Avis Avis Billeje United States

Søg, sammenlign og reservér din udlejningsbil

Afhentningssted
 Andet returneringskontor?
   Chaufførens alder: 25-70
   Jeg bor i: United States
Sammenlign billeje
Vi sammenligner priser fra over 800 forskellige udlejningssteder på over 30.000 lokaliteter i verden
Kunderne elsker os

Over 1 million kunder har tillid til, at vi bestiller den bedste biludlejningsaftale for dem

Gratis ændring

Op til 48 timer før afhentning

Ingen ekstra gebyrer

Vi inkluderer ikke ekstra gebyrer såsom kreditkortgebyrer eller reservationsomkostninger

Avis Billeje United States

Leder du efter billig biludlejning med gunstige vilkår?

Hos holidaycars.com sammenligner vi alle tilgængelige biludlejningsfirmaer for enhver destination, så du altid kan finde den udlejningsbil, der passer bedst til dine behov. Bestil trygt og sikkert før afrejse, så du ikke oplever ubehagelige overraskelser senere.

Benyt vores alt-inklusive udlejningspriser, som med garanti erbedste pris, så du aldrig betaler for meget. Vores Ingen-risiko-garanti giver 100% tilbagebetaling af det overskydende og sikrer dig en stressfri biludlejningsoplevelse. Du kan også vælge annulleringsbeskyttelse, så du kan annullere reservationen op til tidspunktet for afhentning uden ekstra omkostninger.

Hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp, kan du kontakte vores kundeservice alle ugens dage 24 timer i døgnet per telefon , e-mail og live chat på dit eget sprog.

Tøver du stadig? Bed om et gratis tilbud

Lej en bil fra holidaycars.com:!! Flere muligheder, billigere priser og fremragende service

Avis anmeldelser og erfaringer

Din oplevelse af at leje en bil er vigtig for os. Derfor holder vi styr på priser i realtid, alle de forskellige servicebetingelser og tilgængelige udlejningsbiler fra Avis, og sammenligner dem med over 800 andre biludlejningsmærker. Vi spørger også vores kunder om deres oplevelser med det af dem valgte biludlejningsmærke. Dette hjælper dig med at træffe det rigtige valg

Dette er, hvad vores kunder synes om Avis

Vores kunder har bedømt Avis med en gennemsnitlig score på 6.7. Vi har også bedt dem om at forklare deres bedømmelse, og i den sidste tid har de sagt følgende om Avis i deres bedømmelser. Læs, hvad de har at sige:

15-02-2017

med Avis i Las Vegas
Super nemt, og hurtig afhentning af bil
Det er alt for dyrt at forlænge sin leje med et par timer, det ville være dejligt hvis ikke man blev røvet her.
31-03-2015

med Avis i Honolulu, United States
No issues at all. Quick shuttle and prompt service.
16-03-2015

med Avis i Boston, United States
Jeg bryder mig ikke om, at Avis uden at spørge mig, forsøger at liste en personlig forsikring til 70USD med i kontrakten. (Jeg har MasterCard Platinum som giver mig komplet dækning.) Når man vælger at aflevere bilen med fyldt tank, synes jeg at "Straffeafgiften", for det tilfælde at bilen skal efterfyldes, på $9,98 er en temmelig ublu pris! Sammenholdt med tidligere oplevelser med Avis i USA, må jeg desværre konkludere, at Avis konsekvent forsøger at fuppe dig!!!