Centauro Centauro Billeje

Søg, sammenlign og reservér din udlejningsbil

Afhentningssted
 Andet returneringskontor?
   Chaufførens alder: 25-70
   Jeg bor i: United States
Sammenlign billeje
Vi sammenligner priser fra over 800 forskellige udlejningssteder på over 30.000 lokaliteter i verden
Kunderne elsker os

Over 1 million kunder har tillid til, at vi bestiller den bedste biludlejningsaftale for dem

Kunderne elsker os
Gratis ændring

Op til 48 timer før afhentning

Gratis ændring
Ingen ekstra gebyrer

Vi inkluderer ikke ekstra gebyrer såsom kreditkortgebyrer eller reservationsomkostninger

Ingen ekstra gebyrer

Centauro Billeje

Centauro Billeje

Leder du efter billig biludlejning med gunstige vilkår?

Hos holidaycars.com sammenligner vi alle tilgængelige biludlejningsfirmaer for enhver destination, så du altid kan finde den udlejningsbil, der passer bedst til dine behov. Bestil trygt og sikkert før afrejse, så du ikke oplever ubehagelige overraskelser senere.

Benyt vores alt-inklusive udlejningspriser, som med garanti erbedste pris, så du aldrig betaler for meget. Vores Ingen-risiko-garanti giver 100% tilbagebetaling af det overskydende og sikrer dig en stressfri biludlejningsoplevelse. Du kan også vælge annulleringsbeskyttelse, så du kan annullere reservationen op til tidspunktet for afhentning uden ekstra omkostninger.

Hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp, kan du kontakte vores kundeservice alle ugens dage 24 timer i døgnet per telefon , e-mail og live chat på dit eget sprog.

Tøver du stadig? Bed om et gratis tilbud

Lej en bil fra holidaycars.com:!! Flere muligheder, billigere priser og fremragende service

Centauro anmeldelser og erfaringer

Din oplevelse af at leje en bil er vigtig for os. Derfor holder vi styr på priser i realtid, alle de forskellige servicebetingelser og tilgængelige udlejningsbiler fra Centauro, og sammenligner dem med over 800 andre biludlejningsmærker. Vi spørger også vores kunder om deres oplevelser med det af dem valgte biludlejningsmærke. Dette hjælper dig med at træffe det rigtige valg

Dette er, hvad vores kunder synes om Centauro

Vores kunder har bedømt Centauro med en gennemsnitlig score på 5.9. Vi har også bedt dem om at forklare deres bedømmelse, og i den sidste tid har de sagt følgende om Centauro i deres bedømmelser. Læs, hvad de har at sige:

22-09-2018

med Centauro i Alicante airport
billig og bra enkel og grei behandling ved henting og levering
mindre egenandel når en har egen forsikring
30-11-2016

med Centauro i Alicante, Spanien
Centauro er et godt og velfungerende udlejningsfirma. Bå de udlevering og aflevering af lejebil i lufthavnen i Alicante fungerer fint og effektivt.
Vi lejede en Ford Focus, men fik udleveret en Fiat F500L, hvilket er inden for den kategori, vi havde lejet. Men - bilen var skadt, hvilket var opført på formularen, men ikke oplyst ved afhentning. Tvivlen kommer så, om det påvirker ved afleveringen. Har medtageren forståelse for, at det ikke er os der har lavet skaderne. Det må vi se, når afregningen kommer. Fiat F500L fungerer ikke ret godt i automatgearet. Jeg fraråder firmaet udlejer denne biltype med automatgear, men alene med manuelt gear. Min erfaring med automatgear gennem over 20 år gjorde, at vi levede med det, men en nybegynder havde haft problemer.