SolMar SolMar Autohuur Spanje

Zoek, vergelijk en boek uw huurauto

Ophaallocatie
 Andere inleverlocatie?
   Leeftijd bestuurder: 25-70
   Ik woon in: Verenigde Staten
Vergelijk autohuur
We vergelijken prijzen van 800+ verschillende autoverhuurder sites in meer dan 30.000 bestemmingen wereldwijd
Tevreden klanten

Meer dan 1 miljoen klanten vertrouwden ons de beste autohuur deal voor ze te reserveren

Tevreden klanten
Gratis wijzigen

Tot 48 uur voor het ophaaltijdstip

Gratis wijzigen
Geen bijkomende kosten

We rekenen nooit extra kosten zoals betalings- of reserveringskosten

Geen bijkomende kosten

SolMar Goedkoop auto huren Spanje

SolMar Goedkoop auto huren Spanje

Bent u op zoek naar voordelige autohuur tegen gunstige voorwaarden?

Bij holidaycars.com kunt u eenvoudig alle beschikbare autoverhuurders waar ook ter wereld met elkaar vergelijken, zodat u altijd een huurauto vindt die het beste aansluit bij uw wensen. Boek veilig en vertrouwd voor vertrek, zodat u later niet voor verrassingen komt te staan.

Profiteer van superscherpe all-inclusive tarieven voor autohuur met laagste prijsgarantie, zodat u nooit te veel betaalt. Onze NoRisk Garantie biedt een volledige terugbetaling van uw eigen risico en verzekert u van zorgeloze autohuur. U kunt ook kiezen voor een annuleringsverzekering waarmee u uw reservering kunt annuleren tot aan het moment van ophalen, zonder hiervoor te betalen.

Voor vragen of assistentie kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week terecht bij onze klantenservice.

Twijfelt u nog? Vraag dan gratis een vrijblijvende offerte aan.

Een auto huren is nergens zo eenvoudig en voordelig als bij holidaycars.com!

SolMar ervaringen en beoordelingen

Wij vinden het belangrijk dat u het autohuur merk kiest dat past bij uw wensen en verwachtingen. Daarom vergelijken wij de huidige prijzen, verschillende voorwaarden en alle beschikbare huurauto's van SolMar met meer dan 800 andere autohuur merken. Daarnaast vragen we onze klanten om hun ervaringen met SolMar te delen met ons. Hierdoor vergelijkt u via HolidayCars.com SolMar eenvoudig met andere verhuuders en maakt u altijd de juiste keuze.

Dit vinden onze klanten van SolMar

Onze klanten beoordelen SolMar met een gemiddelde score van 5.4. Daarnaast hebben we ze gevraagd hun ervaringen toe te lichten. Dit zijn de laatste ervaringen met SolMar. Lees wat onze klanten te zeggen hebben:

19-09-2018

bij SolMar in Valencia airport
De ontvangst door de Solmar medewerker die ons kwam ophalen van de luchthaven was zeer vriendelijk. De transfer naar het Solmar kantoor duurt ongeveer 7 minuten. Zoals gebruikelijk wordt gevraagd of/welke aanvullende verzekering je wilt afsluiten. Bedenk in Nederland al of je dit wilt zodat je daar ter plaatse niet aan het twijfelen slaat. Voordat je wegrijdt controleer of alle beschadigingen vermeldt staan op het schade-rapport. Neem daarvoor de tijd: zet de auto in het licht zodat je het goed kunt zien. Er is een spiegel aanwezig zodat je de onderkant van de auto ook kunt bekijken. Doe dit ook, want Solmar doet dit ook als je de auto weer inlevert. Als er een beschadiging niet op het rapport staat, geef dit dan aan. Houd er rekening mee je de auto ruim op tijd inlevert.
De pick-up op de luchthaven is boven bij departures (en dus niet beneden bij arrivals zoals op de site vermeld staat. Als de shuttle er niet binnen 10/15 minuten is, gewoon bellen naar Solmar. Dat vinden zij totaal geen probleem en bespaart veel ergernis.
01-03-2018

bij SolMar in Gerona airport
vriendelijke service fijne auto
verrast door extra kosten - gebruik over de grens - leeftijd chauffeur (boven de 70)= verplichting totale verzekering
01-11-2017

bij SolMar in Barcelona airport
De auto voldeed prima aan de verwachting.
De instructie om naar het afhaalpunt van de auto bij het vliegveld van Barcelona te raken, was niet duidelijk. (Je moet SolMar bellen en dan wordt je opgehaald). De afhandeling van het krijgen van de auto was traag: met drie klanten voor me duurde dat een uur.
10-08-2017

bij SolMar in Alicante airport
De auto was waanzinnig goedkoop en het was een goede auto, een vrij nieuwe Ford Fiesta diesel..
Wel was er weer het verhaal over de verzekering, waarvan het zo riskant zou zijn deze niet af te sluiten. En de voorruit was erg smerig; als de zon er op viel, kon je er bijna niet doorheen kijken.
27-07-2017

bij SolMar in Gerona airport
vriendelijke bediening nieuwe auto
€40 extra kosten in rekening gebracht wegens terugbrengen buiten kantooruren. benzineprijs wordt verdubbeld tenzij je een duurdere verzekering afsluit.
24-07-2017

bij SolMar in Alicante airport
het huren is soepel verlopen en de afwikkeling ging uitstekend. bij ontvangen van de auto deze gezamenlijk nagekeken en op schrift gezet na afloop bij inlevering de auto weer nagelopen en op mijn verzoek op het contract aangegeven dat de auto correct is ingeleverd. Goede service voor een goede prijs.
Het toch proberen een extra verzekering afsluiten ook na aangeven niet nodig dat werk irritatie op. afrekenen van volle tank vind ik zeer onnodig omdat men speculeer dat men toch aardig wat benzine in de tank laat zitten dit was in mijn geval 1/4 tank omdat je niet aan de kant wil staan.dat vind ik slechte service het levert meer klanten op bij vol/vol situatie.Het ophalen kan veel duidelijker aangegeven worden bij het bus station bv Sol Mar teken bus foto of iets, want je moet kosten maken om te bellen en wij belden 3 keer ivm lang wachten op het busje.
24-07-2017

bij SolMar in Alicante airport
De prijs valt mee alhoewel men bijna 130€ vraagt voor de brandstof en een all in verzekering voorstelt.Men moet dan wel de wagen volgetankt terugbrengen. In ons geval kwam dit voordeliger uit...
het kantoor en de wagens staan een eind van de luchthaven . Men moet dus een shuttle nemen maar dat is niet echt een probleem,enkel wat tijdverlies.
13-07-2017

bij SolMar in Barcelona airport
vlotte service,goeie prijs,vriendelijke bediening