Leiebil Faro

Søk, sammenlign og bestill din leiebil

Hentested
 Levere til en annen lokasjon?
   Sjåførens alder: 25-70
   Jeg bor i: Amerikas Forente Stater
Sammenlign leiebiler
Populære destinasjoner: Lisboa, Faro, Porto, Funchal, Ponta Delgada, Albufeira, Portimão, Lagos
Vi sammenligner 800+ forskjellige leverandørsider i over 30 000 lokasjoner verden rundt
Kundene elsker oss

Over 1 million kunder har hatt tillit og bestilt det beste leiebil-tilbudet for sine behov

Gratis endring

Opptil 48 timer før henting

Ingen ekstra gebyrer

Vi beregner ikke ekstra gebyrer som kredittkort-gebyrer eller reservasjonskostnader

Leiebil Faro

Faro er den sørligste byen i Portugal. Byen har over 40 000 innbyggere og er den største byen i Algarve-regionen. Dette er den tredje rikeste regionen i Portugal. Turisme er en viktig del av Algarve, da regionen er elsket av tilreisende. Faro er et flott utgangspunkt for et eventyr gjennom Algarve og andre deler av Portugal. Det å leie bil i Fargo til fritt å utforske området har blitt veldig populært blant internasjonale turister.

Tips for bilutleie i Faro

På grunn av populariteten av bilutleie i Faro er det stor konkurranse blant bilutleieselskap. Det betyr at bilutleie er billig i denne delen av Portugal, spesielt når du reserverer bil på forhånd. Bruk dette til din fordel og sammenlign alle bilutleieselskap i Faro på internett før avgang. Hos HolidayCars.com har vi lang erfaring med bilutleie i Faro, så pass på å stille vårt kundeservice-team spørsmål for å finne de beste tilbudene på leiebiler.

Parkering i Faro trenger ikke være så vanskelig. De følgende parkeringstipsene kan hjelpe på opplevelsen med leiebilen i Faro. Du kan parkere leiebilen i Faro ved parkometre nær restauranter og handlesentre mot betaling. Det er en stor, gratis parkeringsplass ved siden av skipsverftet hvor tour-båtene har sin avgang fra. Du finner også store parkeringsplasser ute i Largo de Sao Franciso, nær bymurene og en ca. 5 minutters gange fra en sentral gågate. Tett på sentrum ved Avenida 5 de Outubro finner man også en bilpark under bakken for å parkere leiebilen. Mange reisende leier bil i Faro for å kjøre rundt Algarve-regionen i sitt eget tempo.

Området rundt Faro

Området rundt Faro har så mye å tilby at det ville vært synd å gå glipp av det. Det å leie en bil for å komfortabelt besøke den nydelige stranden en dag og utforske naturen og idylliske landsbyer en annen dag. Kjør vest fra Faro for å besøke byen Sagres. Sages befinner seg i det sørvestre hjørnet av Europa. Byen har fått kallenavnet «verdens ende». På kjøreturen fra Sagres vil du finne den urgamle havnebyen Lagos. Før man forlater området, anbefales det å kjøre til Ponta de PIedade, en av de mest nydelige stedene i vestre Algarve. Deretter kan man kjøre nordøst Portimão for å besøke Silves, kjent for Castelo dos Mouros i rød sandstein og Silves katedralen fra 1200-tallet. Når man forlater Portimão-området kan man kjøre 28 km øst til den gamle fiskelandsbyen Albufeira, sentrum av et av de flotteste turistområdene ved stranden i hele Portugal. Det er lurt å ta med seg sin egen GPS-enhet eller bestille en av bilutleieselskapet i Faro før du kjører.

Klimaet i Faro

Velsignet med et moderat klima i Middelhavet, har Faro solrike somre og midle vintre. Den høyeste sommertemperaturen kan fort klatre over 40 °C, mens vintertemperaturer sjeldent faller under null grader. Selv om det vrimler av turister om sommeren, er vinteren like populær. Mange turister leier bil i Faro for å kjøre rundt i den kjøligere, men fremdeles solfylte byen om høsten og på vinteren.

Sightseeing i Faro

Turister trekker til Faro ikke bare for strendene og solrikt vær, men også historie og kultur, et par kjente attraksjoner er:


Begivenheter og festivaler i Faro

Som en festivalby, arrangeres det mange store begivenheter og festivaler for Algarve-regionen i Faro, som den internasjonale musikkfestivalen, Faro internasjonale motorsykkel-rally, en motorsykkel-fest i Portugal og Europa, Feira de Santa Iria feiret i Oktober, byens største festival og studentenes festival, årlig organisert av studenter fra universitetet i Algarve.

Populære flyhavner

Tips og erfaringer fra Faro

Foreløpig er det ingen erfaringer tilgjengelige for dette reisemålet. Vår kundeservice vil imidlertid gjerne besvare alle dine spørsmål angående bilutleie i Faro