Autohuur België

Zoek, vergelijk en boek uw huurauto

Ophaallocatie
 Andere inleverlocatie?
   Leeftijd bestuurder: 25-70
   Ik woon in: Verenigde Staten
Vergelijk autohuur
Populaire bestemmingen: Brussel, Charleroi, Antwerpen, Gent, Hasselt, Brugge, Oostende, Leuven
We vergelijken prijzen van 800+ verschillende autoverhuurder sites in meer dan 30.000 bestemmingen wereldwijd
Tevreden klanten

Meer dan 1 miljoen klanten vertrouwden ons de beste autohuur deal voor ze te reserveren

Tevreden klanten
Gratis wijzigen

Tot 48 uur voor het ophaaltijdstip

Gratis wijzigen
Geen bijkomende kosten

We rekenen nooit extra kosten zoals betalings- of reserveringskosten

Geen bijkomende kosten

Goedkoop auto huren België

Goedkoop auto huren België

Flamboyante cultuur

U gaat België ontdekken met de huurauto en u gaat ongetwijfeld genieten van de flamboyante cultuur en de uitdagende gastronomie. België grenst aan Nederland, Duitsland, Luxemburg en Frankrijk. De grootste en belangrijkste stad is Brussel, de hoofdstad van België en bestuurlijk centrum van de Europese Unie. Het land heeft drie officiële talen: Nederlands in Vlaanderen, Frans in Wallonië en Duits in het oosten. België is een ideaal land om met de huurauto te verkennen. U zou het niet zomaar bedenken, maar een roadtrip langs de grootste en leukste Belgische steden is aan te raden. De afstanden zijn kort en goed te rijden met een auto. Een auto huren in België is veilig, gemakkelijk en voordelig. Vergelijk vóóraf autoverhuur in België bij HolidayCars.com en boek zonder verborgen kosten.

Ardennen

Talloze kleine rivieren ontspringen in de Ardennen zoals de Amblève, de Ourthe en de Semois. De hoogste toppen reiken soms tot ver over de zeshonderd meter. Zo is de hoogste heuvel de Signaal van Botrange 694 meter. Een andere top is de in het noorden van de provincie Luxemburg gelegen Baraque de Fraiture met 652 meter. Volop natuurschoon is aanwezig in de Ardennen, die prima te bereiken is met een huurauto.

Huur uw auto in Brussel

Brussel ontstond rond een burcht op een eiland in de Zenne. De stad is na Londen en Parijs de belangrijkste zakenstad van Europa. Ook is Brussel een belangrijke congresstad en is de stad onlangs Washington DC voorbijgestreefd als belangrijkste diplomatenstad ter wereld. De stad wordt ook wel als hoofdstad beschouwd van de Europese Unie. U kunt een gemakkelijk roadtrip starten met een huurauto vanuit Brussel, aangezien de stad centraal ligt in België, waardoor u letterlijk en figuurlijk alle kanten op kan.

Brugge

Brugge is de trotse hoofdstad en grootste stad van West-Vlaanderen. Het middeleeuwse centrum is zelfs opgenomen op de werelderfgoedlijst van UNESCO. De rijke geschiedenis, de archeologische vondsten, maar ook de kleurrijke winkelstraten lokken dagelijks veel toeristen naar Brugge. Autohuur in Brugge is ook mogelijk om van daaruit de kust te verkennen.

Verschillende autoverhuurders in Gent

In de middeleeuwen groeide Gent, onder impuls van een bloeiende wolnijverheid, uit tot een van de grootste steden van Europa. Ook de vlas- en linnennijverheid droegen aanzienlijk bij tot haar welvaart. Na een korte calvinistische periode kende de stad een zeker verval, dat pas keerde tegen het einde van de 18e eeuw. Openbaar vervoer is een redelijke optie, maar autohuur in Gent garandeert een comfortabele en ontspannen vakantie. HolidayCars.com heeft verschillende locaties in Gent waar u uw huurauto kan ophalen.

Gemakkelijk een auto huren in Antwerpen

Antwerpen ligt grotendeels op de rechteroever van de Schelde en is bekend om zijn uitgestrekte havengebied. Sinds de jaren 90 staat de stad ook bekend als modestad. De inwoners van Antwerpen worden ook wel Sinjoren genoemd, naar het Spaanse woord señor. De stad wordt soms de koekenstad, naar de Antwerpse koffiekoeken, genoemd. Antwerpen is een grote stad, die gemakkelijk te verkennen is met een huurauto. Het is dan ook gemakkelijk om een auto te huren op één van de locaties die HolidayCars.com aanbiedt in Antwerpen.

Mechelen

De gemeente ligt in het zuiden van deze Vlaamse provincie, centraal tussen de grote steden Antwerpen en Brussel, aan de rivier de Dijle. Het is de hoofdplaats van het arrondissement Mechelen. De inwoners van Mechelen dragen de bijnaam Maneblussers. Sint-Rombout geldt als hun beschermheilige. Bent u in Brussel of Antwerpen? Rijd met uw huurauto dan eens naar deze prachtige plaats, die nog redelijk onbekend is bij het grote publiek, maar veel te bieden heeft.