Autohuur Cyprus

Zoek, vergelijk en boek uw huurauto

Ophaallocatie
 Andere inleverlocatie?
   Leeftijd bestuurder: 25-70
   Ik woon in: Verenigde Staten
Vergelijk autohuur
Populaire bestemmingen: Larnaca, Paphos, Protaras, Nicosia
We vergelijken prijzen van 800+ verschillende autoverhuurder sites in meer dan 30.000 bestemmingen wereldwijd
Tevreden klanten

Meer dan 1 miljoen klanten vertrouwden ons de beste autohuur deal voor ze te reserveren

Tevreden klanten
Gratis wijzigen

Tot 48 uur voor het ophaaltijdstip

Gratis wijzigen
Geen bijkomende kosten

We rekenen nooit extra kosten zoals betalings- of reserveringskosten

Geen bijkomende kosten

Goedkoop auto huren Cyprus

Goedkoop auto huren Cyprus

Behoort tot Aziatisch continent

Cyprus ligt in het oosten van de Middellandse Zee en behoort tot het Aziatische continent. Om politieke en culturele redenen wordt Cyprus dikwijls tot Europa gerekend. Cyprus is sinds 2004 lid van de Europese Unie. Sinds 1983 bestaat op het noordelijk deel van het eiland de Turkse Republiek Noord-Cyprus, die alleen door Turkije wordt erkend.

Autohuur in de hoofdstad

Paphos is de hoofdstad van de westelijke regio van Cyprus. Paphos is in trek bij toeristen en toerisme is dan ook een belangrijke bron van inkomsten voor de stad. Het heeft mooie stranden en in het Troodosgebergte kunt u heerlijk wandelen. Paphos heeft een internationaal vliegveld. Als u vliegt op Paphos Airport en u wilt een auto huren, dan is het raadzaam om alle autohuur te vergelijken op HolidayCars.com voordat u vertrekt. Op deze manier zorgt u ervoor dat u altijd de beste deal krijgt

Met een huurauto door het Troodosgebergte

Het gebergte beslaat een groot deel van het westen en het midden van het eiland. Een bezoek aan het beroemde Kykkos-klooster mag u niet missen. U kunt in het gebergte heerlijk wandelen. Tijdens warme dagen kan men verkoeling vinden in dit gebergte. Het gebergte is bosrijk, met een grote diversiteit aan vegetatie. Dit gebied is erg gemakkelijk te bereiken als u autohuur heeft geregeld. Op die manier legt u snel de grote afstanden af tussen de highlights.

De rots van Aphrodite

De rots van Aphrodite is een rots aan de kust van Cyprus dichtbij Paphos. Volgens legenden zou Aphrodite, de godin van de schoonheid, bij deze rots uit de golven van de zee zijn geboren. De rots ligt ongeveer 25 kilometer ten oosten van Paphos. Wie langs de kust van Limasol naar Paphos reist, ziet de rots vanaf de weg in zee liggen. Autohuur is wenselijk wanneer u deze godin van de schoonheid met eigen ogen wilt zien.

Limasol

De baai waaraan de stad ligt, heet de Baai van Akrotiri. Vanuit Limasol kan men ook eenvoudig andere steden op Cyprus, zoals de hoofdstad Nicosia, Larnaca en Paphos, per huurauto bereiken. Er rijden geen treinen op Cyprus.

De grens oversteken met uw huurauto

Het zuidelijke deel van Nicosia behoort tot Grieks Cyprus en het noordelijke deel tot Turks Cyprus. De grens loopt dwars door de stad. Op 3 april 2008 is de Ledrastraat in het centrum van Nicosia na 34 jaar weer opengesteld voor publiek. Het is de eerste doorgang tussen Grieks- en Turks Cyprus binnen de stad Nicosia. Indien u gebruik maakt van autohuur op Cyprus, kunt u op uw gemak deze stad bezoeken. Let wel op als u de grens oversteekt met uw huurauto.

Populaire regio's

Populaire steden