Billeje Faro

Søg, sammenlign og reservér din udlejningsbil

Afhentningssted
 Andet returneringskontor?
   Chaufførens alder: 25-70
   Jeg bor i: United States
Sammenlign billeje
Populære destinationer: Lissabon, Faro, Porto, Funchal, Albufeira, Portimão, Lagos, Cascais
Vi sammenligner priser fra over 800 forskellige udlejningssteder på over 30.000 lokaliteter i verden
Kunderne elsker os

Over 1 million kunder har tillid til, at vi bestiller den bedste biludlejningsaftale for dem

Gratis ændring

Op til 48 timer før afhentning

Ingen ekstra gebyrer

Vi inkluderer ikke ekstra gebyrer såsom kreditkortgebyrer eller reservationsomkostninger

Billeje Faro

Faro er den sydligste by i Portugal. Byen har flere end 40.000 indbyggere og er hovedstad i Algarve-regionen. Den er den tredjerigeste region i Portugal. Turisme er en vigtig del af Algarve, fordi regionen elskes af rejsende. Faro er et godt udgangspunkt for en eventyrlig rejse gennem Algave og andre dele af Portugal. At leje en bil i Faro til frit at udforske området er blevet meget populært blandt internationale turister.

Biludlejningstips for Faro

Fordi biludlejning i Faro er så populær, er der en masse konkurrence imellem biludlejningsfirmaerne. Derfor er det billigt at leje biler i denne del af Portugal, især når du reserverer en bil på forhånd. Brug det til din fordel og sammenlign alle biludlejningsfirmaer i Faro online før afrejsen. Hos HolidayCars.com har vi en masse erfaring med biludlejning i Faro, så sørg for at spørge vores kundeservice, når det gælder om at finde de bedste tilbud på billeje.

At parkere din lejebil i Faro behøves ikke være så svært. De følgende tip om parkering kan forbedre din oplevelse af at leje bil i Faro. Du kan parkere din udlejningsbil i Faro på betalings-parkeringspladsstationerne nær restauranter og indkøbscentre. Der er en enorm gratis parkeringsstation ved siden af skibsværftet, hvorfra turbådene afgår. Du kan også finde en stor udendørs parkeringsplads ved Largo de Sao Francisco nær bymuren og ca. 5 minutters gang fra gågaden i centrum. Nær bymidten, på Avenida 5 de Outubro, er der også en parkeringskælder, hvor du kan anbringe din lejebil. Mange rejsende lejer en bil i Faro til at rejse igennem Algarve i deres eget tempo.

Området omkring Faro

Området omkring Faro har så meget at byde på, at det ville være en skam at gå glip af det. Lej en bil for komfortabelt at besøge den smukke strand den ene dag og udforske naturen og idylliske byer den anden dag. Kør vestpå fra Faro for at besøge byen Sagres. Sagres ligger i Europas sydvestlige hjørne. Byens tilnavn er "verdens ende". Kør østpå, når du forlader Sagres, så finder du den gamle havneby Lagos. Før du forlader området, kør til Ponta de Pledade, der er et af de smukkeste steder i det vestlige Algarve. Kør derefter mod den nordøstlige del af Portimão for at besøge Silves, der er kendt for Castelo dos Mouros af røde sandsten og katedralen i Silves fra det 13. århundrede. Når du forlader Portimão-området, kør 28 km mod øst til den gamle fiskerlandsby Albufeira, der ligger midt i et af de store turistområder ved kysten i Portugal. Det er klogt at medbringe din egen GPS eller at reservere en i biludlejningsfirmaet i Faro forud for din kør-selv-tur.

Klimaet i Faro

Faro er velsignet med et moderat middelhavsklima og har solrige somre og milde vintre. De højeste temperaturer om sommeren kan komme over 40 °C, mens temperaturen om vinteren sjældent kommer under nul. Der er masser af turister om sommeren, men vinteren er ikke mindre attraktiv. Mange turister lejer en bil i Faro for at turnere rundt om den køligere men stadig solbeskinnede by i efteråret og vinteren.

Sigthseeing i Faro

Turister tiltrækkes af Faro, ikke kun på grund af strandene og det solrige vejr, men også på grund af byens historie og kultur, og blandt de steder, der skal ses, er:


Arrangementer og festivaller i Faro

Mange store begivenheder og festivaler finder sted i festivalbyen Faro, for eksempel den internationale musikfestival, Faros internationale motorcykelrally (en stor motorcykelfest i Portugal og Europa), Feira de Santa Iria, der fejeres midt i oktober og er byens største festival og studenternes festival, der hvert år organiseres af studenterne fra University of Algarve".

Populære lufthavne

Tips og erfaringer med Faro

Der er endnu ikke nogen erfaringer tilgængelige for denne destination. Men selvfølgelig vil vores kundeservice med glæde besvare alle dine spørgsmål om biludlejning i Faro.