Autohuur Calgary

Zoek, vergelijk en boek uw huurauto

Ophaallocatie
 Andere inleverlocatie?
   Leeftijd bestuurder: 25-70
   Ik woon in: Verenigde Staten
Vergelijk autohuur
Populaire bestemmingen: Toronto, Vancouver, Calgary, Montreal, Edmonton, Ottawa, Halifax, Winnipeg
We vergelijken prijzen van 800+ verschillende autoverhuurder sites in meer dan 30.000 bestemmingen wereldwijd
Tevreden klanten

Meer dan 1 miljoen klanten vertrouwden ons de beste autohuur deal voor ze te reserveren

Gratis wijzigen

Tot 48 uur voor het ophaaltijdstip

Geen bijkomende kosten

We rekenen nooit extra kosten zoals betalings- of reserveringskosten

Goedkoop auto huren Calgary

Rijd met uw huurauto door Calgary en omgeving

Calgary is een populaire stad in Alberta voor wintersporters en wandelaars. Niet voor niets dat duizenden jaren geleden al de Blackfoot Indianen deze streek bewoonden. Enorme afstanden moesten te voet worden afgelegd. Die tijd is voorbij. Tegenwoordig kunt u zich gemakkelijk verplaatsen met bijvoorbeeld een huurauto.

Autoverhuurders op Calgary International Airport

De luchthaven verbindt de stad met alle grote steden in Noord-Amerika en de Trans-Canada Highway verbindt de stad met de rest van het land. Verschillende grote autoverhuur maatschappijen hebben een kantoor in het vliegveld. Zo kunt u, nadat u bent geland, direct uw huurauto ophalen en op pad gaan. Indien u een auto wilt huren, vergelijk dan autoverhuur in Calgary vóóraf bij HolidayCars.com, zodat u later niet voor verrassingen komt te staan en kan profiteren van aantrekkelijke prijzen.

Olympische Winterspelen

Calgary is na Toronto en Montréal de grootste stad van Canada. De stad is een populaire bestemming voor wintersporters. Niet voor niets werden de voor Nederland succesvolle Olympische Winterspelen van 1988 hier georganiseerd. Yvonne van Gennip behaalde namens Nederland op de schaats drie gouden medailles.

Calgary Zoo

De Calgary Zoo is een prehistorisch park waar replica's van dinosauriërs veel bezoekers trekt. Om de dierentuin te kunnen bereiken is openbaar vervoer een prima optie. Autohuur is vooral wenselijk wanneer u meer van de stad wilt zien of wilt avonturieren in de Rocky Mountains.

Calgary Tower

Het bekendste museum van de stad is het Glenbow Museum. Vele kleinere kunstgaleries vindt men rondom de straten Stephen Avenue en 17th Avenue. Ook de Calgary Tower is een van de trekpleisters en met de huurauto goed te bereiken. Deze ongeveer 190 meter hoge toren biedt een fenomenaal uitzicht over de stad en de uitstrekkende prairies en de ruige Rocky Mountains.

Rijd met uw huurauto door Nationale Parken

In het Canadese deel van de Rocky Mountains bevinden zich vier nationale parken. De parken Banff, Jasper, Kootenay en Yoho vormen samen met drie provinciale parken in British Columbia een werelderfgoedlocatie. Deze parken liggen wat verder van het stadscentrum van Calgary, dus het is raadzaam om hier met uw huurauto naartoe te rijden.

Highway 93

Nationaal park Banff is het oudste natuurpark van Canada. Er liggen glimmende gletsjers, bonkige bergen en woeste rivieren in dit park. Om bij de meeste bezienswaardigheden te komen kunt u over een afstand van 230 km via Highway 93 van Lake Louise in het Nationaal park Banff naar Jasper rijden. De mensen van de autohuur in Calgary kunnen u precies uitleggen hoe u hier kunt komen.

Rijd met de huurauto naar Lake Louise

Lake Louise is een klein dorpje en is gelegen aan het wonderschone Louisemeer. Het meer is vernoemd naar prinses Louise Caroline Alberta. Het gebied rondom het Lake Louise is een bekend skigebied en het trekt vele toeristen wegens het natuurschoon in de omgeving. In Lake Louise is het belangrijkste skistation gelegen van het gebied, de Lake Louise Mountain Resort. Autohuur vanuit Calgary is wel aan te raden vanwege de grote afstand.

Populaire luchthavens

Tips en ervaringen van onze klanten voor Calgary

Er zijn nog geen ervaringen voor deze bestemming beschikbaar. Onze klantenservice helpt u graag bij vragen over een auto huren in Calgary.