Autohuur Lanzarote

Zoek, vergelijk en boek uw huurauto

Ophaallocatie
 Andere inleverlocatie?
   Leeftijd bestuurder: 25-70
   Ik woon in: Verenigde Staten
Vergelijk autohuur
We vergelijken prijzen van 800+ verschillende autoverhuurder sites in meer dan 30.000 bestemmingen wereldwijd
Tevreden klanten

Meer dan 1 miljoen klanten vertrouwden ons de beste autohuur deal voor ze te reserveren

Gratis wijzigen

Tot 48 uur voor het ophaaltijdstip

Geen bijkomende kosten

We rekenen nooit extra kosten zoals betalings- of reserveringskosten

Goedkoop auto huren Lanzarote

De zwarte parel van de Canarische Eilanden, Spanje ligt 115 km ten westen van de Afrikaanse kust ter hoogte van Marokko en is van vulkanische oorsprong. Lanzarote is ruig en woest door het zwarte lavagesteente, maar juist dat maakt het eiland zo bijzonder. De hoofdstad is Arrecife. Bezoek Arrecife en de omgeving met een huurauto via HolidayCars.com.

Huur een auto in Lanzarote

Op Lanzarote werkt HolidayCars.com samen met grote autoverhuur maatschappijen. Doordat we op de website alle beschikbare huurauto's en prijzen met elkaar vergelijken, krijgt u altijd een huurauto tegen de scherpste prijs. Lanzarote is een prachtig eiland en een huurauto is het perfecte vervoersmiddel om alle bezienswaardigheden te zien.

Playas de Papagayo

Verreweg de mooiste stranden op Lanzarote vindt u iets boven het plaatsje Playa Blanca en heet Playas de Papagayo. Het bestaat uit een aantal kleine baaien met witte zandstranden en kristal helder water. De stranden zijn per huurauto te bereiken. Autoverhuur op Lanzarote is nergens zo eenvoudig te vergelijken en te boeken als op HolidayCars.com.

Wandel door het grottenstelsel Cueva de los Verdes

Samen met een gids maakt u een wandeling door een grottenstelsel van wel 7 km, soms door vrij lage gangen, om vervolgens tot diep in de grot af te dalen. Gedurende deze tocht komt u terecht in diverse onderaardse zalen waar vroeger de bewoners van Lanzarote zich schuil hielden voor piratenbendes. Zo dankt deze grot ook haar naam aan een familie Verde die zich hier gedurende lange tijd verborgen wist te houden. Om snel en comfortabel bij de grotten te komen is autohuur wenselijk.

Met uw huurauto naar Jameos del Agua

Autohuur op Lanzarote stelt u in staat om op plekjes te komen die u beslist moet zien. De Jameos del Agua in het noordwesten is echt de moeite van het bekijken waard. De grot bestaat uit een lavatunnel waarin zich een meertje bevindt waarin de blinde albinokreeftjes leven en de enige plaats ter wereld is waar ze voorkomen.

Rijd rond de El Golfo

Autohuur op Lanzarote is aan te raden, wanneer u ontspannen wilt genieten van dit eiland. De groene lagune ligt te midden van een halve 60 meter diepe krater die is ontstaan in de ijstijd. De bijzondere kleur komt door de grote hoeveelheid algen in het meertje. Op het zwarte lavastrand vindt u langs de waterlijn de zogenaamde Olivin-steentjes. Meestal hebben ze een olijfgroene kleur, maar ze kunnen ook roodachtig zijn.

Rijd met uw huurauto naar Nationaal park Timanfaya

Het openbaar vervoer is niet altijd even betrouwbaar, indien u meer wilt zien in uw vakantie, dan kunt u het beste een auto huren. Op de plek van dit 5000 ha groot nationaal park vonden tussen 1730 en 1736 de grootste vulkanische uitbarstingen plaats. Nu vormen de gevolgen van dit natuurgeweld een spectaculair maanlandschap met 25 kraters en meer dan honderd vulkaankegels.

Bezoek de hoofdstad Arrecife

Arrecife is de hoofdstad van Lanzarote waar ongeveer de helft van de bevolking woont.
Het is de enige stad op het eiland en wordt gekenmerkt door een gezellige wandelpromenade met leuke winkeltjes en flamboyante terrasjes. Arrecife is goed met de huurauto te bereiken.

Populaire luchthavens

Tips en ervaringen van onze klanten voor Lanzarote

Onze klanten beoordelen Lanzarote met een gemiddelde van 8.6, gebaseerd op 10 beoordelingen. Dit zijn de meest recente tips, ervaringen en hoogtepunten.

20-05-2015

zegt:
Prima eiland om Lekker van alles te zien en rond te rijden
09-05-2015

zegt:
Zeker een aanrader!
02-05-2015

zegt:
Uitzicht Mirador del Rio is zeker de moeite waard!
25-04-2015

zegt:
Lanzarote is heerlijk om te ontspannen. Veel wind, maar mooie en goed onderhouden gebieden. Topper: cueva de los verdes!
27-03-2015

zegt:
Lanzarote is een heerlijk eiland om de winter achter je te laten.
16-03-2015

zegt:
Hebben de belangrijkste bezienswaardigheden bezocht en waren aangenaam verrast. Geen groot eiland dus vrij snel alles gezien, was voor ons geen probleem was een zon rust vakantie.
11-03-2015

zegt:
De thamafaya nationale park ( slapende vulkanen ) en de mooie witte strand playa blanca
26-02-2015

zegt:
rij lekker door Lanza heen, zeker nu het zo fantastisch groen is. Eten is ook erg goed en niet duur.
18-02-2015

zegt:
Boulevard van Playa Blanca met veel leuke en niet zo dure terrasjes. Wandeling door natuurparkTimanfaya en vanaf Playa Blanca naar Costa de Papagayo. Echt fantastische uitzichten.
24-12-2014

zegt:
Doe eerst een of twee grote georganiseerde excursies voordat je met de auto eropuitgaat en koop bij de ANWB een reisgidsje Lanzarote (€ 8,95 voor leden) daar zit een goede kaart bij. TomTom West-Europa werkt daar prima.