Autohuur Eindhoven

Zoek, vergelijk en boek uw huurauto

Ophaallocatie
 Andere inleverlocatie?
   Leeftijd bestuurder: 25-70
   Ik woon in: Verenigde Staten
Vergelijk autohuur
We vergelijken prijzen van 800+ verschillende autoverhuurder sites in meer dan 30.000 bestemmingen wereldwijd
Tevreden klanten

Meer dan 1 miljoen klanten vertrouwden ons de beste autohuur deal voor ze te reserveren

Gratis wijzigen of annuleren

Tot 48 uur voor het ophaaltijdstip

Geen bijkomende kosten

We rekenen nooit extra kosten zoals betalings- of reserveringskosten

Goedkoop auto huren Eindhoven

Eindhoven lichtstad

Eindhoven is onmiskenbaar de meest uitdagende stad in Brabant. Als een van de belangrijkste steden van Nederland heeft Eindhoven veel te bieden op het gebied van cultuur, evenementen en gastronomie. Eindhoven heeft een bruisend centrum met trendy winkeltjes, bruine kroegjes, intieme restaurantjes en gezellige terrassen. Eindhoven, groot geworden door de oude lampen fabriek van Philips heeft hierdoor ook de bijnaam Eindhoven lichtstad gekregen. In de maand Oktober is er dan ook door de gehele omgeving van Eindhoven een lichtjesroute uitgezet die je gemakkelijk kan volgen met bijvoorbeeld je huurauto! Vlak nadat dit evenement is afgelopen organiseert de gemeente van Eindhoven het evenement GLOW. Tijdens dit evenement word het hele centrum en diverse stukken hierbuiten versiert met diverse mooie lichtjes en worden er shows gegeven met nieuwe technieken op het gebied van licht. Houd er rekening mee dat wanneer u gedurende deze periode gebruik maakt van een huurauto dat het centrum moeilijk bereikbaar kan zijn.

Ontdek stratumseind, een straat met de meeste uitgaansgelegheden van Nederland!

Het hart van Eindhovens centrum is de Markt, een groot plein met voornamelijk grote terrassen en restaurants. Aan de zuidkant van het centrum ligt het Stratumseind, de langste caféstraat van Nederland, met meer dan 50 cafés, kroegen en moderne discotheken. Er is meer dan genoeg parkeergelegenheid voor uw huurauto rondom en in het centrum van Eindhoven. Dus wanneer u buiten het centrum van Eindhoven verblijft twijfel dan niet om met uw huurauto naar het centrum te rijden en te genieten van de brabantse gezelligheid op de markt of lekker te gaan shoppen in een van de vele winkels!

De groenste stad

Eindhoven heeft meer dan 140 rijksmonumenten waaronder een groot aantal historische bouwwerken. Ze zeggen dat Eindhoven de groenste gemeente van de vijf grootste Brabantse steden is door de vele millieu bewuste keuzes die de gemeente maakt. Een auto huren in Eindhoven is een makkelijke en comfortabele optie om dit zelf te beoordelen. Vergelijk de prijzen van diverse aanbieders in Eindhoven bij holidaycars.com autoverhuur om zo voordelig mogelijk door eindhoven te kunnen reizen.

Het Eindhovense Van Abbemuseum

De evenementenkalender van Eindhoven en de regionale kunst en cultuur staan op een hoog niveau en zorgen ervoor dat de stad leeft. Het Van Abbemuseum is een museum voor moderne kunst en vormgeving dat werken van Picasso, Mondriaan en Chagall in de collectie tentoonstelt. Het Historisch Openlucht Museum Eindhoven ligt in de Genneper Parken en is een openluchtmuseum met de ijzertijd en de middeleeuwen van Brabant als thema. Autohuur is de oplossing voor een gecombineerd bezoek.

Ga eropuit met autohuur en bezoek het DAF museum!

Voor de liefhebbers van nostalgie zijn de automobielen van DAF te vinden in het DAF Museum, terwijl de gloeilampen van Philips in het Philips Gloeilampenfabriekje te vinden zijn. Direct naast het Philips Gloeilampenfabriekje ligt het museum Centrum Kunstlicht in de Kunst.

Bezoek topsport locaties met je huurauto!

Eindhoven is een stad waar sport op alle niveaus wordt beoefend. Op internationaal en nationaal topniveau heeft Eindhoven onder meer voetbalclub PSV met het Philips Stadion. Daarnaast heeft Eindhoven ook nog het Pieter van den Hoogenband zwemstadion. In 2008 vond hier het EK Zwemmen plaats. Autohuur kan makkelijk zijn om er snel en comfortabel te komen.

Verken de omgeving van Eindhoven

Indien u met uw huurauto door de streek rijdt, dan ontkomt u er niet aan om via kleine kronkelige weggetjes een bezoek te brengen aan België op slecht 20 minuten rijden. Het serene landschap met koele bossen wordt afgewisseld door bloeiende heidevelden, waar zelfs nog een schaapskudde loopt. De herder zwaait gemoedelijk wanneer u op een stil landweggetje de kudde laat oversteken.

Populaire luchthavens

Tips en ervaringen van onze klanten voor Eindhoven

Onze klanten beoordelen Eindhoven met een gemiddelde van 9.3, gebaseerd op 6 beoordelingen. Dit zijn de meest recente tips, ervaringen en hoogtepunten.

25-01-2018

zegt:
Eindhoven bewijst zich meer en meer als een volwassen Nederlandse stad met vele mogelijkheden. Natuurlijk leent de binnenstad zich bijzonder goed voor elke vorm van winkelen. Het rijke uitgaansleven heeft voor elk iets te bieden, met restaurants voor elke wereldkeuken en gezellige kroegen en cafées. De natuurgebieden rondom de stad nodigen uit tot lange wandelingen. Van Woenselse heide, via de Oirschotse, of langs de Belgische grens, overals natuur, rust en ontspanning. De kunstliefhebbers komen volledig aan hun trekken in het van Abbe Museum. Voor de techniekliefhebbers het Philips museum en voor de liefhebbers van design, moderne kunst en hedendaagse beleving, heeft het voormalige Philips bedrijfsterrein Strijp S voldoende te bieden. EIndhoven: De belevenis van het zuiden!
01-03-2015

zegt:
niet van toepassing
02-02-2015

zegt:
Bezoek Amsterdam en Haarlem prachtige oude steden.
26-01-2015

zegt:
Bezoek historisch Gdansk en Sopot het Scheveningen van Polen en Gdynia de modernę havenstad en U zult versteld staan van de warme zomers schitterende stranden en pracht van dit land.Vanuit Eindhoven vliegt U rechtstreeks naar Gdansk
05-12-2014

zegt:
makkelijk uit te reizen naar de rest van nederland
03-12-2014

zegt:
ligt centraal voor mij om naar Nederland te komen.