Billeje Edinburgh lufthavn

Søg, sammenlign og reservér din udlejningsbil

Afhentningssted
 Andet returneringskontor?
   Chaufførens alder: 25-70
   Jeg bor i: United States
Sammenlign billeje
Vi sammenligner priser fra over 800 forskellige udlejningssteder på over 30.000 lokaliteter i verden
Kunderne elsker os

Over 1 million kunder har tillid til, at vi bestiller den bedste biludlejningsaftale for dem

Gratis ændring

Op til 48 timer før afhentning

Ingen ekstra gebyrer

Vi inkluderer ikke ekstra gebyrer såsom kreditkortgebyrer eller reservationsomkostninger

Billeje Edinburgh lufthavn

Biludlejning i Edinburgh Airport

Når du tænker på at bruge en udlejningsbil i Edinburgh, bør dine tanker straks falde på HolidayCars. Vi har et bredt udvalg af de bedste biludlejninger, der udelukkende forsyner dig med de bedste og mest tilforladelige biler. Tænker du på at køre en stor SUV igennem Skotlands robuste sceneri? Så er du rigtig her! HolidayCars tilbyder den bedste kvalitet til de laveste priser.


Edinburgh Airport

HolidayCars har ti forskellige udbydere af udlejningsbiler i Edinburghs lufthavn, så du kan altid være sikker på at kunne vælge et firma, der passer til dine behov.
Der rejser 13 millioner passagerer igennem Edinburghs lufthavn hvert år, og den er den travleste lufthavn i Skotland (og den sjette travleste lufthavn i Det Forenede Kongerige). (Langt) de fleste passagerer, der lander i Edinburghs lufthavn, kommer fra London Heathrow.
Faciliteter i Edinburgh Airport:

Leje af bil i Edinburgh

Hvorfor bør du leje en bil i Edinburgh Airport? Tja, der er mange grunde til at leje en bil i Edinburgh eller i Skotland generelt. Vi har skrevet en liste med grunde til at leje en bil på din næste tur til Edinburgh:

Kør forsigtig i Skotland!

Alle lande har forskellige færdselsregler. Den bedst kendte forskel imellem Det Forenede Kongerige og de fleste andre lande er selvfølgelig kørslen i venstre side af vejen. Der er dog også nogle få andre ting, du skal huske, når du kører en lejebil igennem Skotland. Først og fremmest skal dine lygter være indstillet, så de ikke peger mod højre. I modsat fald blænder dine lygter den modkørende trafik, når du kører i venstre side. Derudover bør du virkelig ikke drikke alkohol og køre, for du kan komme i fængsel, hvis bare du forsøger. Endelig er det forbudt at bruge hornet imellem kl. 11.30 om aftenen og 7 om morgenen.

Hvorfor bør du vælge HolidayCars?

Du har truffet det rigtige valg ved at besøge vores hjemmeside og se efter biludlejning i Edinburghs lufthavn. HolidayCars sammenligner altid priser i realtid, hvilket sikrer, at du får den bedst mulige pris. Vi samarbejder kun med de bedste udbydere af udlejningsbiler, så du altid kører i en tilforladelig bil. Derudover tilbyder HolidayCars forsikring med alt iberegnet og uden skjulte gebyrer. Sidst, men ikke mindst, kan du sammenligne alle udbydere, biler og forsikringer for at lave en deal, der passer til dine behov.
Tips og erfaringer med Edinburgh lufthavn

Vores kunder har vurderet Edinburgh lufthavn til et gennemsnit på 9.0 baseret på 3 vurderinger, og dette er de seneste tips, erfaringer og højdepunkter.

27-01-2017

siger:
St. Andrews og området omkring er vidunderligt til køre og gåture.
12-01-2017

siger:
Whisky butik ved Edinburgh Castle Edinburgh Castle Pub "The Advocate" Hotel "The Principal" på George Street
15-11-2015

siger:
Check that your GPS is updated. Difficult to get around.