Autohuur Israël

Zoek, vergelijk en boek uw huurauto

Ophaallocatie
 Andere inleverlocatie?
   Leeftijd bestuurder: 25-70
   Ik woon in: Verenigde Staten
Vergelijk autohuur
Populaire bestemmingen: Tel Aviv, Jeruzalem, Haifa, Tiberias, Nazareth, Bet Shemesh, Hadera
We vergelijken prijzen van 800+ verschillende autoverhuurder sites in meer dan 30.000 bestemmingen wereldwijd
Tevreden klanten

Meer dan 1 miljoen klanten vertrouwden ons de beste autohuur deal voor ze te reserveren

Tevreden klanten
Gratis wijzigen

Tot 48 uur voor het ophaaltijdstip

Gratis wijzigen
Geen bijkomende kosten

We rekenen nooit extra kosten zoals betalings- of reserveringskosten

Geen bijkomende kosten

Goedkoop auto huren Israël

Goedkoop auto huren Israël

Ligging en bevolking

Israël is een land in Azië en grenst aan Libanon, Syrië, Jordanië, Egypte en de Palestijnse Gebieden. Israël heeft een kust aan zowel de Middellandse Zee als aan de Rode Zee. Israël is het enige land ter wereld met een Joodse bevolkingsmeerderheid. In het Midden-Oosten is Israël ook het enige land zonder islamitische bevolkingsmeerderheid.

Auto huren in Isreal

HolidayCars.com heeft door heel Israel heen locaties waar u een auto kan huren. Op die manier kunt u met uw huurauto overal terecht. HolidayCars.com werkt in Israel samen met de grotere autoverhuur maatschappijen, zodat u er zeker van kan zijn dat u een goede huurauto meekrijgt. Doordat HolidayCars.com continu de prijzen van alle huurauto's in Isreal vergelijkt, heeft u altijd de beste deals tot uw beschikking.

Oude Testament

De geschiedenis van het oude Israël is overduidelijk verbonden met de Bijbel. Dit door God beloofde land werd de thuishaven voor het Joodse volk. Daarnaast beschouwen ook de christenen en de moslims, als gevolg van passages uit respectievelijk het Oude Testament en de Koran, Israël als Heilig Land. Israël heeft een internationaal vliegveld. Indien u een auto wilt huren om dit historische land te verkennen, vergelijk dan vóóraf autoverhuur in Israël bij HolidayCars.com.

Één van de meest besproken omgevingen ter wereld

Jeruzalem was de oude hoofdstad van het koninkrijk Israël, het koninkrijk Judea en later van het Koninkrijk Jeruzalem. Het is een van de meest omstreden gebieden ter wereld. Het is de bakermat van het jodendom en het christendom, en wordt door volgelingen van deze twee religies en door de islam als heilig beschouwd. Autohuur in Israël is aan te raden, omdat u zo veilig en in uw eigen tempo kunt genieten van de oeroude Bijbelse omgeving.

Tel Aviv, het grootste openluchtmuseum ter wereld

De voornaamste vorm van vervoer in Israël is de auto. Israël beschikt over een uitgebreid en goed onderhouden wegennet. De verkeersregels zijn vrijwel identiek aan de Nederlandse en het verkeer is goed geregeld. Tel Aviv is qua architectuur het grootste openluchtmuseum ter wereld. Autohuur is vooral wenselijk wanneer u deze stad, die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat, en de omgeving goed wilt zien.

Rijd met uw huurauto naar Massada

Massada is een citadel op een rots bij de Dode Zee in Israël. Koning Herodes vluchtte in 40 voor Christus uit Jeruzalem naar deze plek omdat hij in gevaar was. Het fort van Massada werd tussen 40 en 4 voor Christus door hem uitgebreid, zodat het een veilige vluchtplaats werd. Massada is per huurauto goed bereikbaar over wegen die goed begaanbaar zijn.

Huur een auto en rijd de Wierookroute

De Wierookroute is een route in de Negevwoestijn in het zuiden van Israël. Vier steden in de Negev woestijn liggen verspreid langs de route en op het westerse uiteinde van de Wierook- en Specerijenroute. Deze steden zijn Avdat, Halutza, Mamshit en Shivta. Als groep laten deze woestijnsteden de enorme winstgevende handel in olibanum en mirre zien die hier plaatsvond. Indien u gebruikt maakt van autohuur in Israël is deze route zeker een aanrader!