. Boka annan biluthyrare
08-10-2020

sier:
Välj en känd part om du skall hyra bil, åk sedan till Poerto barnus och ta en drink i hamnen! Bo på ett sjyst hotell samt ta en biltur till Ronda. Det är trevligt.
30-09-2020

sier:
Lätt att köra, fina vägar och underbar natur. Bara ut och titta!
28-07-2020

sier:
Vi åkte till Frigiliana, som var en mysig bergsby. Granad var också en trevlig stad. Det är att köra i Spanien, trafiken är inte så hetsig, som det är t.ex. i Italien
29-06-2020

sier:
Sköna bergsbyar överallt!
24-06-2020

sier:
Gamla stan i Torremolinos. Sol och bad. Restaurangmiljön, finns något att äta på varje gathörn. Nära till många städer. Tåg från Malaga till närliggande städer, billigt och bra. Golbanor överallt.
01-09-2019

sier:
Hyr boende och bil så du är fri att åka vart du vill. Upplev mer av vardagens Spanien! Handla mat på lokala butiker och tillaga hemma! Besök hamnen i Malaga och sen är ju Alhambra ett måste. Gå promenader i bergen. Njut av solen!
04-12-2018

sier:
Skylta upp bättre när man lämnat bilen och var man ska gå till terminalen
02-11-2018

sier:
Costa del Sol.Jättebra. Mycket att göra.
15-10-2018

sier:
Nerja några mil från Malaga är en mycket trevlig liten stad som känns genuin. I närheten till staden finns de berömda Nerja-grottorna som definitivt är värda ett besök.
23-09-2018

sier:
Härlig stad som har mycket att erbjuda av kultur, strand mitt i staden och bra shopping. Nära till t.ex Marbella m.m. En stad som jag gärna återvänder till.
17-09-2018

sier:
Malaga stad, Marbella, Mijas. Det finns hur mycket som helst att göra och uppleva på Solkusten.
16-09-2018

sier:
Lugn och skön trafik, ingen jäkt bra för en trevlig road trip
14-09-2018

sier:
Mycket sevärdheter, kolla in gamla stan. Ta ett glas Rioja med Tapas till och bara njut av Solen och klimatet samt miljön!
05-09-2018

sier:
Vi bodde i Puerto Banos och gjorde dagsutflykter till bl a Malaga. Bästa tipset är att åka ner till Gibraltar, det överträffade alla våras förväntningar. Två tonårstjejer var med och dom pratade länge om mötena med alla apor.
08-08-2018

sier:
Mysig innerstad. Bra restauranger.
02-08-2018

sier:
Besök Ronda och benahavis
30-04-2018

sier:
Lei bil og kjör runt å se på ting
26-04-2018

sier:
Finns mängder att se. Förutom många fina stränder: Malaga stad, Ronda, Benhavis, Alhambra.
07-04-2018

sier:
It seemed like Malaga was more genuine than Port Banus where we ended up driving to. Small backstreets with good food and service. Its quite expensive but european standards. We visited the Picasso exhibition - really interesting.
29-03-2018

sier:
Nice cathedral, easy to travel on the Costa del Sol, take a trip to Gibraltar
27-03-2018

sier:
Vi testade flera olika "Club Beaches" under första veckan. Bäst Value for money visade sig vara Siroko Beach. Bra priser på stolar, familjärt, trevligt bemötande och en fri drink ingick i priset. Toppen mat till bra priser på lunchen.
26-03-2018

sier:
Vi åkte direkt till Puerto de la Santa Maria . Fin stad, fina stränder. Underbart !
24-03-2018

sier:
Vi var i Marbella i 15 dagar, rekommenderar mijas, puerto banus, Gibraltar.
18-03-2018

sier:
Allt som inte hade med bilhyra att göra
11-02-2018

sier:
Vi bodde vid Carib Beach i Marbella. Mycket fint och trevligt område. En resa upp i bergen till byn Ronda är verkligen att rekommendera. Besök gärna några av de lokala vingårdarna också. Flygplatsen i Malaga var mycket välordnad och angenäm att vistas i och att flyga från
20-12-2017

sier:
maten och golfen
05-12-2017

sier:
Ett besök i Ronda kan rekommenderas, fantastisk bro byggd över en djup ravin. Fin natur när man lämnar strandområdet och åker upp i bergen.
03-12-2017

sier:
Vi var där för att spela golf utanför Marbella. Utflyktsmål blev Gibraltar och Ronda.
12-11-2017

sier:
Gamla stan i Malaga är värd ett besök. Men sedan ska ni åka ner till Fuengirola som har en lång underbar strand, mycket fina golfbanor, trevliga restauranger, en favorit är Mr Wook de har en kanon buffé med allt du kan tänka dig från Spanien. Många sevärdheter och ett riktigt bra nattliv!
10-11-2017

sier:
Njut av vårsolen
10-08-2017

sier:
Bra golfbanor och prisvärd mat.
29-07-2017

sier:
Besök Nerja gärna i en hyrd bil ifrån Europacar där har vi hyrt bil tidigare utan problem
23-07-2017

sier:
Jag spenderade vår tid på golfbanorna i Marbella
22-07-2017

sier:
Mer info om olika golfbanor, priser och rabatter. Bättre översikt över uthyrningsmarknaden.
20-03-2017

sier:
Åk till mijas och gå längs kusten.
22-02-2017

sier:
viajar por la costa e ir visitando los pueblitos, ya que son encantadores y se come muy bien y la gente es muy amigable.