Autohuur La Palma

Zoek, vergelijk en boek uw huurauto

Ophaallocatie
 Andere inleverlocatie?
   Leeftijd bestuurder: 25-70
   Ik woon in: Verenigde Staten
Vergelijk autohuur
We vergelijken prijzen van 800+ verschillende autoverhuurder sites in meer dan 30.000 bestemmingen wereldwijd
Tevreden klanten

Meer dan 1 miljoen klanten vertrouwden ons de beste autohuur deal voor ze te reserveren

Gratis wijzigen

Tot 48 uur voor het ophaaltijdstip

Geen bijkomende kosten

We rekenen nooit extra kosten zoals betalings- of reserveringskosten

Goedkoop auto huren La Palma

Geen verborgen kosten bij HolidayCars.com

Als u uw huurauto voor La Palma boekt bij HolidayCars.com, wordt u niet verrast door verborgen kosten. U betaalt geen reserverings- of creditcardkosten. Heeft u zich na een boeking bedacht of heeft u zich vergist? U kunt gratis uw reservering aanpassen tot 48 uur voordat u uw auto ophaalt.

Fly en Drive naar La Palma

Wanneer een autoverhuurbedrijf een kantoor heeft op het vliegveld is het gemakkelijk om Fly en Drive te doen. Als u landt met het vliegtuig op La Palma, kunt u uw huurauto direct ophalen en wegrijden. Als u naar huis gaat levert u de huurauto in op het vliegveld en kunt u direct uw vlucht halen.

Auto huren zonder verborgen kosten

De prijzen die u ziet in de zoekresultaten zijn exact wat u betaalt om goedkoop een auto te huren in La Palma. Er worden naderhand geen extra kosten gerekend, zoals reserveringskosten of creditcardkosten. Bovendien kunt u uw reservering altijd gratis wijzigen tot 48 uur voordat u de auto ophaalt.

Lees alle voorwaarden voor autohuur in La Palma

Voordat u uw autohuur in La Palma bevestigt, zorg er dan altijd voor dat u de voorwaarden van zowel HolidayCars.com als de verhuurder heeft gelezen. Op die manier voorkomt u verrassingen als u de huurauto gaat ophalen of inleveren.

Een huurauto rijden in La Palma

Ben ervan bewust dat de verkeersregels in La Palma erg kunnen verschillen van thuis. Zorg ervoor dat u uzelf goed voorbereid om te verkomen dat u boetes krijgt. Bewegwijzering, parkeren en rijstijl kunnen verwarring veroorzaken als u een huurauto rijdt in La Palma.

Populaire luchthavens

Tips en ervaringen van onze klanten voor La Palma

Onze klanten beoordelen La Palma met een gemiddelde van 8.0, gebaseerd op 2 beoordelingen. Dit zijn de meest recente tips, ervaringen en hoogtepunten.

04-05-2015

zegt:
Ga de Rocque de Los Muchachos beklimmen per fiets...
30-03-2015

zegt:
prachtig eiland, veel prachtige natuur.