Goldcar Goldcar Hyrbil Portugal

Sök, jämför och boka din hyrbil

Populära resmål: Lissabon, Faro, Porto, Funchal, Ponta Delgada, Albufeira, Portimão, Angra do Heroísmo
Uthämtningsplats
 Annat återlämningskontor?
   Förarens ålder: 25-70
   Jag bor i: Förenta staterna
Jämför bilhyra
Vi jämför priser från över 800 leverantörssajter på fler än 30 000 platser över hela ärlden
Kunderna älskar oss

Över 1 miljon kunder gav oss förtroendet att boka hyrbil med bäst erbjudande åt dem

Ändra bokningen kostnadsfritt

Upp till 48 timmar före upphämtning

Inga extra avgifter

Vi tar inte ut några extra avgifter såsom kreditkortsavgifter eller reservationskostnader

Goldcar Hyrbil Portugal

Letar du efter en billig hyrbil med fördelaktiga villkor?

På holidaycars.com jämför vi alla tillgängliga hyrbilsföretag för alla resmål, så att du alltid kan hitta en bra hyrbil som passar dina behov. Boka säkert och tryggt före avresan så att du inte råkar ut för några obehagliga överraskningar senare.

Utnyttja våra kompletta hyrbilspriser med bästa prisgaranti, så att du aldrig behöver betala för mycket. Vår riskfrigaranti ger dig 100 % tillbaka på överskottet och garanterar dig en bekymmersfri bilhyresupplevelse. Du kan även teckna ett avbokningsskydd, med vilket du kan avboka din reservation fram till upphämtningstiden utan några ytterligare kostnader.

Om du har frågor eller behöver hjälp kan du nå vår kundtjänst dygnet runt via telefon, e-post och livechatt på ditt eget språk.

Tvekar du fortfarande? Be om en gratis offert!

Hyr en bil från holidaycars.com: fler alternativ, lägre priser och utmärkt service!

Goldcar recensioner och erfarenheter

Din erfarenhet när du hyr en bil är viktigt för oss. Det är därför vi håller koll på realtidspriser, alla olika villkor för tjänsten och tillgängliga hyrbilar från Goldcar och jämför den med över 800 andra biluthyrningsföretag. Vi ber också våra kunder om information om deras erfarenheter med sitt val av hyrbilsvarumärke. Detta hjälper dig att göra rätt val

Detta är vad våra kunder tycker om Goldcar

Våra kunder betygsatte Goldcar med ett genomsnitt på 4.5. Vi har också bett dem att förklara detta betyg och de har sagt detta om Goldcar i sina recensioner på sistone. Läs vad de har att säga:

05-07-2019

hos Goldcar i Lisbon airport
Lätt att boka
Vid utlämnandet från Gold Car uppstod tveksamhet trots att vi hade bokat full försäkring , varför vi ,kanske felaktigt och i onödan tecknade ny försäkring, detta har påpekats via Mail från oss och tyvärr händer det nu väldigt lite. Tveksamt förfarande, varför vi tyvärr får svårt att rekommendera er eller anlita er framöver. Dessutom levererades hyrbilen med diverse småskador exteriört.
23-04-2015

hos Goldcar i Faro, Portugal
Det var en nästan ny bil och allt fungerade väl. Hade glömt mitt pass eftersom jag är bosatt I Portugal men det löste sig via mailkommunikation med vårt boende.
Stod först I kö för att lämna tillbaka en bil, men när det efter en tids väntan blev min tur fick jag informationen att jag var tvungen att gå ut för låta någon där kontrollera bilen. Hade varit bra med den informationen innan jag köade för att lämna tillbaka bilen. Tiden som det tog var enl. min mening för lång man borde kunna snabba upp leverensen.