Autohuur New York

Zoek, vergelijk en boek uw huurauto

Ophaallocatie
 Andere inleverlocatie?
   Leeftijd bestuurder: 25-70
   Ik woon in: Verenigde Staten
Vergelijk autohuur
We vergelijken prijzen van 800+ verschillende autoverhuurder sites in meer dan 30.000 bestemmingen wereldwijd
Tevreden klanten

Meer dan 1 miljoen klanten vertrouwden ons de beste autohuur deal voor ze te reserveren

Tevreden klanten
Gratis wijzigen

Tot 48 uur voor het ophaaltijdstip

Gratis wijzigen
Geen bijkomende kosten

We rekenen nooit extra kosten zoals betalings- of reserveringskosten

Geen bijkomende kosten

Goedkoop auto huren New York

Goedkoop auto huren New York New York is de grootste stad van de Verenigde Staten van Amerika en ligt in de staat New York. De stad wordt ook wel New York City of kortweg NYC genoemd. De agglomeratie van New York vormt een van de grootste stedelijke gebieden op aarde.

Eilanden bekijken met een huurauto

Het merendeel van de stad is gebouwd op de drie eilanden Manhattan, Staten Island en Long Island. De zeer hoge bevolkingsdichtheid van New York maakt een goede infrastructuur noodzakelijk. Indien u een auto wilt huren in New York, dan kunt u dat het beste vóóraf regelen bij HolidayCars.com.

Theaters bekijken op Broadway

Tegenwoordig zijn de 39 grootste theaters in New York gezamenlijk bekend onder de naam Broadway. Veel Broadway voorstellingen zijn wereldberoemd. De theaterwijk is een populaire attractie voor toeristen. Een auto huren is prima, vooral wanneer u de grote agglomeratie van New York wilt verkennen óf in stijl Broadway wilt bezoeken. Zorg dan wel voor een zeer chique huurauto.

Carnegie Hall

Dit is een van de belangrijkste concertzalen ter wereld, ze wordt vooral gebruikt voor klassieke muziek. De zaal wordt geroemd om de goede akoestiek. Het gebouw uit 1890 werd gebouwd door de filantroop Andrew Carnegie. Het raakte in verval maar werd gerenoveerd tussen 1983 en 1995. Veel bezienswaardigheden liggen in de buitenwijken en zeker daar is een huurauto onmisbaar. Autohuur in New York is overigens voordelig door de lage benzineprijs.

Met de huurauto naar het Metropolitan Museum of Art

Dit is een van de grootste en belangrijkste kunstmusea ter wereld. Het bevindt zich ten oosten van Central Park. De permanente collectie bevat meer dan 2 miljoen kunstwerken waaronder vele schilderijen en beeldhouwwerken van over de hele wereld. Dit museum mag u eigenlijk niet missen en is goed bereikbaar met de huurauto.

Manhattan

Manhattan is het financiële centrum van de stad en er bevinden zich hoofdkantoren van vele multinationals en internationale organisaties zoals de Verenigde Naties. Ook zijn er belangrijke universiteiten en culturele bezienswaardigheden zoals het Madison Square Garden. Om er te komen is de metro of autohuur de beste optie. Een huurauto in New York is over het algemeen comfortabeler dan het openbaar vervoer.

Metro of toch autohuur?

De wegen in de buurt van New York zijn weliswaar druk, maar goed bereidbaar. Voor alleen een bezoek aan New York kunt u ook kiezen voor het openbaar vervoer. De metro functioneert uitstekend, maar wanneer u de directe omgeving wilt verkennen is een goede huurauto belangrijk. Houdt u wel aan de maximum snelheid in de Verenigde Staten.