Autohuur Toronto

Zoek, vergelijk en boek uw huurauto

Ophaallocatie
 Andere inleverlocatie?
   Leeftijd bestuurder: 25-70
   Ik woon in: Verenigde Staten
Vergelijk autohuur
Populaire bestemmingen: Toronto, Vancouver, Calgary, Montreal, Edmonton, Ottawa, Halifax, Winnipeg
We vergelijken prijzen van 800+ verschillende autoverhuurder sites in meer dan 30.000 bestemmingen wereldwijd
Tevreden klanten

Meer dan 1 miljoen klanten vertrouwden ons de beste autohuur deal voor ze te reserveren

Gratis wijzigen

Tot 48 uur voor het ophaaltijdstip

Geen bijkomende kosten

We rekenen nooit extra kosten zoals betalings- of reserveringskosten

Goedkoop auto huren Toronto

Toronto is de grootste stad in Canada en de hoofdstad van de provincie Ontario. Gelegen in Zuid-Ontario aan de noordwestelijke oever van Lake Ontario, is het de vijfde meest dichtbevolkte stad van Noord-Amerika. Het is de economische hoofdstad van Canada, één van de leidende financiële centra in de wereld en wordt gewaardeerd als een Alfa-wereldstad, samen met Amsterdam, San Francisco, Milaan, Los Angeles, en vele anderen.

Autoverhuur in Toronto

Autohuur in Toronto wordt geprefereerd door veel toeristen, omdat het een leuk avontuur en veel gemak biedt. Door het uitstekende wegennet is het comfortabel en gemakkelijk om met een huurauto in Toronto te reizen. U kunt een auto huren in Toronto en een mooie rit maken naar de Black Creek Pioneer Village, een historische locatie in het noorden van Toronto. Het dorp is een replica van het leven in de 19e eeuw in Ontario en is bevolkt met vee. Als u met kinderen reist, kunt u met ze naar Canada's Wonderland in Vaughan, 30 kilometer ten noorden van het centrum van Toronto. Het is één van de beste attractieparken van Noord-Amerika met meer dan 200 attracties. HolidayCars.com werkt met verschillende hoogwaardige autoverhuurbedrijven in Toronto, zodat u altijd een goede huurauto meekrijgt voor een goede prijs.

Met een huurauto rijden in Toronto

De belangrijkste straten in Toronto zijn zeer goed begaanbaar. U kunt van A naar B in de stad rijden met slechts een paar bochten. Indien u door middel van autohuur Toronto verkent, moet u de volgende regels in acht houden: als een bus zich weer bij het verkeer voegt bij een bushalte, moet u de bus voorrang geven. Voetgangers en fietsers hebben in principe altijd voorrang. U kunt pas rechtsaf slaan bij stoplichten, nadat u volledig tot stilstand bent gekomen en gecontroleerd hebt of er niets aankomt. Het is verboden om de motor van uw huurauto voor meer dan drie minuten stationair te laten draaien en het is ten strengste verboden een tram rechts te passeren, terwijl de deuren open staan.

Parkeren

De meeste toeristen die gebruik maken van autohuur in Toronto zijn over het algemeen tevreden over de parkeermogelijkheden hier. Er zijn voldoende betaalde parkeerplekken op de aangeduide locaties in de stad. U kunt uw auto ook parkeren in de ondergrondse en bovengrondse parkeergarages, waar voldoende beschikbaarheid is en eenvoudige toegankelijkheid. Het is aan te raden om een GPS-apparaat mee te nemen of te huren bij het autoverhuur bedrijf, zodat u de parkeergarages eenvoudig kunt vinden.

Bezienswaardigheden

Art Gallery of Ontario, de grootste kunstgalerie in Canada, is onlangs opnieuw ontworpen door architect Frank Gehry. Er is een grote Canadese schilderijententoonstelling en 's werelds grootste collectie van Henry Moor sculpturen. Het Royal Ontario Museum is één van de grootste musea in Noord-Amerika, met duizenden voorwerpen en exemplaren te zien in meer dan 20 tentoonstellingen. De CN Tower, het meest prominente punt van Toronto is het tweede hoogste vrijstaande gebouw in Noord-Amerika.

Met een huurauto naar evenementen & festivals

Toronto heeft een groot aantal festivals, shows en tentoonstellingen dat jaarlijks gehouden wordt. Summerlicious en Winterlicious zijn twee grote culinaire jaarlijkse festivals, waarin de deelnemende restaurants speciale kortingen geven. De Canadese Internationale Autoshow is de grootste autoshow en het meest prestigieuze consumentenevenement in Canada. Hot Docs Canadian International Documentary Festival is het grootste documentaire-filmfestival van Noord-Amerika, met een record opkomst van 151.000 mensen met 199 films uit 43 landen. Er zijn dus genoeg evenementen en festivals waar u naartoe kan in Toronto. Als u uw huurauto in een andere plaats ophaalt, rijd dan gewoon naar Toronto en maak het mee!

Populaire luchthavens

Tips en ervaringen van onze klanten voor Toronto

Onze klanten beoordelen Toronto met een gemiddelde van 8.0, gebaseerd op 1 beoordelingen. Dit zijn de meest recente tips, ervaringen en hoogtepunten.

14-05-2015

zegt:
In Toronto zijn we eigenlijk niet geweest.