Autohuur Brussel

Zoek, vergelijk en boek uw huurauto

Ophaallocatie
 Andere inleverlocatie?
   Leeftijd bestuurder: 25-70
   Ik woon in: Verenigde Staten
Vergelijk autohuur
Populaire bestemmingen: Brussel, Charleroi, Antwerpen, Gent, Hasselt, Brugge, Oostende, Leuven
We vergelijken prijzen van 800+ verschillende autoverhuurder sites in meer dan 30.000 bestemmingen wereldwijd
Tevreden klanten

Meer dan 1 miljoen klanten vertrouwden ons de beste autohuur deal voor ze te reserveren

Gratis wijzigen

Tot 48 uur voor het ophaaltijdstip

Geen bijkomende kosten

We rekenen nooit extra kosten zoals betalings- of reserveringskosten

Goedkoop auto huren Brussel

Autoverhuur in Brussel

Brussel maakte vroeger deel uit van het graafschap Ukkel in het hertogdom Brabant, waar Leuven de belangrijkste stad was. Brussel profiteerde tijdens de Bourgondische periode van de onrust in Vlaanderen en werd één van de Bourgondische hofsteden. De agglomeratie is enorm uitgestrekt, waardoor een huurauto erg gemakkelijk is om alles te kunnen verkennen. Vergelijk autoverhuur in Brussel voor vertrek bij HolidayCars.com en boek zonder verborgen kosten. Tip: boek uw huurauto 6 weken of langer van tevoren om ervoor te zorgen dat u de beste prijs betaalt.

Één van de mooiste pleinen ter wereld

De Grote Markt in Brussel is één van de mooiste en drukst bezochte pleinen ter wereld. Er is allereerst het gotische Stadhuis, uit 1402-1450 van J. van Thienen en J. Bornoy met het ingebouwde belfort. Binnen zijn nog fraaie decoraties en wandtapijten te bezichtigen, evenals het 18e eeuwse meubilair.

De beroemdste burger van Brussel

Manneken Pis achter het stadhuis gaat u natuurlijk ook ontmoeten. Sinds het feminisme ook in België haar intrede heeft gedaan, bestaat er tevens een plassend meisjesfiguurtje. Autohuur in Brussel is vooral handig om alle bezienswaardigheden in de buurt te kunnen zien. Wat dacht u van het indrukwekkende Atomium?

Beklik het Atomium

Het Atomium is een overblijfsel van de Wereldexpo van 1958. Het is een ontwerp, 102 m hoog, van ingenieur A. Waterkeyn. Het Atomium staat voor de Wereldtentoonstelling in 1958, de zogenaamde Expo 58, als symbool voor ijzer dat sterk in ontwikkeling was. Het stalen bouwwerk bestaat uit negen stalen bollen met een diameter van negen meter. Het gehele ontwerp symboliseert de kristalstructuur van ijzer. Vijf van de negen bollen zijn toegankelijk voor publiek. Dus pak uw huurauto, rijd erheen en ervaar dit wereldberoemde kunstwerk.

Met uw huurauto naar Elsene

Autohuur is wenselijk om in Elsene te komen, vanwege de afstand vanaf het stadscentrum van Brussel. Hier staat de neogotische Sint-Bonifatiuskerk, maar ook de resten van de Abdij Ter Kameren, een voormalige cisterciënzerinnenabdij die u niet mag missen. De gevel van de Drievuldigheidskerk uit 1895, ontworpen door Jacob Frankaert, is afkomstig van de gesloopte augustijnenkerk.

Bezoek het Koninklijk Paleis in Laken

Bij de mooiste bezienswaardigheden rond Brussel hoort zeker het Koninklijk Paleis. Het verblijf van het Belgische vorstenpaar met een groot park ligt niet zo ver weg, maar openbaar vervoer is tijdrovend, dus is autohuur de beste manier om het Paleis te kunnen zien. In de neogotische In de Onze-Lieve-Vrouwekerk liggen de graven van de Belgische vorsten. Prettig dat uw huurauto gewoon op u wacht. Toch?

Huur een auto en rijd naar Ukkel

Een auto huren in Brussel is aan te raden omdat de regio groot is. Het interieur van de classicistische Sint-Pieterskerk in Ukkel stamt deels nog uit de Romaanse periode. Van het landelijke Ukkel van voor de 20e eeuw getuigen de boerderijen en kastelen, vele in Jugendstil gebouwd. Geniet van het intieme Belgische landschap en geniet van de gastronomie van de streek. De bewoners zullen u gastvrij onthalen met een authentiek abdijbiertje.

Populaire luchthavens

Tips en ervaringen van onze klanten voor Brussel

Er zijn nog geen ervaringen voor deze bestemming beschikbaar. Onze klantenservice helpt u graag bij vragen over een auto huren in Brussel.