Autohuur Turkije

Zoek, vergelijk en boek uw huurauto

Ophaallocatie
 Andere inleverlocatie?
   Leeftijd bestuurder: 25-70
   Ik woon in: Verenigde Staten
Vergelijk autohuur
Populaire bestemmingen: Izmir, Antalya, Bodrum, Dalaman, Samsun, Ankara, Konya, Gaziantep
We vergelijken prijzen van 800+ verschillende autoverhuurder sites in meer dan 30.000 bestemmingen wereldwijd
Tevreden klanten

Meer dan 1 miljoen klanten vertrouwden ons de beste autohuur deal voor ze te reserveren

Tevreden klanten
Gratis wijzigen

Tot 48 uur voor het ophaaltijdstip

Gratis wijzigen
Geen bijkomende kosten

We rekenen nooit extra kosten zoals betalings- of reserveringskosten

Geen bijkomende kosten

Goedkoop auto huren Turkije

Goedkoop auto huren Turkije Turkije grenst aan Bulgarije, Griekenland, Georgië, Armenië, Azerbeidzjan, Iran, Irak en Syrië. Turkije heeft in totaal 6530 km kustlijn. Het land ligt voor het grootste deel in Azië, op het schiereiland Anatolië tussen de Middellandse Zee en de Zwarte Zee. Autohuur in Turkije is de ideale manier om dit grote culturele land te ontdekken.

Autohuur in Turkije

HolidayCars.com biedt een verscheidenheid aan huurauto's van verschillende hoogwaardige autoverhuurmaatschappijen. Boek voordat u vertrekt naar Zakynthos tijdig uw huurauto om ervoor te zorgen dat u de beste deal krijgt en een kwalitatief hoogwaardige auto mee krijgt.

Auto huren voor de badplaatsen

Door het mediterrane klimaat zijn vooral de badplaatsen langs de kust populair zoals Bodrum, Alanya, Marmaris en Antalya, de Turkse west- en zuidkust staat ook wel bekend als de Turkse Rivièra. Een auto huren is een prima optie om de kust en de eilanden te zien. U kunt gebruik maken van de veerboten en de huurauto mag vaak mee. Autoverhuur in Turkije regelt u overigens het beste van tevoren bij HolidayCars.com.

Istanboel: een prachtige culturele hoofdstad

Istanboel was de hoofdstad van het Ottomaanse Rijk. Daarvoor was ze onder de naam Constantinopel hoofdstad van het Byzantijnse Rijk. De stad is oorspronkelijk gesticht door Griekse kolonisten in 667 voor Christus en werd door hen Byzantium genoemd. Dit is de grootste stad van Turkije. De stad bestaat uit 27 districten, die tezamen de hoofdstad van de gelijknamige provincie vormen. U kunt uw huurauto laten staan wanneer u de stad gaat bezichtigen, maar dat hoeft natuurlijk niet.

Historische locaties ontdekken met de huurauto

Grote historische steden als Istanboel, Bursa Edirne en Izmir zijn populair, maar vele oude Griekse ruïnesteden zijn minstens zo interessant als Troje, Efeze, Pergamon, Myra, Priëne, Aphrodisias, Termessos, Sagalassos, Side, Sardis, Cnidus, Phaselis of Didyma. In Aspendos is het best bewaarde theater uit de Oudheid te vinden. U kunt het makkelijkst meerdere steden bezoeken indien u gebruik maakt van autohuur.

Cappadocië

Cappadocië is een landstreek in de Turkse regio's Centraal-Anatolië en Oost-Anatolië. Het gebied staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Het gebied ligt tussen de rivieren de Eufraat en de Kizil Irmak. De belangrijkste en grootste steden in dit gebied zijn Nevsehir, Kirsehir, Aksaray, Nigde en Kayseri.

Met de huurauto naar Izmir

Indien u naar Izmir wilt, dan is autohuur veruit te verkiezen boven het openbaar vervoer. Zorg er wel voor dat u een auto huurt met airconditioning. Izmir ligt aan de Egeïsche Zee, aan de Golf van Izmir. Na de haven van Istanboel is die van Izmir de belangrijkste haven van het land. Er ligt een internationaal vliegveld in de buurt van de stad.