Record Record Leiebil Spania

Søk, sammenlign og bestill din leiebil

Populære destinasjoner: Palma de Mallorca, Barcelona, Málaga, Alicante, Ibiza, Madrid, Tenerife, Maó
Hentested
 Levere til en annen lokasjon?
   Sjåførens alder: 25-70
   Jeg bor i: Amerikas Forente Stater
Sammenlign leiebiler
Vi sammenligner 800+ forskjellige leverandørsider i over 30 000 lokasjoner verden rundt
Kundene elsker oss

Over 1 million kunder har hatt tillit og bestilt det beste leiebil-tilbudet for sine behov

Gratis endring

Opptil 48 timer før henting

Ingen ekstra gebyrer

Vi beregner ikke ekstra gebyrer som kredittkort-gebyrer eller reservasjonskostnader

Record Leiebil Spania

Leter du etter billig leiebil med gunstige vilkår?

Hos holidaycars.com sammenligner vi alle tilgjengelige bilutleieselskaper for alle destinasjoner, så du vil alltid finne en leiebil som best passer behovene dine. Bestill trygt og sikkert før avreise slik at du ikke får ubehagelige overraskelser senere.

Få fordeler av vår "all-inclusive" leiepriser med den beste prisgarantien; derfor betaler du aldri for mye. Vår risikofri garanti gir 100% refusjon av differansen og sikrer deg en bekymringsfri leiebil-opplevelse. Du kan også velge kansellasjonsbeskyttelse, hvor du kan kansellere reservasjonen ved henting uten ekstra kostnad.

For spørsmål eller hjelp kan du ta kontakt med kundeservice 24/7 på telefon, e-post eller live chat på ditt eget språk.

Nøler du fremdeles? Be om et tilbud gratis!

Lei en bil fra holidaycars.com: flere alternativer, billigere priser og utmerket service!

Omtaler og opplevelser av Record

Opplevelsen du sitter igjen med etter å ha leid bil hos oss er viktig. Derfor holder vi oversikt over faktiske timepriser, alle de forskjellige vilkårene for tjenesten og tilgjengelige biler fra Record, i tilegg sammenliger vi det med over 800 andre bilutleiemerker. Vi ber også kundene våre om tilbakemelding på opplevelsen av utleiemerket som de leide bilen av. Dette gjør at du enklere kan ta det beste valget

Dette synes kundene våre om Record

Kundene våre ga Record en gjennomsnittlig poengsum på 5.0. I det siste har vi også startet å bedt kundene om å forklare det de skrev om Record i omtalen. Les hva de sa:

08-08-2019

hos Record i Palma de Mallorca airport
Bilen var bra.
Vi bestilte bilen av Record gjennom HolidayCars.com og kjøpte ekstra forsikring (den dyreste; "NoRisk Warranty Plus") direkte ved bestilling. På flyplassen i Palma var det flere skranker for utlevering, men skrankene vår dårlig bemannet og vi ventet 1 time og 45 min før det var vår tur. Vel fremme i skranken fikk vi beskjed om at forsikringen vi hadde betalt gjennom HolidayCars.com ikke gjaldt hos Record. Vi fikk 2 valg, enten betale 211 Euro i forsikring eller 1400 Euro i depositum. Etter en lang krangel med service verten i skranken måtte vi velge mellom de 2 valgene for at vi i det hele tatt skulle få ut bilen. Vi valgte forsikringen til 211 Euro da hun ga klart utrykk for at depositumet på 1400 Euro ikke ble refundert hvis bilen hadde en minste ripe ved levering. I tillegg måtte vi betale ca 50 Euro i service honorar. Ved bestilling forhåndsbetalte vi det vi trudde bilen skulle koste ink full tank som utgjorde NOK 2600,- Når vi i tillegg på flyplassen måtte betale NOK 3600,- ble bilen over dobbelt så dyr. I tillegg må det nevnes at servicen til Record i skranken var elendig!
11-03-2017

hos Record i Palma de Mallorca airport
Record var meget bra. Bilen stod og ventet da vi kom. Bilen var helt ny og 100 prosent ren inne og ute, samt en bedre modell vi hadde krav på. Personen som tok imot bilen 7 dager senere var høflig og blid. Det var 3. Gang i 2017 vi valgt Record. Vi skal benytte Record også i april.
Her er de ikke behov for forbedringer.