Autohuur La Palma

Zoek, vergelijk en boek uw huurauto

Ophaallocatie
 Andere inleverlocatie?
   Leeftijd bestuurder: 25-70
   Ik woon in: Verenigde Staten
Vergelijk autohuur
We vergelijken prijzen van 800+ verschillende autoverhuurder sites in meer dan 30.000 bestemmingen wereldwijd
Tevreden klanten

Meer dan 1 miljoen klanten vertrouwden ons de beste autohuur deal voor ze te reserveren

Gratis wijzigen of annuleren

Tot 48 uur voor het ophaaltijdstip

Geen bijkomende kosten

We rekenen nooit extra kosten zoals betalings- of reserveringskosten

Goedkoop auto huren La Palma

Geen verborgen kosten bij HolidayCars.com

Als u uw huurauto voor La Palma boekt bij HolidayCars.com, wordt u niet verrast door verborgen kosten. U betaalt geen reserverings- of creditcardkosten. Heeft u zich na een boeking bedacht of heeft u zich vergist? U kunt gratis annuleren of uw reservering aanpassen tot 48 uur voordat u uw auto ophaalt.

Fly en Drive naar La Palma

Wanneer een autoverhuurbedrijf een kantoor heeft op het vliegveld is het gemakkelijk om Fly en Drive te doen. Als u landt met het vliegtuig op La Palma, kunt u uw huurauto direct ophalen en wegrijden. Als u naar huis gaat levert u de huurauto in op het vliegveld en kunt u direct uw vlucht halen.

Auto huren zonder verborgen kosten

De prijzen die u ziet in de zoekresultaten zijn exact wat u betaalt om goedkoop een auto te huren in La Palma. Er worden naderhand geen extra kosten gerekend, zoals reserveringskosten of creditcardkosten. Bovendien kunt u uw reservering altijd gratis wijzigen of annuleren tot 48 uur voordat u de auto ophaalt.

Lees alle voorwaarden voor autohuur in La Palma

Voordat u uw autohuur in La Palma bevestigt, zorg er dan altijd voor dat u de voorwaarden van zowel HolidayCars.com als de verhuurder heeft gelezen. Op die manier voorkomt u verrassingen als u de huurauto gaat ophalen of inleveren.

Een huurauto rijden in La Palma

Ben ervan bewust dat de verkeersregels in La Palma erg kunnen verschillen van thuis. Zorg ervoor dat u uzelf goed voorbereid om te verkomen dat u boetes krijgt. Bewegwijzering, parkeren en rijstijl kunnen verwarring veroorzaken als u een huurauto rijdt in La Palma.

Populaire luchthavens

Tips en ervaringen van onze klanten voor La Palma

Onze klanten beoordelen La Palma met een gemiddelde van 8.0, gebaseerd op 2 beoordelingen. Dit zijn de meest recente tips, ervaringen en hoogtepunten.

04-05-2015

zegt:
Ga de Rocque de Los Muchachos beklimmen per fiets...
30-03-2015

zegt:
prachtig eiland, veel prachtige natuur.