Sixt Sixt Hyrbil Tyskland

Sök, jämför och boka din hyrbil

Uthämtningsplats
 Annat återlämningskontor?
   Förarens ålder: 25-70
   Jag bor i: Förenta staterna
Jämför bilhyra
Vi jämför priser från över 800 leverantörssajter på fler än 30 000 platser över hela ärlden
Kunderna älskar oss

Över 1 miljon kunder gav oss förtroendet att boka hyrbil med bäst erbjudande åt dem

Ändra bokningen kostnadsfritt

Upp till 48 timmar före upphämtning

Inga extra avgifter

Vi tar inte ut några extra avgifter såsom kreditkortsavgifter eller reservationskostnader

Sixt Hyrbil Tyskland

Letar du efter en billig hyrbil med fördelaktiga villkor?

På holidaycars.com jämför vi alla tillgängliga hyrbilsföretag för alla resmål, så att du alltid kan hitta en bra hyrbil som passar dina behov. Boka säkert och tryggt före avresan så att du inte råkar ut för några obehagliga överraskningar senare.

Utnyttja våra kompletta hyrbilspriser med bästa prisgaranti, så att du aldrig behöver betala för mycket. Vår riskfrigaranti ger dig 100 % tillbaka på överskottet och garanterar dig en bekymmersfri bilhyresupplevelse. Du kan även teckna ett avbokningsskydd, med vilket du kan avboka din reservation fram till upphämtningstiden utan några ytterligare kostnader.

Om du har frågor eller behöver hjälp kan du nå vår kundtjänst dygnet runt via telefon, e-post och livechatt på ditt eget språk.

Tvekar du fortfarande? Be om en gratis offert!

Hyr en bil från holidaycars.com: fler alternativ, lägre priser och utmärkt service!

Sixt recensioner och erfarenheter

Din erfarenhet när du hyr en bil är viktigt för oss. Det är därför vi håller koll på realtidspriser, alla olika villkor för tjänsten och tillgängliga hyrbilar från Sixt och jämför den med över 800 andra biluthyrningsföretag. Vi ber också våra kunder om information om deras erfarenheter med sitt val av hyrbilsvarumärke. Detta hjälper dig att göra rätt val

Detta är vad våra kunder tycker om Sixt

Våra kunder betygsatte Sixt med ett genomsnitt på 6.8. Vi har också bett dem att förklara detta betyg och de har sagt detta om Sixt i sina recensioner på sistone. Läs vad de har att säga:

22-08-2020

hos Sixt i Stuttgart airport
En stjärna är för mycket för de! Jag bokade bilen på nätet via holydaycars, jag tog full försäkring +, utan självrisk! När jag hämtade bilen så sa de till mig att jag bokat bilen med extra försäkring och försäkring är betald de svarade att det stämmer! Två dagar efter att jag lämnade tillbaka bilen så tog sixt 100 euro för mycket för en försäkring som jag inte hade beställt! Jag sa till att jag har redan köpt försäkring och betalat den via holydaycars och ni har tidigare bekräftat det och ändå så gjorde de utdrag. Fastän jag inte godkänt något extra köp! Om ni hyr bil via de var försiktiga och ta kort på hela bilen innan ni kör ut, de kan lura kunder antingen att de lägger till Extra hyres försäkringar eller genom att de säker att det finns ett liten skrapa på bilen som inte fanns tidigare! (Detta hände en vän i Dubai också via Sixt)
Sluta lura kunder!