Autohuur Canada

Zoek, vergelijk en boek uw huurauto

Ophaallocatie
 Andere inleverlocatie?
   Leeftijd bestuurder: 25-70
   Ik woon in: Verenigde Staten
Vergelijk autohuur
Populaire bestemmingen: Toronto, Vancouver, Calgary, Montreal, Edmonton, Ottawa, Halifax, Winnipeg
We vergelijken prijzen van 800+ verschillende autoverhuurder sites in meer dan 30.000 bestemmingen wereldwijd
Tevreden klanten

Meer dan 1 miljoen klanten vertrouwden ons de beste autohuur deal voor ze te reserveren

Tevreden klanten
Gratis wijzigen

Tot 48 uur voor het ophaaltijdstip

Gratis wijzigen
Geen bijkomende kosten

We rekenen nooit extra kosten zoals betalings- of reserveringskosten

Geen bijkomende kosten

Goedkoop auto huren Canada

Goedkoop auto huren Canada

Verken natuurparken en steden met een huurauto

U gaat Canada in Noord-Amerika ontdekken met de huurauto en u gaat ongetwijfeld genieten van het overweldigende aanbod natuurparken en steden. Spannend! De naam Canada komt van het indiaanse woord Kanata, wat nederzetting betekent. Het land werd al duizenden jaren geleden bewoond door indianen en Inuit voordat het vanaf de 15e en 16e eeuw door de Europeanen, met name Fransen en Engelsen, werd verkend en gekoloniseerd. Nu is het aan u om deze 'nederzetting' te verkennen met ue huurauto!

Engels en Frans

De westelijke grens wordt gevormd door Alaska en de Grote Oceaan, en in het noorden ligt de Noordelijke IJszee. De hoofdstad van Canada is Ottawa en de grootste steden zijn Toronto, Montréal en Calgary, waar u overigens gemakkelijk een auto huurt. Het is een tweetalig land waar zowel Engels als Frans een officiële status hebben. Een auto huren in Canada is veilig, gemakkelijk en voordelig. Autoverhuur in Canada is nergens zo eenvoudig te vergelijken als op HolidayCars.com.

Rij met uw huurauto naar alle Nationale Parken

Omdat Canada dunbevolkt is, zijn er veel natuurlijke gebieden relatief onaangetast gebleven door menselijk ingrijpen. Het land kent vele beschermde Provinciale en Nationale Parken. In het Canadese deel van de Rocky Mountains bevinden zich vijf nationale parken. De parken Banff, Jasper, Kootenay en Yoho, en drie provinciale parken in British Columbia, vormen samen een werelderfgoedlocatie.

Jasper National Park

Het Jasper National Park is een nationaal park in Canada, gelegen in het westen van Alberta, en onderdeel van de Rocky Mountains. Jasper staat bekend om het vele wild. Hier kunt u zomaar edelherten, bevers, elanden, sneeuwgeiten, rendieren, wolven, grizzlyberen en zwarte beren tegen komen. Om er te komen is een huurauto wenselijk, het park ligt behoorlijk afgelegen.

Huur uw auto bij de Niagara watervallen

De Niagara Falls is een stad in de Canadese provincie Ontario. De stad ligt aan de rivier Niagara tegenover de gelijknamige Amerikaanse stad Niagara Falls in de staat New York. De Niagarawatervallen lokken jaarlijks honderdduizenden toeristen naar de stad. Autohuur in Canada is de beste manier om de watervallen te bewonderen. Wist u dat u in Niagara Fall ook autoverhuur maatschappijen zijn om de regio te ontdekken?

Toronto

Toronto is het economische centrum van Canada en is de belangrijkste stad van het land op het gebied van financiën, telecommunicatie, media, softwareontwikkeling en medische wetenschap. Autohuur in Canada is handig om het land te ontdekken en comfortabel Toronto te bezoeken. Uiteraard kunt u ook een auto huren als u op Toronto Airport vliegt.

Rijd met uw huurauto door Montréal

Dit is de grootste stad van de provincie Québec en na Toronto de grootste stad van Canada.
Montréal ligt op een sikkelvormig eiland in de Saint Lawrencerivier. De naam van de stad is afgeleid van de nabijgelegen heuvel Mont Royal, oftewel Koninklijke Berg. De stad is in 1642 gesticht door de Fransen als deel van hun kolonie Nieuw-Frankrijk. Het is een grote stad die gemakkelijk met een huurauto te verkennen is. Ook kunt u uitwijken naar de omgeving van deze stad.