Avis Avis Autohuur Canada

Zoek, vergelijk en boek uw huurauto

Ophaallocatie
 Andere inleverlocatie?
   Leeftijd bestuurder: 25-70
   Ik woon in: Verenigde Staten
Vergelijk autohuur
Populaire bestemmingen: Toronto, Vancouver, Calgary, Montreal, Edmonton, Ottawa, Halifax, Winnipeg
We vergelijken prijzen van 800+ verschillende autoverhuurder sites in meer dan 30.000 bestemmingen wereldwijd
Tevreden klanten

Meer dan 1 miljoen klanten vertrouwden ons de beste autohuur deal voor ze te reserveren

Gratis wijzigen

Tot 48 uur voor het ophaaltijdstip

Geen bijkomende kosten

We rekenen nooit extra kosten zoals betalings- of reserveringskosten

Avis Goedkoop auto huren Canada

Canada is het grootste land in Noord-Amerika. Het staat bekend om zijn natuurlijke schoonheid en unieke mix van culturen en geschiedenis. Canada is een belangrijke toeristische bestemming in de wereld. Veel mensen kiezen ervoor om een auto te huren in Canada vanwege de flexibiliteit om te reizen in uw eigen tempo. Als u van plan bent om te reizen per huurauto, is Avis Canada ongetwijfeld een grote autoverhuurder die u dient te overwegen. Zij hebben klantenservice hoog in het vaandel staan en huurauto's zijn voordelig te boeken via HolidayCars.com


Huurauto's van Avis in Canada

Als een van 's werelds grootste autoverhuurbedrijven, is Avis actief in ongeveer 5200 locaties in meer dan 165 landen. Avis Canada is te vinden op alle grote luchthavens in het hele land. De autoverhuur kantoren zijn meestal gevestigd in de terminal van de luchthaven, en anders zijn er pendelbussen om u naar de ophaallocatie te vervoeren. Avis Canada biedt verschillende autoverhuur opties die kunnen voldoen aan ieders wensen en budget. Om tijd te besparen en gedoe bij het ophalen te vermijden, kunt u gebruik maken van Avis Canada's online inchecken.

Avis autoverhuuur populair bij HolidayCars.com

HolidayCars.com is vereerd om te werken met Avis, Canada. Avis is één van de meest gekozen autoverhuur merken op HolidayCars.com. Boek Avis Canada via HolidayCars.com en geniet van een kwalitatieve huurauto van een internationaal merk tegen een zeer aantrekkelijk tarief!
Avis ervaringen en beoordelingen

Wij vinden het belangrijk dat u het autohuur merk kiest dat past bij uw wensen en verwachtingen. Daarom vergelijken wij de huidige prijzen, verschillende voorwaarden en alle beschikbare huurauto's van Avis met meer dan 800 andere autohuur merken. Daarnaast vragen we onze klanten om hun ervaringen met Avis te delen met ons. Hierdoor vergelijkt u via HolidayCars.com Avis eenvoudig met andere verhuuders en maakt u altijd de juiste keuze.

Dit vinden onze klanten van Avis

Onze klanten beoordelen Avis met een gemiddelde score van 7.3.