Hyrbil Miami flygplats

Sök, jämför och boka din hyrbil

Uthämtningsplats
 Annat återlämningskontor?
   Förarens ålder: 25-70
   Jag bor i: Förenta staterna
Jämför bilhyra
Vi jämför priser från över 800 leverantörssajter på fler än 30 000 platser över hela ärlden
Kunderna älskar oss

Över 1 miljon kunder gav oss förtroendet att boka hyrbil med bäst erbjudande åt dem

Ändra bokningen kostnadsfritt

Upp till 48 timmar före upphämtning

Inga extra avgifter

Vi tar inte ut några extra avgifter såsom kreditkortsavgifter eller reservationskostnader

Hyrbil Miami flygplats

Vad väntar du på? Jämför hyrbil i Miami flygplats med HolidayCars.com för att ge dig själv en bekymmersfri semester.

Oavsett om du vill uppleva Miami flygplats i en familjebil, cabriolet eller mini kommer du med With HolidayCars.com alltid att hitta den perfekta hyrbilen för din budget och dina personliga resebehov.

Utnyttja våra kompletta hyrbilspriser med bästa prisgaranti, så att du inte behöver betala för mycket. Vår riskfrigaranti ger dig 100 % tillbaka på överskottet och garanterar dig en bekymmersfri hyrbilsupplevelse.

Även om det är billigare att hyra en bil så tidigt som möjligt har vi även många sista minuten-hyrbilar tillgängliga här.

Om du har frågor kring din bokning i Miami flygplats kontaktar du oss bara så hjälper vi dig gärna och ger dig tips och information.

Tips och upplevelser i Miami flygplats

Våra kunder har betygsatt Miami flygplats med ett medel på 8.4 baserat på en 13-skala, och det här är de senaste tipsen, upplevelserna och höjdpunkterna.

19-01-2020

sier:
Tillgång till bil är ett måste i Florida. Smidigt att hämta och lämna direkt på flygplatsen. Vi fick ut en helt ny Camry som fungerade som den skulle. Allt gick snabbt och smidigt. Både vid hämtning och lämning.
12-11-2019

sier:
Flyg till Miami, men satsa på att bila runt i Florida. Det finns så mycket att uppleva. Alla nöjesparker i Orlando. Vita stränder på västkusten. Äventyr i Everglades. För att inte tala om The Keys. Kanske paradiset på jorden?
03-04-2019

sier:
Hej andra gången jag har hyrt av Sixt båda gångerna har varit kanon snabb service tillgodo ser dina önskemål kommer att nyttja dom även i framtiden , i Usa är dom det billigaste uthyrnings bolaget
03-02-2019

sier:
Att besöka Key West är en upplevelse, fin natur och bra väg att köra. Det är en bra bit så man skall ha tiden och orken att köra alt övernatta. Men ett värt besöksmål. Att uppleva Miami Beach blir en höjdpunkt likaså modedistrikten inne i Miami där alla lyxbutiker finns. Ladda kameran och snöra på dig promenadskorna finns mycket att se och uppleva.
28-01-2019

sier:
- Always lock in your safe in the hotel at least one of your creditcards, saves a lot of frustration if your wallet is being stolen with ALL creditcards in it... - Many tourist establishment have only 1-800 numbers; try to find a regular telephone number to establishments like hotel, carrental agencies etc. You own local country phone cannot handle 1-800 numbers unless it is a USphone, saves a lot of frustration, too - Ask your car-rental agency how much time you need approx. to reach for the airport when going home from where you stay. Makes planning lots easier. - Always good with a traditional map instead of trusting always a GPS... - Keep always 50USD in cash on you,..specially in US. Some toll stations only accept cash (I 75 in Florida)...
11-01-2018

sier:
En bil rundtur i Florida med Miami beach Cape canaveral och Kennedy Space center Orlando med Disney och Universal parker För att avsluta i Naples med dagsutflykter till stränder och Everglades är en kanon semester o en bil hyrd av Europecar
20-03-2017

sier:
Miami har allt! Sol och bad för de som vill slappa, party för nattugglorna och Everglades för de naturintresserade. Mitt tips är att gå och se en sportmatch. Vi såg en basketmatch och sport i USA är något helt annat än hemma i Sverige!
12-01-2017

sier:
Besök Orlando för parkerna Besök Västkusten för de fina långa stränderna Besök Miami för pulsen och besök Key West för lugnet!
10-01-2017

sier:
Miami är jättehärligt. Som barnfamilj var beachen sen absoluta höjdpunkten. En utflykt till Everglades var också jätteuppskattad.
09-01-2017

sier:
Härlig stämning. Mycket att se och uppleva. Miami Beach levererar!
04-01-2017

sier:
Ja har man tillgång till bil så ska man givetvis åka omkring och se och upptäcka Florida. Tex Everglades, Miami Beach, Kei West, Fort Lauderdale mm.
04-01-2017

sier:
Wynwood, graffitimålningar. Fontaineblauebeachen, bättre för barn. Dolphin mall bättre än Saw grass mill..
28-12-2016

sier:
Fina golfbanor, fina stränder och natursköna utflykter till övriga område i Florida.