Autohuur Tsjechië

Zoek, vergelijk en boek uw huurauto

Ophaallocatie
 Andere inleverlocatie?
   Leeftijd bestuurder: 25-70
   Ik woon in: Verenigde Staten
Vergelijk autohuur
Populaire bestemmingen: Praag, Brno, Ostrava
We vergelijken prijzen van 800+ verschillende autoverhuurder sites in meer dan 30.000 bestemmingen wereldwijd
Tevreden klanten

Meer dan 1 miljoen klanten vertrouwden ons de beste autohuur deal voor ze te reserveren

Tevreden klanten
Gratis wijzigen

Tot 48 uur voor het ophaaltijdstip

Gratis wijzigen
Geen bijkomende kosten

We rekenen nooit extra kosten zoals betalings- of reserveringskosten

Geen bijkomende kosten

Goedkoop auto huren Tsjechië

Goedkoop auto huren Tsjechië Tsjechië is een land in Centraal-Europa. Het land grenst in het westen en noordwesten aan Duitsland, in het noorden aan Polen, in het oosten aan Slowakije en in het zuiden aan Oostenrijk. Sinds 1 januari 1993 vormt Tsjechië een zelfstandig land, daarvoor was dit het westelijke deel van Tsjecho-Slowakije. Indien u autohuur in Tsjechië overweegt, dan kunt u dat het beste voor vertrek regelen bij HolidayCars.com.

Autoverhuur in Tsjechië

HolidayCars.com werkt in Tsjechië samen met gerenommeerde autoverhuur maatschappijen op verschillende locaties. Doordat alle verhuurmaatschappijen en hun huurauto's worden vergeleken krijgt u altijd de beste prijs. Als u naar Tsjechië gaat en u wilt een auto huren, doe dit dan ruim van tevoren. Hoe dichterbij uw ophaaldatum komt, hoe duurder autohuur wordt.

Eigen vlag

De vlag van Tsjechië is dezelfde vlag als van Tsjecho-Slowakije. Toen het land werd opgesplitst in Tsjechië en Slowakije, bleef Tsjechië de oude vlag gebruiken. Net als bij de meeste andere Slavische landen bestaat de vlag uit de Slavische kleuren rood, wit en blauw.

Gouden Stad: Praag

Praag is de hoofdstad en grootste stad van Tsjechië. Praag wordt beschouwd als een van de mooiste steden van Europa. De Gouden Stad, zoals de bijnaam van Praag luidt, ligt aan de rivier de Moldau. Hoewel alles redelijk dichtbij ligt, kan autohuur comfortabel zijn. In de stad is een groot aantal musea gevestigd. De oudste, grootste en bekendste is het Nationaal Museum.

Rijd met uw huurauto naar Ceský Krumlov

Het Ceský Krumlov is een stadje in de Tsjechische regio Zuid-Bohemen. Ceský Krumlov is door de oude binnenstad en het kasteel een bestemming voor veel toeristen. Om de stadskern te beschermen is deze geplaatst op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Autohuur in Tsjechië is voordelig en comfortabel en is de ideale manier om kennis te maken met dit verrassende land.

Lednice

Lednice maakt deel uit van het district Breclav. De oudste vermelding van Lednice is uit het jaar 1222. Tot de onteigening in 1945 was het kasteel van Lednice in het bezit van de vorsten van Liechtenstein. In 1945 werd de overwegend Duitstalige bevolking uit Lednice verdreven. Sinds 1996 staat het kasteel samen met het slot Valtice ook op de UNESCO werelderfgoedlijst. Indien u gebruik maakt van autoverhuur is dit een bezoek zeker waard.

Becherovka ontdekken met een huurauto

Om de regio ontspannen te ontdekken, kunt u het beste een auto huren. Het platteland is authentiek en straalt een serene pastorale rust uit. Geniet met volle teugen van de gastvrijheid en drink een glaasje Becherovka mee. Het is een soort kruidenbitter en bevat 38% alcohol.

Drukke steden

De wegen op het platteland zijn stil en schilderachtig. In de drukke steden houden de Tsjechen van opschieten en het verkeer kan soms wat chaotisch zijn. Let daar op wanneer u met uw huurauto door de stad rijdt. Autorijden is niet aan te raden wanneer u teveel glaasjes Becherovka heeft gedronken.

Populaire steden