Hertz Hertz Billeje Italien

Søg, sammenlign og reservér din udlejningsbil

Afhentningssted
 Andet returneringskontor?
   Chaufførens alder: 25-70
   Jeg bor i: United States
Sammenlign billeje
Populære destinationer: Rom, Milano, Catania, Olbia, Palermo, Cagliari, Napoli, Bergamo
Vi sammenligner priser fra over 800 forskellige udlejningssteder på over 30.000 lokaliteter i verden
Kunderne elsker os

Over 1 million kunder har tillid til, at vi bestiller den bedste biludlejningsaftale for dem

Gratis ændring

Op til 48 timer før afhentning

Ingen ekstra gebyrer

Vi inkluderer ikke ekstra gebyrer såsom kreditkortgebyrer eller reservationsomkostninger

Hertz Billeje Italien

Leder du efter billig biludlejning med gunstige vilkår?

Hos holidaycars.com sammenligner vi alle tilgængelige biludlejningsfirmaer for enhver destination, så du altid kan finde den udlejningsbil, der passer bedst til dine behov. Bestil trygt og sikkert før afrejse, så du ikke oplever ubehagelige overraskelser senere.

Benyt vores alt-inklusive udlejningspriser, som med garanti erbedste pris, så du aldrig betaler for meget. Vores Ingen-risiko-garanti giver 100% tilbagebetaling af det overskydende og sikrer dig en stressfri biludlejningsoplevelse. Du kan også vælge annulleringsbeskyttelse, så du kan annullere reservationen op til tidspunktet for afhentning uden ekstra omkostninger.

Hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp, kan du kontakte vores kundeservice alle ugens dage 24 timer i døgnet per telefon , e-mail og live chat på dit eget sprog.

Tøver du stadig? Bed om et gratis tilbud

Lej en bil fra holidaycars.com:!! Flere muligheder, billigere priser og fremragende service

Hertz anmeldelser og erfaringer

Din oplevelse af at leje en bil er vigtig for os. Derfor holder vi styr på priser i realtid, alle de forskellige servicebetingelser og tilgængelige udlejningsbiler fra Hertz, og sammenligner dem med over 800 andre biludlejningsmærker. Vi spørger også vores kunder om deres oplevelser med det af dem valgte biludlejningsmærke. Dette hjælper dig med at træffe det rigtige valg

Dette er, hvad vores kunder synes om Hertz

Vores kunder har bedømt Hertz med en gennemsnitlig score på 6.2. Vi har også bedt dem om at forklare deres bedømmelse, og i den sidste tid har de sagt følgende om Hertz i deres bedømmelser. Læs, hvad de har at sige:

29-07-2016

med Hertz i Naples
Great service and Hertz helped us with all the things that HolidayCars.com didn't wanted to help us with, for instance helping us getting another pick place. Great work
28-04-2015

med Hertz i Rom, Italien
bilens kvalietet
utilstrækkelig information om tilkøbsydelser. Prepaid - brændstof endte med at blive en dyr forretning. Så dyr at vi agter at klage over det.
15-04-2015

med Hertz i Firenze, Italien
Bilen var klar, dog lidt ventetid ved skranken. Fik svar på spørgsmål af den venlige medarbejder.. let at aflevere bilen trods kl. var 05.15
Medarbejderen forsøgte hele tre gange at sælge ekstra forsikring, trods vi havde sagt fra første gang.