Autohuur Arnhem

Zoek, vergelijk en boek uw huurauto

Ophaallocatie
 Andere inleverlocatie?
   Leeftijd bestuurder: 25-70
   Ik woon in: Verenigde Staten
Vergelijk autohuur
We vergelijken prijzen van 800+ verschillende autoverhuurder sites in meer dan 30.000 bestemmingen wereldwijd
Tevreden klanten

Meer dan 1 miljoen klanten vertrouwden ons de beste autohuur deal voor ze te reserveren

Gratis wijzigen of annuleren

Tot 48 uur voor het ophaaltijdstip

Geen bijkomende kosten

We rekenen nooit extra kosten zoals betalings- of reserveringskosten

Goedkoop auto huren Arnhem

Arnhem, hoofdstad van de provincie Gelderland, ligt aan de rivier de Rijn in het oosten van Nederland. Zowel de bezienswaardigheden in de stad zelf als in het naburige Nijmegen en de natuurparken die in de buurt liggen maken het de moeite waard om hier een auto te huren en de omgeving te verkennen.

Auto huren in Arnhem

Vanuit Arnhem is het gemakkelijk om de regio te verkennen met autohuur. HolidayCars.com zet al het aanbod aan huurauto’s van verhuurmaatschappijen als Europcar, Avis en Hertz overzichtelijk op een rij en vergelijkt voor u de prijzen, zodat u in enkele minuten een goedkope huurauto kan boeken.

Wanneer u uw auto heeft opgehaald bij de autoverhuurder zijn er genoeg activiteiten die u kunt ondernemen in de omgeving van Arnhem. De stad staat bekend als groene stad. Dit komt door het grote aanbod aan parken, maar ook door de ligging aan de zuidrand van de Veluwe. Daarnaast beschikt Arnhem ook over het Nederlands Openluchtmuseum. Dit museum is, na Amsterdam, het best bezochte museum van Nederland. Ook mag de dierentuin Burgers Zoo niet vergeten worden op het activiteitenlijstje. De Arnhemse dierentuin bevindt zich in Arnhem-Noord en is de meest bezochte attractie van Gelderland.

Ophalen van uw auto

Als u een auto huurt wilt u deze natuurlijk zo snel mogelijk ophalen. De maatschappijen die uw autohuur regelen zijn allemaal gevestigd in het centrum van Arnhem, vlakbij het treinstation. Als u vanaf het vliegveld de trein naar Arnhem centraal neemt, kunt u vervolgens te voet naar de aanbieder om uw auto op te halen.

Welke auto huren?

Als u veelal in het centrum van Arnhem gaat rijden kunnen wij u aanbevelen om een compactere auto te huren. Zo kunt u makkelijker parkeren en zich goed verplaatsen in de wat smalle straten van de binnenstad. Als u ervoor kiest om meer richting de Veluwe te rijden is het beter om een wat grotere auto te huren. Zo kunt u comfortabel en ruim zitten terwijl u geniet van de prachtige natuur.

Bezienswaardigheden

Zoals eerder aangegeven zijn het Nederlands Openluchtmuseum en Burgers Zoo twee toeristische attracties die u zeker een bezoekje moet geven tijdens uw verblijf in Arnhem. Daarnaast biedt de Veluwe ook verschillende mogelijkheden voor toeristen. U kunt bijvoorbeeld met uw auto een rit maken door het park. U betaalt hiervoor een toeslag van €6,50. U kunt dan in het park parkeren bij het Bezoekerscentrum, Jachthuis Sint Hubertus en het Kröller-Müller Museum. Daarnaast kunt u het park ook te voet betreden. In dat geval kunt u de auto parkeren bij de ingang van het park en bij de kassa een uitrijkaart kopen voor €3. Bovendien is er nog de optie om met de fiets het park te verkennen.
Tips en ervaringen van onze klanten voor Arnhem

Er zijn nog geen ervaringen voor deze bestemming beschikbaar. Onze klantenservice helpt u graag bij vragen over een auto huren in Arnhem.