Firefly Firefly Autohuur Spanje

Zoek, vergelijk en boek uw huurauto

Ophaallocatie
 Andere inleverlocatie?
   Leeftijd bestuurder: 25-70
   Ik woon in: Verenigde Staten
Vergelijk autohuur
We vergelijken prijzen van 800+ verschillende autoverhuurder sites in meer dan 30.000 bestemmingen wereldwijd
Tevreden klanten

Meer dan 1 miljoen klanten vertrouwden ons de beste autohuur deal voor ze te reserveren

Tevreden klanten
Gratis wijzigen

Tot 48 uur voor het ophaaltijdstip

Gratis wijzigen
Geen bijkomende kosten

We rekenen nooit extra kosten zoals betalings- of reserveringskosten

Geen bijkomende kosten

Firefly Goedkoop auto huren Spanje

Firefly Goedkoop auto huren Spanje

Bent u op zoek naar voordelige autohuur tegen gunstige voorwaarden?

Bij holidaycars.com kunt u eenvoudig alle beschikbare autoverhuurders waar ook ter wereld met elkaar vergelijken, zodat u altijd een huurauto vindt die het beste aansluit bij uw wensen. Boek veilig en vertrouwd voor vertrek, zodat u later niet voor verrassingen komt te staan.

Profiteer van superscherpe all-inclusive tarieven voor autohuur met laagste prijsgarantie, zodat u nooit te veel betaalt. Onze NoRisk Garantie biedt een volledige terugbetaling van uw eigen risico en verzekert u van zorgeloze autohuur. U kunt ook kiezen voor een annuleringsverzekering waarmee u uw reservering kunt annuleren tot aan het moment van ophalen, zonder hiervoor te betalen.

Voor vragen of assistentie kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week terecht bij onze klantenservice.

Twijfelt u nog? Vraag dan gratis een vrijblijvende offerte aan.

Een auto huren is nergens zo eenvoudig en voordelig als bij holidaycars.com!

Firefly ervaringen en beoordelingen

Wij vinden het belangrijk dat u het autohuur merk kiest dat past bij uw wensen en verwachtingen. Daarom vergelijken wij de huidige prijzen, verschillende voorwaarden en alle beschikbare huurauto's van Firefly met meer dan 800 andere autohuur merken. Daarnaast vragen we onze klanten om hun ervaringen met Firefly te delen met ons. Hierdoor vergelijkt u via HolidayCars.com Firefly eenvoudig met andere verhuuders en maakt u altijd de juiste keuze.

Dit vinden onze klanten van Firefly

Onze klanten beoordelen Firefly met een gemiddelde score van 5.4. Daarnaast hebben we ze gevraagd hun ervaringen toe te lichten. Dit zijn de laatste ervaringen met Firefly. Lees wat onze klanten te zeggen hebben:

25-08-2020

bij Firefly in Valencia airport
Vriendelijke bediening, prima auto
Ondanks dat we bij Holiday cars een volledig verzekeringspakket hadden afgesloten moesten we bij Firefly toch een verzekering afsluiten (bijna 295 Euro). Vanwege risico dat ze je creditcard zouden blokkeren igv schade moesten we dat wel doen. 2 keer verzekering betaald dus. Holiday Cars moet hier goede afspraken over maken met verhuurmaatschappijen of er geen zaken mee doen
04-01-2019

bij Firefly in Malaga airport
Korte wachttijden, professionele autoverhuurder.
30-12-2018

bij Firefly in Reus airport
Vlotte bereikbaarheid zowel van de balie als van de auto op de parkingstrook. Snel de formaliteiten ingevuld. Afgifte eveneens, maar wel geen controle mogelijk. Heb daarom foto's genomen van de wagen om gebeurlijk verhaal te hebben.
De sleutel in de bus deponeren is gemakkelijk, maar nadien verdwijnt elke controle of toedracht/uitleg van de klant. Bij gebeurlijke schade op het laatste ogenblik is er geen aanspreekpunt. Bij afprint boeking stond vermeld op de voucher dat alles verzekerd was en ter plaatse geen bijkomende verzekering nog nodig was. Wederom vroeg men om ons te verzekeren, een 'oud zeer' blijkbaar in het systeem dat veel mensen kregelig maakt en zich opgelicht voelen. Ter plaatse bij afhaling is er geen tijd of moest men papieren tekenen zonder ze tzhebben gelezen, vaak in een vreemde taal en met een rij wachtenden achter zich. Dit probleem moet men ter plaatse volledig vermijden door het systeem op voorhand online uit te klaren. Dit zou ook voor het baliepersoneel comfortabeler en minder gênant zijn! Gelukkig had ik mijn papieren allemaal bij waarin gestipuleerd stond dat de verzekering erin begrepen was. Zoniet had ik achteraf wellicht me weer bekocht gevoeld. Dit euvel wordt door huurders vaak aangehaald.
15-12-2018

bij Firefly in Barcelona airport
goede service van Firefly, waar ik al vele jaren regelmatig een auto huur. Het nieuwe kantoor ziet er goed uit. hopelijk zal het computer gebeuren beter werken de volgende keer zodat het aantal medewerkers aan de balie uitgebreid kan worden waardoor de wachttijd die aanzienlijk was verminderd.
Het zou ook handig zijn maar ik begrijp dat dat een hele investering is om ook op terminal 1 een afdeling te hebben.
13-12-2018

bij Firefly in Reus airport
Beste, wij waren spijtig genoeg slachtoffer van een glasbraak op onze huurwagen. Wij werden echter voortreffelijk geholpen via het Firefly noodnummer. 2u na het voorval konden we een andere huurwagen op Reus airport oppikken. Zeer gedienstige en vriendelijke bediening met duidelijke uitleg van rechten en plichten ondanks de spaanse taalbarriere.
Misschien iets beter Engels kunnen praten?
08-12-2018

bij Firefly in Alicante airport
Van de goede service van Firefly, word ik echt helemaal blai!
06-12-2018

bij Firefly in Malaga airport
service en prijs
kwaliteit van de auto
26-11-2018

bij Firefly in Malaga airport
prijs en service
kwaliteit van de auto
19-11-2018

bij Firefly in Malaga airport
alles goed geregeld, vanuit Nederland
17-11-2018

bij Firefly in Alicante airport
Altijd goede auto's, snelle service, goede prijzen en correcte afhandeling bij terugbrengen wagen.