Hyrbil Bologna flygplats

Sök, jämför och boka din hyrbil

Uthämtningsplats
 Annat återlämningskontor?
   Förarens ålder: 25-70
   Jag bor i: Förenta staterna
Jämför bilhyra
Populära resmål: Rom, Milano, Catania, Olbia, Palermo, Cagliari, Neapel, Bergamo
Vi jämför priser från över 800 leverantörssajter på fler än 30 000 platser över hela ärlden
Kunderna älskar oss

Över 1 miljon kunder gav oss förtroendet att boka hyrbil med bäst erbjudande åt dem

Ändra bokningen kostnadsfritt

Upp till 48 timmar före upphämtning

Inga extra avgifter

Vi tar inte ut några extra avgifter såsom kreditkortsavgifter eller reservationskostnader

Hyrbil Bologna flygplats

Biluthyrning Bologna

Om du vill utforska Bologna så är biluthyrning det bästa alternativet. Upplev friheten med en hyrbil under din semester, kombinerat med en flygresa till din destination. Oavsett om du planerar ett långt eller kort besök, en strandsemester eller en rundresa, så är det bästa alternativet att hyra bil. HolidayCars biluthyrning i Bologna erbjuder små ekonomiklassbilar till stora, lyxiga bilar. Vi arbetar endast med de bästa och mest pålitliga leverantörerna, så vi kan lova dig att du kommer att ha en hyrbil du kan lita på. HolidayCars jämför priser från alla associerade biluthyrningsföretag i realtid för att du ska få bästa möjliga pris.

Bologna Flygplats G. Marconi (BLQ)

Bologna flygplats ligger 1,5 kilometer nordväst om stadens centrum, och det är Italiens 7:e största flygplats. Under åren 2011 och 2013 har terminalen expanderat, vilket resulterade i fler affärer, säkerhetscheckpunkter och gater. På grund av expansionen kan flygplatsen nu hantera cirka sju och en halv miljon människor varje år. Flygplatsen är uppkallad efter Guglielmo Marconi som var en elektriker med ett Nobelpris i fysik.

Vad kan man göra i Bologna?

Bolognas smeknamn är "den röda staden" på grund av alla rödmålade byggnader med liknande färgade hustak. Vi bestämde oss för att lista tre av de vackraste byggnaderna, sevärdheterna och torgen, så du vet vart du kan köra med din vackra hyrbil!

Hyra bil i Bologna, varför?

Bologna är huvudstaden i en av de vackraste regionerna i Italien: Emilia Romagna. När du besöker Bologna bör du planera en vacker dagstur i din hyrbil. Du kan besöka stränderna i Rimini eller gå till ett av världens minsta länder: San Marino. Vart än du vill åka, så kan du använda hyrbil!
Tips och upplevelser i Bologna flygplats

Foreløpig er det ingen erfaringer tilgjengelige for dette reisemålet. Vår kundeservice vil imidlertid gjerne besvare alle dine spørsmål angående bilutleie i Bologna flygplats.