Europcar Europcar Autohuur Nederland

Zoek, vergelijk en boek uw huurauto

Populaire bestemmingen: Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Den Haag, Maastricht, Arnhem
Ophaallocatie
 Andere inleverlocatie?
   Leeftijd bestuurder: 25-70
   Ik woon in: Verenigde Staten
Vergelijk autohuur
We vergelijken prijzen van 800+ verschillende autoverhuurder sites in meer dan 30.000 bestemmingen wereldwijd
Tevreden klanten

Meer dan 1 miljoen klanten vertrouwden ons de beste autohuur deal voor ze te reserveren

Gratis wijzigen of annuleren

Tot 48 uur voor het ophaaltijdstip

Geen bijkomende kosten

We rekenen nooit extra kosten zoals betalings- of reserveringskosten

Europcar Goedkoop auto huren Nederland

Nederland is gelegen in West-Europa, grenzend aan Duitsland in het oosten en België in het zuiden. Nederland is een klein, modern Europees land, dat bekend staat om zijn internationale karakter en zijn liberale mentaliteit. Het westen van Nederland, ook wel bekend als de Randstad, is het hart van het land met vier grote steden, terwijl het noorden van Nederland het minst dichtbevolkte gebied beslaat. De Waddeneilanden zijn uitstekende bestemmingen voor een dagje uit met je huurauto. Nederland heeft een excellente infrastructuur waardoor je gemakkelijk naar diverse bezienswaardigheden kan reizen met autohuur.

Auto huren bij Europcar?

Autoverhuur is een van de beste manieren om Nederland te verkennen. Als u een auto wilt huren, is Europcar Nederland zeker een aanrader. Europcar Nederland is actief in alle steden van het land. Er zijn meerdere kantoren in steden als Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, etc. In kleinere steden is er meestal slechts één ophaallocatie.

Let op de voorwaarden van Europcar!

Bij Europcar Nederland moeten bestuurders minimaal een jaar hun rijbewijs hebben, en kan kunnen de exacte voorwaarden hiervoor nog variëren per autocategorie. Indien u met uw huurauto de grens over wil, is het alleen toegestaan om te rijden naar de volgende landen: Andorra, Oostenrijk, België, Frankrijk, Denemarken, Finland, Duitsland, Ierland, Italië, Luxemburg, Noorwegen, Oostenrijk, Portugal, Spanje (met uitzondering van Ceuta en Melilla), Zweden, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk.

De voordelen van autohuur in Nederland

Nederland heeft een sterk ontwikkeld openbaar vervoer, maar de prijzen van treinen, bussen en metro's zijn niet goedkoop. Reist u met twee personen of meer, dan is autohuur vaak voordeliger. Als u van plan bent om Nederland te bezoeken en een auto te huren, vergeet dan niet om holidaycars.com te checken. Hier kunt u tarieven, opties en huurvoorwaarden van Europcar Nederland vergelijken met andere autoverhuurders in Nederland, zodat u altijd de beste deal sluit.
Europcar ervaringen en beoordelingen

Wij vinden het belangrijk dat u het autohuur merk kiest dat past bij uw wensen en verwachtingen. Daarom vergelijken wij de huidige prijzen, verschillende voorwaarden en alle beschikbare huurauto's van Europcar met meer dan 800 andere autohuur merken. Daarnaast vragen we onze klanten om hun ervaringen met Europcar te delen met ons. Hierdoor vergelijkt u via HolidayCars.com Europcar eenvoudig met andere verhuuders en maakt u altijd de juiste keuze.

Dit vinden onze klanten van Europcar

Onze klanten beoordelen Europcar met een gemiddelde score van 8.9. Daarnaast hebben we ze gevraagd hun ervaringen toe te lichten. Dit zijn de laatste ervaringen met Europcar. Lees wat onze klanten te zeggen hebben:

03-02-2017

bij Europcar in Eindhoven, Nederland
Ik huurde vorige week een auto in Eindhoven!Geweldige service!Ik had een kleine auto gehuurd, maar kreeg een grotere mee, zonder bijbetaling!Ik was al weg en bleek mijn paspoort en rijbewijs te zijn vergeten!Ik werd meteen gebeld en was gelukkig nog niet weg!Met een goed gevoel ben ik mijn korte vakantie in Nederland begonnen ! Bedankt Europcar!!
20-01-2017

bij Europcar in Amsterdam, Nederland
Vlotte afhandeling van de reservering. Ook bij het ophalen v.d. auto werd vlot gehandeld en de auto voorgereden. Geen onnodige langdurige checks of vragen etc.
Ik had de klasse van een VW Golf geselecteerd en kreeg een Renault Captur. Dit is een 3 cilinder auto en voor mij zeker niet gelijkwaardig, zeker als je lange afstanden op de snelweg af moet leggen.
11-01-2017

bij Europcar in Amsterdam, Nederland
Excellent and reliable car.
The signlight goes on as soon as you touch it... If you want to correct your decision, it is not possible...
10-01-2017

bij Europcar in Amsterdam, Nederland
best place in the world
eindhoven handling is not correct. Keys drop off. no car check. no signature. no service
08-01-2017

bij Europcar in Amsterdam, Nederland
Snelle vlotte service.
Onduidelijkheid over wanneer 's-ochtends het personeel aanwezig is in de ontvangst in de parkeergarage wanneer je de auto inlevert. Op papier: 6.30 uur, in de praktijk: 7.00 - beweren zij zelf. Niet goed.
04-01-2017

bij Europcar in Amsterdam, Nederland
Fast handling, good and clean car. Also returning went fast and efficient.
We were visiting an area near the border with Germany. I asked for winter tires since this is obligatory in Germany in winter times. This was not provided. It is to be considered to supply cars with winter tires since NL is only small and you reach Germany easily.
30-08-2016

bij Europcar in Den Haag, Nederland
The service at the office..
Make sure the car is tip top oke before rental.
22-08-2016

bij Europcar in Amsterdam, Nederland
very good service, very kind and efficient staff/ people, the car in very good condition, very clean car very good quality for the best price
go on the same way as before. keep going on with supporting your people with giving this excellent service. Maybe a program for clients who are using your rental car many times, so as with emirates airlines.
18-08-2016

bij Europcar in Enschede, Nederland
Quick, friendly. Hassle free car rental
04-08-2016

bij Europcar in Rotterdam, Nederland
Perfecte auto 100% betrouwbaar
Kan altijd wat voordeliger