Autohuur Las Palmas

Zoek, vergelijk en boek uw huurauto

Ophaallocatie
 Andere inleverlocatie?
   Leeftijd bestuurder: 25-70
   Ik woon in: Verenigde Staten
Vergelijk autohuur
We vergelijken prijzen van 800+ verschillende autoverhuurder sites in meer dan 30.000 bestemmingen wereldwijd
Tevreden klanten

Meer dan 1 miljoen klanten vertrouwden ons de beste autohuur deal voor ze te reserveren

Gratis wijzigen of annuleren

Tot 48 uur voor het ophaaltijdstip

Geen bijkomende kosten

We rekenen nooit extra kosten zoals betalings- of reserveringskosten

Goedkoop auto huren Las Palmas

Las Palmas, vroeger genaamd Las Palmas de Gran Canaria, is de grootste en drukst bevolkte stad in de Autonome Gemeenschap van de Canarische Eilanden. Het is de op acht na grootste stad van Spanje. Het ligt op het eiland Gran Canaria en is de grootste stad van de EU, die buiten Europa ligt. Het subtropische klimaat met warme droge zomers en milde winters is erg geliefd bij toeristen wereldwijd. Daarnaast ook de geweldige cultuur – verschillende bezienswaardigheden zijn vermeld op de UNESCO Werelderfgoed Lijst en er is een prachtig landschap te bewonderen.

Auto huren in Las Palmas

Ondanks het goed ontwikkelde openbaar vervoer, is autohuur in Las Palmas erg populair onder toeristen. Op deze manier kunt u de prachtige locaties op uw gemak bereiken. Las Palmas is het knooppunt voor verschillende autowegen: de GC-1 naar het zuiden, de GC-2 naar het westen en de GC-3 naar het midden van het eiland. Er zijn geen tolwegen op het eiland; alle hoofdwegen en belangrijke zones zijn goed aangegeven. Het is wel af te raden om in het stadscentrum te rijden tijdens spitsuren, vooral in de commerciële zones. De benzineprijzen in Las Palmas liggen een stuk lager vergeleken met de rest van Spanje, ook de autoverhuur tarieven in Las Palmas worden als goedkoop gezien. Met uw autohuur kunt u gemakkelijk de vier bekende stranden van Las Palmas bereiken, zoals Las Alcaravaneras, met haar wandeldek en Las Canteras, het grootste en meest bezochte strand voor toeristen en de lokale bevolking. U kunt het eiland verder verkennen door met uw auto naar Arucas te rijden, bekend voor haar rum en kathedraal, of rijd naar Tejeda om vanaf daar de wandeltocht naar de “Rogue Nublo” te maken, het symbool van Gran Canaria, bereikbaar via eeuwenoude stenen paden.

Uw huurauto parkeren

Parkeren in Las Palmas is redelijk eenvoudig. Er zijn verschillende grote parkeergarages in het Triana gebied, waar u uw huurauto dichtbij de belangrijkste musea, winkels, café's, bars en restaurants kunt neerzetten. U kunt uw huurauto ook parkeren tussen Av. Alcalde Diaz Saavedra Navarro en Av. de Canarias, of de parkeerzone op San Pedro, of verderop in Triana op San Bernardo, Avda. Rafael Cabrera of Parque San Telmo.

Bezienswaardigheden in Las Palmas

Las Palmas charmeert haar bezoekers met haar culturele en historische glorie en haar cosmopolitische temperament: Old Town, een goed bewaard gebleven oude stad met veel bezienswaardigheden, zoals de kathedraal Santa Ana, Cairasco Place en Casa Colon (Columbus Museum); het Literair Kabinet, één van de meest volmaakte en opzienbarende gebouwen in Las Palmas; Call Mayor de Triana, een winkelstraat met een multiculturele en traditionele uitstraling. De verschillende bezienswaardigheden in Las Palmas zijn allemaal gemakkelijk te bezoeken als u een huurauto tot uw beschikking heeft.

Evenementen & festivals

Las Palmas Carnaval, een oude traditie op het eiland, is een spektakel net zoals op het naburige eiland Tenerife; WOMAD Music Festival, met gratis muzikale optreden van hoge kwaliteit, hier komen jaarlijks duizenden toeristen op af; Atlantic Rally for Cruisers, het grootste jaarlijkse trans-oceanische zeil evenement dat start bij Las Palmas.

Populaire luchthavens

Tips en ervaringen van onze klanten voor Las Palmas

Onze klanten beoordelen Las Palmas met een gemiddelde van 8.3, gebaseerd op 12 beoordelingen. Dit zijn de meest recente tips, ervaringen en hoogtepunten.

06-06-2015

zegt:
geen verzekering afsluiten bij jullie deze betaal je voor niets
05-06-2015

zegt:
Toeristische tips: Vegueta (oude binnenstad), Museo Canario, Parque Dorama en Auditorium Alfredo Kraus (Playa de Las Canteras)
24-03-2015

zegt:
we waren in Maspalomas
17-03-2015

zegt:
Agaete San Nicolas de Aldea
12-03-2015

zegt:
mooie stranden. prachtig natuurgebied in binnenland.
11-03-2015

zegt:
Dat moet iedereen zelf, persoonlijk ontdekken!
26-02-2015

zegt:
Ga het binnenland in en blijf niet aan de kust hangen!
28-01-2015

zegt:
Zuidkant zonnig Noordkant groen
20-01-2015

zegt:
Gran Canaria is erg mooi!! Ga naar het zuiden, altijd zon. Binnenland ook zeer de moeite waard!!!
12-01-2015

zegt:
Bezoek oude stadsgedeelte Las Palmas
30-12-2014

zegt:
Bezoek ook het binnenland van Gran Canaria
29-11-2014

zegt:
gewoon naar Mogan gaan en in de zon liggen, heerlijk.