Leiebil Malaga flyplass

Søk, sammenlign og bestill din leiebil

Hentested
 Levere til en annen lokasjon?
   Sjåførens alder: 25-70
   Jeg bor i: Amerikas Forente Stater
Sammenlign leiebiler
Vi sammenligner 800+ forskjellige leverandørsider i over 30 000 lokasjoner verden rundt
Kundene elsker oss

Over 1 million kunder har hatt tillit og bestilt det beste leiebil-tilbudet for sine behov

Kundene elsker oss
Gratis endring

Opptil 48 timer før henting

Gratis endring
Ingen ekstra gebyrer

Vi beregner ikke ekstra gebyrer som kredittkort-gebyrer eller reservasjonskostnader

Ingen ekstra gebyrer

Leiebil Malaga flyplass

Leiebil Malaga flyplass Malaga Lufthavn (AGP), også kjent som Malaga Costa Del Sol Lufthavn og Pablo Ruiz Picasso Lufthavn, befinner seg 8 km fra sentrum av byen med enkle tilknytninger til Costa del Sol. Som den internasjonal hovedflyplassen for Costa del Sol, innehar Malaga lufthavn en viktig rolle for turisme i Spania. Det er også den fjerde mest travle flyplassen I Spania. Flyplassen har flyvninger til over 60 land over hele verden og 120 internasjonal destinasjoner, hvor mesteparten av trafikken er fra Europa. Den har tre terminaler på flyplassen. Den siste ble bygget for å håndtere det økende antallet passasjerer. Når det gjelder bilutleie på Malaga lufthavn: Det er mange selskaper som driver på og rundt flyplassen som gir deg et bredt utvalg av leiebiler å velge blant.

Bilutleietjenester på Malaga Lufthavn

Det er omtrent 20 selskaper som tilbyr bilutleie på Malaga lufthavn. Skrankene med leverandører av bilutleie på Malaga flyplass finner man i kjelleren på Terminal 2, en etasje under ankomsthallen. Du kan forvente kø ved leieskranken på grunn av det høye antallet passasjerer, spesielt turister. Bestille leiebil på Malaga flyplass ved ankomst kan være dyrt og forhastet, og betjeningen ved leieskranken har liten tid til å svare på alle spørsmålene dine. Et godt tips for en praktisk start på turen til Malaga er å leie bilen på forhånd og direkte på flyplassen. På denne måten kan du hente den når du ankommer flyplassen. Sammenligne alle selskapene som tilbyr bilutleietjenester her med vår søkemotor. På grunn av et stort volum kan vi vanligvis tilby billige priser på bilutleie enn om du hadde leid bilen direkte hos selskapene på Malaga flyplass. I tillegg kan du enkelt sammenligne priser, betingelser og ekstrautstyr fra forskjellige leverandører i en tydelig oversikt.

Tips: Det er stor konkurranse mellom bilutleieselskapene på Malaga lufthavn. Du kan definitivt tjene på dette. Reserver bilen et par uker i forkant slik at du kan finne en billig leiebil.

Fasiliteter på Malaga Lufthavn

Malaga lufthavn er velutstyrt med fasiliteter for passasjerer, inkludert følgende:

Kontaktinformasjon

Avenida García Morato
29004 Malaga
Spania

Flyplasskoder

IATA flyplasskode: AGP
ICAO flypasskode: LEMG
Tips og erfaringer fra Malaga flyplass

Kundene våre har gitt Malaga flyplass en vurdering på 8.9 i gjennomsnitt, basert på 19 vurderinger, og dette er de nyeste tipsene, erfaringene og høydepunktene.

25-03-2021

sier:
Spise middag på MiniIndia i Elviria -fantastisk mat og service. Besøke gamlebyen i Marbella. Vandre i Minjas. Gå på miniatyrmuseet i Minjas. Vandre langs stranden i solnedgangen. Klatre i klatreparken i Elviria/Marbella.
28-02-2021

sier:
Elsker barene og klubbene! Anbefaler også å ta en tur på markeder eller opp å se ørneshow med tivoliverden i Benalmadena
28-07-2020

sier:
Gibraltar er verdt en tur. Selv om gondolbanen var stengt på grunn av vind. Ikke mulig og kjøre opp selv. Men tok taxitur som var veldig bra. Dyktig sjåfør og bra service. En annen tur som kan anbefales er til Ronda som er en liten landsby oppe i fjellene. Bør kjøre dit.
30-06-2020

sier:
Malaga flyplass fungere ok. Skilting og innsjekk ok men noe treghet ved mye passasjerer. Hyggelig betjening. Dessverre litt langt å gå til leiebilavdeling. Ok tax-free. Ok restauranter.
02-09-2019

sier:
Sjekk priser. Mange konkurrenter når det gjelder bilutleie. Velg liten bil. Gjerne 5 dørs. Trangt i gatene spesielt i Gibraltar. Anbefaler full forsikring.
28-03-2019

sier:
Visit Ronda, see the beatiful brigde. Visit Tarifa, and choose between their Nice beaches. See Puerto Banus harbour in the Day, and Go on nightclub in the evening. Go Marabella old Town for shopping. Go diving in Marbella. Or visit Gibraltar / Morocco, they are both in reach from Marbella.
27-03-2019

sier:
Husk å ta med: Mobil lader til bil. ( 2 stk ) Mobilholder for feste i frontruten. Alltid vann flaske i bilen. God sommer
18-03-2019

sier:
Stranden og livet ved Benalmadena var hyggelig og helt klart et sted å dra til igjen. Restaurante La Cala i Benalmadena hadde veldig god mat og god service. Du bør bestille bord før du kommer der.
25-12-2018

sier:
Use the car inland!
24-04-2018

sier:
All off the culture.
02-04-2018

sier:
Rhonda and Nerja.
31-03-2018

sier:
Rolig og ordentlig feriemål
23-03-2018

sier:
Grønt og frodig
12-03-2018

sier:
Anbefaler alle som ikke kun planlegger en hotellferie uten å bevege seg mye rundt til å leie bil, hele Costa Del Sol er i stor grad basert på at man må kjøre en del rundt
06-02-2018

sier:
Camilito del Rey - KOngestien er fantastisk Gibraltar
27-01-2018

sier:
Bo i Mijas by
21-12-2017

sier:
Fjellene bak Solkysten er alltid en opplevelse
19-12-2017

sier:
Var i Estepona, en flott plass og mye nytt å se hver dag når vi var ute og gikk tur. Hadde også biltur opp i fjellet og ned til Gibraltar, flott tur Meget god mat og fantastisk service på La Galeria i Estepona
21-03-2017

sier:
Sierra Nevada and visit Marbella