Leiebil Ibiza

Søk, sammenlign og bestill din leiebil

Hentested
 Levere til en annen lokasjon?
   Sjåførens alder: 25-70
   Jeg bor i: Amerikas Forente Stater
Sammenlign leiebiler
Vi sammenligner 800+ forskjellige leverandørsider i over 30 000 lokasjoner verden rundt
Kundene elsker oss

Over 1 million kunder har hatt tillit og bestilt det beste leiebil-tilbudet for sine behov

Kundene elsker oss
Gratis endring

Opptil 48 timer før henting

Gratis endring
Ingen ekstra gebyrer

Vi beregner ikke ekstra gebyrer som kredittkort-gebyrer eller reservasjonskostnader

Ingen ekstra gebyrer

Leiebil Ibiza

Leiebil Ibiza Ibiza er en øy som byen med samme navn. Øyen er også kjent som Eivissa, en spansk øy i Middelhavet. Det er den tredje største av Balearene. Byen Ibiza, Santa Eulària des Riu og Sant Antoni de Portmany er de største byene på Ibiza. Hele øyen er kjent for sin eksklusive sommerklubb og fester. De siste årene har Ibiza jobbet for å gjøre turismen mer familievennlig.

Tips for bilutleie på Ibiza

Som så mange andre øyer, er Ibiza et flott sted å leie bil og utforske. Billeie på Ibiza er vanlig og veldig etterspurt blant turister som reiser på Ibiza, på grunn av friheten det bringer å leie en bil og de konkurransedyktige prisene fra de forskjellige bilutleieselskapene på Ibiza. Du kan leie en bil i Ibiza by og kjøre langs kysten for å utforske de mange nydelige strendene, samt ta en båttur til den fredelige øyen Formentera, som befinner seg i noe av det mest krystallklare vannet i Middelhavet. Kjør mot den sørlige delen av øyen, så når du Las Salina Salt Flats, et av Ibizas mest kjente landemerker, et saltområde som har vært i bruk i over 2000 år. Med en leiebil i Ibiza by, kan du ta deg tid til å kjøre rundt i de rolige, hvitvaskede landsbyene på Ibiza og stoppe for en fin gåtur eller spise tapas på en av de lokale barene.

Parkering på Ibiza

Bilutleie i Ibiza er veldig populært blant turister og kan ofte ordnes veldig enkelt. Parkering i Ibiza by er også overkommelig. Det er litt utfordrende å finne gratis parkering nær turistattraksjonene, men det er en rekke gratis parkering i utkanten av byen. I tillegg er det en ny bilpark i Es Pratet nær Burger King, kjent som den gamle sigøyner bilparken, med ca. 1100 parkeringsplasser. Men denne parkeringsplassen er kun for korttidsparkering til 1 euro pr time. Du finner også hoteller med parkering, som Hotel Garbi Ibiza, Apartamentos Llobet, Royal Plaza, osv.

Været på Ibiza

Med et klima for Middelhavet, har Ibiza varme, tørre somre og kjølige, våte vintre. Gjennomsnittstemperaturen i de varmeste månedene juli og august ligger mellom 25 °C til 33 °C. Om vinteren er gjennomsnittstemperaturen rundt 15 °C, men kan klatre opp til 25 °C når det er sol.

Sightseeing på Ibiza

Et par blant de mange «attraksjonene» på Ibiza inkluderer: Det berømte Es Carar Hippy markedet på østkysten av øyen og Las Dalias Hippie marked i San Carlos, som tilbyr eksotiske batikk-wraps, fra klær til skreddersydde skinnmokasiner; Dalt Vila, Ibizas gamle, romantiske middelalderslott, en befestet by som har fått UNESCO World Heritage designasjon; Kapellet i En Serra, som befinner seg på toppen av høyden med samme navn, er en populær utfluktsdestinasjon; Faro de Botafoc, fyrtårnet som gir panoramautsikt av den befestede byen Ibiza.

Begivenheter og festivaler

Ibiza har festivaler og arrangementer året rundt for å underholde alle turistene som: Revelta i Beneides de Sant Antoni Abat, arrangert årlig i januar, med kostymeparader, dans og store bål; Prinsesse Sofias Trofé, den største og mest populære yacht-regatta i Ibiza; Karneval som finner sted i februar, med spektakulære parader, musikk, dans og andre aktiviteter.

Populære flyhavner

Tips og erfaringer fra Ibiza

Foreløpig er det ingen erfaringer tilgjengelige for dette reisemålet. Vår kundeservice vil imidlertid gjerne besvare alle dine spørsmål angående bilutleie i Ibiza