Autohuur Rotterdam airport

Zoek, vergelijk en boek uw huurauto

Ophaallocatie
 Andere inleverlocatie?
   Leeftijd bestuurder: 25-70
   Ik woon in: Verenigde Staten
Vergelijk autohuur
We vergelijken prijzen van 800+ verschillende autoverhuurder sites in meer dan 30.000 bestemmingen wereldwijd
Tevreden klanten

Meer dan 1 miljoen klanten vertrouwden ons de beste autohuur deal voor ze te reserveren

Gratis wijzigen

Tot 48 uur voor het ophaaltijdstip

Geen bijkomende kosten

We rekenen nooit extra kosten zoals betalings- of reserveringskosten

Goedkoop auto huren Rotterdam airport

Rotterdam Airport (ook wel Rotterdam The Hague Airport genoemd) ligt aan de rand van de havenstad Rotterdam. Het is de op twee na grootste luchthaven van Nederland, na Amsterdam Schiphol Airport en Eindhoven Airport met ongeveer 2 miljoen passagiers die de luchthaven aandoen per jaar.

Goedkoop auto huren op Rotterdam Airport

Met de huurauto vanaf Rotterdam Airport bereikt u gemakkelijk het leuke en levendige centrum van Rotterdam. Echte tips zijn de iconische Erasmusbrug, De Rotterdamse Kuip en de Euromast, alwaar u een prachtig uitzicht heeft over de skyline. Maar u kunt ook plaatsen als Den Haag, Scheveningen en verschillende Zuid-Hollandse kustplaatsen bezoeken. U kunt vanaf hier ook een roadtrip starten naar plaatsen als Amsterdam, Utrecht, Tilburg of andere steden.

Een auto huren op Rotterdam Airport doet u goedkoop en gemakkelijk via HolidayCars.com. Enkele bekende en gerenommeerde autoverhuurmaatschappijen waar u een auto kan huren zijn Hertz, Europcar, Avis en Sixt. U kunt er altijd vanuit gaan dat u de beste deal krijgt voor een huurauto als u uw autohuur ruim van tevoren regelt. Zo hoeft u ook niet op het laatste moment nog een huurauto te regelen, wat naast geld ook tijd bespaart.

De balies voor autohuur Rotterdam Airport bevinden zich in het aankomstgedeelte van de passagehal, zodat u uw huurauto direct na aankomst kan ophalen.

Voorzieningen op Rotterdam The Hague Airport:

Adres

Rotterdam The Hague Airport
Rotterdam Airportplein 60
3045 AP Rotterdam
Nederland

Luchthavencodes

IATA airport code: RTM
ICAO airport code: EHRD
Tips en ervaringen van onze klanten voor Rotterdam airport

Onze klanten beoordelen Rotterdam airport met een gemiddelde van 8.8, gebaseerd op 17 beoordelingen. Dit zijn de meest recente tips, ervaringen en hoogtepunten.

01-03-2020

zegt:
neem de tijd om alles goed voor te bereiden. pak de koffers niet op het laatste moment in. maak een checklist met daarop zeker : paspoort, rijbewijs, boekingsdocumenten hotel autoverhuur en vluchtgegevens. vergeet de achterblijvers niet te informeren. bedenk ook goed wat wel en niet verzekerd is. ga uitgerust op pad.
25-09-2019

zegt:
Bezoek aan het centrum van R’dam. Rondvaart door de haven. Lunch aan het strand van Hoek van Holland.
04-09-2019

zegt:
Snel en kleinschalig. Sinds kort slecht bewijzende en daardoor slecht vindbare balies van autoverhuurbedrijven
04-05-2019

zegt:
holiday cars, onbeperkt aantal km en goedkope verzekering. gehuurd bij sixt terwijl je bij sixt niet op alle auto's onbeperkte km krijgt. via holiday zeker 200 euro goedkoper over 6 dagen autohuur.
25-03-2019

zegt:
Bezoek het dorpje Sterksel en omgeving
01-12-2018

zegt:
De airport was wat rommelig. Er werd gewerkt aan de uitgangen naar de gates. Een betere aanduiding voor de wijzigingen en wellicht een tijdsplan over de onder handen zijnde wijzigingen zou informatief en fijn zijn. Er waren weinig douane balies geopend, pas toen er mensen voor diverse vluchten wilden passeren werd een balie extra geopend. Een ander oponthoud was dat na het scannen er steeksproefgewijs een tas/bak werd gecontroleerd, maar dat gebeurd op dezelfde band, zodat er na de scan veel oponthoud was. Gemakkelijk te voorkomen door de controle op een tafel apart te laten uitvoeren. De rest kan dan door. Verder zou het voor mij prettig zijn geweest om voor in de luchthaven een aanduiding te hebben gehad waar de drop-off balies waren. Vooral daar ze achter in de hal zijn. Ondanks voorgaande is Rotterdam een prettige luchthaven.
23-02-2018

zegt:
Fijne ervaring bij Green Motion. Snelheid is altijd fijn dus daarom op Rotterdam gevlogen. Lekker compact vliegveld. Daarom was de balie van Green Motion snel gevonden. Vriendelijke medewerker en vrijwel nieuwe auto, wat wil je nog meer? TIP: een hybride-auto hoor je niet als je 'm start
19-01-2018

zegt:
Probeer redelijk uitgerust op reis te gaan met zo min mogelijk bagage. Je kunt, bijna alles, overal kopen. Geniet.
13-02-2017

zegt:
Bezoek aan de binnenstad van R'dam en de watertaxi nemen.
27-01-2017

zegt:
Markthal is a must see!
10-01-2017

zegt:
Onze bestemming was onze dochter. Maar Rotterdam is een stad met heel veel mogelijkheden om te gaan zien. Een geweldige stad, die ik soms mis vanwege het wonen in Spanje.
23-12-2016

zegt:
Een bezoek aan de steden Rotterdam en Anmsterdam maar ga er wel heen na de filetijden.
14-08-2016

zegt:
You have to visit the Markthal mercado.
28-01-2016

zegt:
Ben niet in de stad geweest.
13-01-2016

zegt:
de kaap/kop van zuid
15-07-2015

zegt:
mooie stad met vele bezienswaardigheden
13-06-2015

zegt:
neem de juiste oprit naar de snelweg