Leiebil Faro flyplass

Søk, sammenlign og bestill din leiebil

Hentested
 Levere til en annen lokasjon?
   Sjåførens alder: 25-70
   Jeg bor i: Amerikas Forente Stater
Sammenlign leiebiler
Populære destinasjoner: Lisboa, Faro, Porto, Funchal, Ponta Delgada, Albufeira, Portimão, Lagos
Vi sammenligner 800+ forskjellige leverandørsider i over 30 000 lokasjoner verden rundt
Kundene elsker oss

Over 1 million kunder har hatt tillit og bestilt det beste leiebil-tilbudet for sine behov

Gratis endring

Opptil 48 timer før henting

Ingen ekstra gebyrer

Vi beregner ikke ekstra gebyrer som kredittkort-gebyrer eller reservasjonskostnader

Leiebil Faro flyplass

Leiebil Faro lufthavn

Faro lufthavn (FAO) ligger syv kilometer vest for byen Faro. Det er en relativt liten provinsiell flyplass, men den viktigste i Algarve-regionen. Den har kapasitet til å håndtere mer enn seks millioner passasjerer om året, og antall passasjerer er i kontinuerlig vekst. Flyplassen består av 22 flyoppstillingsplasser, hvorav 16 er fjerntliggende, 60 innsjekkingsskranker og 36 gater for ombordstigning. Flyplassen betjenes av flyselskaper som blant annet Aer Lingus, Air Berlin, Air Transat, British Airways, EasyJet, Transavia, osv. De fleste reisende som bruker Faro flyplass, kommer fra Storbritannia, Frankrike, Nederland og Tyskland.

bilutleie fasiliteter Faro lufthavn

Det er en rekke selskaper som tilbyr leiebil på Faro flyplass, for eksempel Europcar, Avis, Hertz, Alamo, Budget, Rentauto, Sixt og Auto Jardim. Du finner dem i ankomsthallen. Når du har hentet bagasjen fra bagasjebåndet, følger du skiltene til ankomsthallen. Skrankene til selskapene som driver bilutleie på Faro lufthavn ligger på rad og rekke langs bakveggen, de er lette å få øye på. Det å reise omkring rundt Faro i leiebil er svært populært blant turister, det gir deg mulighet til å besøke steder som kollektivtransportnettverket ikke dekker. Du kan ordne leiebil på Faro flyplass når du ankommer, men det er dyrere og noen ganger er de tilgjengelige alternativene få, spesielt i høysesongen. Det lønner seg å bestille leiebil før ankomst til Portugal, det sparer deg for penger og skuffelser. Bestill leiebil fra Faro lufthavn på holidaycars.com, hvor du enkelt kan sammenligne leiepriser, vilkår og alternativer i sammenligning skjemaet vårt.

Faro lufthavn (FAO) tilbyr bl.a. følgende fasiliteter:


Kontakt

Faro lufthavn
8001-701 Faro
Portugal
Tips og erfaringer fra Faro flyplass

Kundene våre har gitt Faro flyplass en vurdering på 8.8 i gjennomsnitt, basert på 5 vurderinger, og dette er de nyeste tipsene, erfaringene og høydepunktene.

02-09-2019

sier:
Kanopadling langs Algarvekysten. By vandring i Lisboa Penice, surfeparadis Solnedgang ved Europas sørligste punkt Bading i Atlanterhavet, friskt og godt Sintra, eventyrslottet er verdt et besøk
12-04-2019

sier:
Spiller selv golf og ingenting annet, men det finnes vingårder å besøke, gode bademuligheter på algarve kysten. Den portugisiske maten og folket er bra og hyggelige
17-03-2019

sier:
Visit Silves. Visit Foia. Visit Praia da Salema. Visit Sagres. Eat sardines. Drink bicas!
25-11-2018

sier:
Viser til hendelsen ovenfor. Jeg har tidligere hatt dårlig erfaring med Fiat Punto, og fått byttet bil tidligere, informert selskapet om at jeg ikke ønsker Punto. Det er to områder som selskapet kan sikre kvaliteten på bilene de leier ut. Den ene wr at de tar tilbakemeldinger på bilenes kvalitet opp til vurdering. Den andre er at de, basert på tilbakemeldinger, vurderer hvilke merker de skal ha i sin flåt samt alder/km stand på bilene.
13-06-2016

sier:
Fot turer langs klippene, nyt strendene og lev slaraffenliv.