Autohuur Malta

Zoek, vergelijk en boek uw huurauto

Ophaallocatie
 Andere inleverlocatie?
   Leeftijd bestuurder: 25-70
   Ik woon in: Verenigde Staten
Vergelijk autohuur
Populaire bestemmingen: Malta, Sliema, Qawra, Buġibba, Gozo, Mellieħa, Valletta, St. Paul's Bay
We vergelijken prijzen van 800+ verschillende autoverhuurder sites in meer dan 30.000 bestemmingen wereldwijd
Tevreden klanten

Meer dan 1 miljoen klanten vertrouwden ons de beste autohuur deal voor ze te reserveren

Tevreden klanten
Gratis wijzigen

Tot 48 uur voor het ophaaltijdstip

Gratis wijzigen
Geen bijkomende kosten

We rekenen nooit extra kosten zoals betalings- of reserveringskosten

Geen bijkomende kosten

Goedkoop auto huren Malta

Goedkoop auto huren Malta Het eiland Malta is het grootste van de eilanden die samen de republiek Malta vormen. Het eiland ligt in Europa in het midden van de Middellandse Zee, ten zuiden van Sicilië en ten noorden van Afrika. De hoofdstad van het eiland is Valletta. Autohuur op Malta is de ideale manier om dit eiland aan te doen.

Auto huren op Malta

Omdat Malta niet heel erg groot is, is dit eiland gemakkelijk en snel te verkennen met een huurauto. U regelt autohuur het beste en goedkoopst via HolidayCars.com. Bij HolidayCars.com worden alle beschikbare huurauto's van alle autoverhuurmaatschappijen met elkaar vergeleken. Op die manier krijgt u alleen kwalitatief hoogwaardige huurauto's te zien tegen het laagste tarief van het moment. Vele bezienswaardigheden op Malta zijn goed bereikbaar met de auto.

Natuurlijke havens

Malta is in het oosten vrij vlak en in het westen wat hoger. De kust van Malta is rotsachtig met hier en daar een zandbaai. Het buureiland Gozo biedt een rustig heuvellandschap met volop olijfgroene dalen. De grillige kust bestaat uit fraaie zandstranden en indrukwekkende baaien. Een auto huren is een prima optie om beide eilanden te zien. U kunt gebruik maken van de veerboten van de Gozo Channel lijn en de huurauto mag gewoon mee. Autoverhuur op Malta regelt u het beste van te voren bij HolidayCars.com.

Arabische invloeden in Medina

De Arabische invloeden in deze oude stad op Malta zijn nog overal merkbaar. De majestueuze stadsmuren omringen Medina met een romantische uitstraling. De oude kerken en paleizen doen sprookjesachtig aan. De Dingli-kliffen met een hoogte van 253 meter reizen steil op uit zee. Spannend! Parkeer uw huurauto even om deze duizelingwekkende hoogte te aanschouwen.

Rijd met uw huurauto naar St. Paul's Bay

De oude vissersdorpjes Qawra, Bugibba en Xemxija en de baai hebben prachtige rotsstrandjes en leuke plekjes om met volle teugen te genieten van Malta. In Bugibba en Qawra kunt u goed uitgaan. Een huurauto kan u helpen om snel de baai te bereiken.

De ultieme toeristenplaats

Na Valetta is Sliema de grootste stad op Malta en deze grenst aan St. Julian's, de ultieme toeristenplaats. Wanneer u uitgebreid wilt winkelen of het nachtleven van Malta wilt ontdekken dan kunt u dat hier doen. Indien u liever van de vergezichten geniet, wandel dan over de prachtige promenade en geniet van het uitzicht op de haven. Autohuur kan helpen om er snel en comfortabel te komen.

De ridderstad Valletta

Autohuur op Malta is de ideale manier om de oude ridderstad Valletta te ontdekken. De oude vestingen rondom de stad, de kathedraal en het schitterende grootmeesterpaleis zijn betoverend. U kunt zelfs over de stadsmuren wandelen vanuit de tuinen van Barraca. Het Nationaal Archeologisch Museum en het Nationaal Museum voor Schone Kunst zijn echte aanraders. Als u beschikt over een huurauto is deze stad met zijn bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken.

Populaire luchthavens