Billeje Miami lufthavn

Søg, sammenlign og reservér din udlejningsbil

Afhentningssted
 Andet returneringskontor?
   Chaufførens alder: 25-70
   Jeg bor i: United States
Sammenlign billeje
Vi sammenligner priser fra over 800 forskellige udlejningssteder på over 30.000 lokaliteter i verden
Kunderne elsker os

Over 1 million kunder har tillid til, at vi bestiller den bedste biludlejningsaftale for dem

Gratis ændring

Op til 48 timer før afhentning

Ingen ekstra gebyrer

Vi inkluderer ikke ekstra gebyrer såsom kreditkortgebyrer eller reservationsomkostninger

Billeje Miami lufthavn

Miami International Airport (MIA) er den primære lufthavn i det sydlige Florida. Miami lufthavn er et af de største knudepunkter for luftfartselskaber i USA og den vigtigste port mellem USA og Latinamerika. De besøgende kalder lufthavnen et indkøbscenter, fordi den har mange restauranter, barer og butikker. For nylig blev Miami Airport Rental Car Center (RCC) åbnet. Dette gør det meget nemt at hente og aflevere din lejebil.

Miami lufthavn er knudepunkt for American Airlines og omfatter de fleste interkontinentale passager-luftfartselskaber som Air Berlin, Lufhansa, Air France, Aeroflot Air Canada og KLM. Både den økonomiske vækst i regionen og mange turistattraktioner har hjulpet lufthavnen med at vokse. I 2013 rejste over 40 millioner passagerer igennem Miami lufthavn, hvilket gjorde den til den 26. travleste lufthavn i verden. Lufthavnen ligger i hovedstadsområdet Miami og kun 13 kilometer (8 mil) fra Miami centrum. Dette er bekvemt for dig, fordi Miami selv er et populært feriemål og et godt udgangspunkt for et roadtrip med en lejebil.

MIA mover er det hurtige og gratis eldrevne tog, som transporterer dig fra lufthavnen til Miami Intermodal Center. Her ligger Rental Car Center med mange biludlejningsfirmaer og deres serviceskranker. Henter du din lejebil et andet sted i Miami? Her ligger også Miami centralstation, der tilbyder alle mulige former for landtransport.

Miami International Airport Rental Car Center

Miami Airport Rental Car Center er et moderne arkitektonisk vidunder. Rental Car Center kan prale af 4 etager med biludlejningsfirmaer. Sammenlagt har de 6.500 biler, som du kan vælge imellem. Men selv med et udvalg, der er så stort, bør du aldrig dukke op ved et selskabs skranke uden en reservation på en udlejningsbil. Du kommer til at spare et anseligt beløb ved at sammenligne biludlejningsfirmaer i Miami lufthavn først og lave en reservation på forhånd.5 tip angående RCC:

Vi ved det allesammen: Biler er det vigtigste transportmiddel i USA, og det er det samme i Miami. Rental Car Center (RCC) er et eksempel på, hvor rart det kan være at leje en bil. For at hjælpe dig med at finde rundt i RCC har vi her skrevet en liste med 5 tip:

At returnere din bil til Rental Car Center

Afleveringsindgangen ligger på 3900 NW 25th Street - Miami, Fl 33142. At aflevere en bil igen bør være meget nemt og ingen af vores kunder har haft problemer med at aflevere deres udlejningsbil igen. På nettet læser vi dog om flere besøgende, der har problemer med det.

De to bedste tip vi kan give dig er at give dig selv en time til at returnere bilen og at holde øje med skiltningen til dit biludlejningsfirma. Disse tip kan synes overflødige, men de vil hjælpe dig, når der er travlt, hvilket der afgjort kan være i RCC. Når du har afleveret lejebilen brug elevatorerne eller rulletrapperne for at komme til 4. sal. Herfra tager MIA Mover dig med tilbage til lufthavnen.

Et alternativ til Miami International Airport

Nogle rejsende foretrækker Fort Lauderdale – Hollywood International airport frem for Miami Airport. Lufthavnen er helt afgjort mindre end Miami Airport, men den er stadig ikke noget at grine af. Fort Lauderdale Airport tilbyder også internationale flyvninger og betjener omkring 25 millioner passagerer om året.
Miami Airport er kæmpestor og tilbyder et stort antal flyveruter og tjenester. Nogle foretrækker en mindre lufthavn. Med en afstand på kun 35 kilometer (21 mil) til Miami er Fort Lauderdale Airport et godt alternativ.

Faciliteter

Denne lufthavn har det hele, betjener den sydlige del af den økonomisk groende solskinstat og er Latinamerikas port til USA. Der er et bredt udvalg af tjenester og faciliteter:

Kontakt

Miami International Airport
P.O. Box 025504
Miami
Florida 33102-5504
United States of America

IATA lufthavnskoder MIA
ICAO lufthavnskoder KMIA
Tips og erfaringer med Miami lufthavn

Der er endnu ikke nogen erfaringer tilgængelige for denne destination. Men selvfølgelig vil vores kundeservice med glæde besvare alle dine spørgsmål om biludlejning i Miami lufthavn.