Autohuur Sevilla

Zoek, vergelijk en boek uw huurauto

Ophaallocatie
 Andere inleverlocatie?
   Leeftijd bestuurder: 25-70
   Ik woon in: Verenigde Staten
Vergelijk autohuur
We vergelijken prijzen van 800+ verschillende autoverhuurder sites in meer dan 30.000 bestemmingen wereldwijd
Tevreden klanten

Meer dan 1 miljoen klanten vertrouwden ons de beste autohuur deal voor ze te reserveren

Gratis wijzigen

Tot 48 uur voor het ophaaltijdstip

Geen bijkomende kosten

We rekenen nooit extra kosten zoals betalings- of reserveringskosten

Goedkoop auto huren Sevilla

Sevilla is de hoofdstad van de autonome gemeenschap Andalusië en van de provincie Sevilla, Spanje. Gelegen op de vlakte van de rivier de Guadalquivir, is het de vierde grootste stad van Spanje, na Madrid, Barcelona en Valencia. Het is de sterkste economische macht onder de Andalusische steden, ook het culturele en financiële centrum van Zuid-Spanje, te bezichtigen met een huurauto. Sevilla is internationaal beroemd om zijn architectuur, cultuur, muziek, gastronomie en het nachtleven en is één van 's werelds grootste toeristische bestemmingen.

Auto huren in Sevilla

Ondanks dat het openbaar vervoer in de stad goed geregeld is, blijft autohuur in Sevilla nog steeds erg in trek bij toeristen om de stad en de prachtige omgeving te verkennen. Wilt u een auto huren in Sevilla en door de stad zelf rijden, probeer dan de spits te vermijden. Het is belangrijk om een GPS-apparaat mee te nemen of te huren bij het autoverhuur bedrijf en daarbij goed op de shortcuts te letten, omdat ze vaak onverharde wegen of bergpassen blijken te zijn. Sevilla is goed verbonden met vele andere steden door een uitgebreid netwerk, met zes wegen die rechtstreeks op Sevilla aangesloten zijn, waardoor het extra aantrekkelijk is om gebruik te maken van autohuur in Sevilla. U kunt een auto huren en in noordwestelijke richting te rijden naar de Sierra de Aracena, één van de bekendste plaatsen voor Jamón in Spanje en vol charmante dorpjes. Het is ongeveer vijf kwartier rijden van Sevilla door de A66/E-803 te nemen ten noorden van de stad. Of u kunt een dagtocht met uw huurauto maken naar Cordoba en de Mezquita te bezoeken om te genieten van een ontspannen Arabisch bad in een Hamam.

Uw huurauto parkeren

Autohuur in Sevilla is prettig, hoewel u bij het parkeren in het centrum moet oppassen dat het niet mogelijk is om op straat parkeren in, een maatregel van de overheid om het drukke verkeer te elimineren. Er is een verkeerscontrolesysteem met camera's om uw nummerbord op te nemen. Indien u zich in het centrum begeeft, kunt u slechts 45 minuten parkeren in een garage van het hotel of een openbare garage. Indien u de auto langer parkeert riskeert u een fikse boete. U kunt uw huurauto in Sevilla parkeren in de volgende garages: Puerta de Jerez, de Calle Adriano (bij arena), Avenida de Menendez Pelayo, op de hoek van de Calle Santa Maria la Blanca, Albareda, Calle Guzman El Bueno, hoek Calle Abades, Calle Zaragoza, in de buurt Plaza Nueva, de Calle Jaen en de Plaza de la Magdalena.

Bezienswaardigheden

Enkele toeristische bezienswaardigheden in Sevilla, zijn: het Alcázar, het koninklijke paleis in Sevilla, één van de best bewaarde voorbeelden van de Mudejar architectuur; de kathedraal van St. Mary, de grootste gotische kathedraal en de op twee na grootste kerk ter wereld; het Archivo General de Indias, met zeer waardevolle archiefstukken ter illustratie van de geschiedenis van het Spaanse Rijk in Amerika en de Filippijnen, geregistreerd als een UNESCO World Heritage Site.

Evenementen & festivals

Sevilla heeft een rijk cultureel erfgoed en beschikt over een scala aan populaire jaarlijkse evenementen: Certamen Internacional de Guitarra Clasica Andres Segovia is een beroemd akoestische gitaar-evenement gehouden in januari. Los Carnaval is een spectaculaire optocht rond het centrum van de stad. Dia de San Juan, gehouden in juni, is bekend om zijn grote vreugdevuren en prachtig vuurwerk.

Populaire luchthavens

Tips en ervaringen van onze klanten voor Sevilla

Onze klanten beoordelen Sevilla met een gemiddelde van 9.5, gebaseerd op 4 beoordelingen. Dit zijn de meest recente tips, ervaringen en hoogtepunten.

22-05-2015

zegt:
Een mooie natuur, veel cultuur, aangenaam klimaat. Trek eens het binnenland in en U maakt kennis met het echte andalusië.
18-05-2015

zegt:
Huur fietsen om de stad in vrijheid te beleven! (zie www.bajabikes.com)
13-05-2015

zegt:
Geen auto nodig in een stad zoals Sevilla. Verken eerst de stad met een Hop on Hop off bus. Zeer aan te raden. Minpunt: Geen aanduiding van opstapplaatsen!!!!! Aan te raden: Kathedraal, Alcazar, Park Maria Louisa, Plaza Espagna,wandelen langs de rivier, veel kerken en parken. Echt genoten van deze stad. Daarna Cordoba en Granada. Ook aan te raden.
01-03-2015

zegt:
Rio Tinto. Costa Donanda. Punta Umbria.