Hyrbil Palermo flygplats

Sök, jämför och boka din hyrbil

Uthämtningsplats
 Annat återlämningskontor?
   Förarens ålder: 25-70
   Jag bor i: Förenta staterna
Jämför bilhyra
Populära resmål: Rom, Milano, Catania, Olbia, Palermo, Cagliari, Neapel, Bergamo
Vi jämför priser från över 800 leverantörssajter på fler än 30 000 platser över hela ärlden
Kunderna älskar oss

Över 1 miljon kunder gav oss förtroendet att boka hyrbil med bäst erbjudande åt dem

Ändra bokningen kostnadsfritt

Upp till 48 timmar före upphämtning

Inga extra avgifter

Vi tar inte ut några extra avgifter såsom kreditkortsavgifter eller reservationskostnader

Hyrbil Palermo flygplats

Hyrbil är det perfekta sättet att utforska Palermo flygplats.

Förmodligen tänkte du inte på det men priserna på hyrbilar påverkas av tillgång och efterfrågan. Planerar du att åka på semester under högsäsongen? Hyr din bil i förväg så att du får ett lägre hyrbilspris.

Körstilen hos invånarna kan skilja sig mycket från dina egna. Att anpassa sin körstil är att rekommendera i Palermo flygplats.

Här hittar du skyltningen som kan skilja sig från skyltarna hemma. Så se till att köra försiktigt. Ta tid och var uppmärksam på skyltarna.

Tips: hyr din bil så tidigt som möjligt. Det viktigaste är att du hyr din bil före högsäsongen. Priserna kan variera mycket och om du bokar i förväg kan priset bli lägre för din hyrbil här.

Tips och upplevelser i Palermo flygplats

Våra kunder har betygsatt Palermo flygplats med ett medel på 8.0 baserat på en 2-skala, och det här är de senaste tipsen, upplevelserna och höjdpunkterna.

12-06-2019

sier:
Cerfalù är en trevlig by med möjligheter till kortare vandringar och bad mm. Isnello likaså där vi även fann utmärkt mat och en trevligt bageri. Casteldaccia där vi bodde erbjuder det mesta man behöver från närområdet. Vill man shoppa mer samlat eller på andra tider så ligger Forum Palermo inte långt borta. Solen är stark mitt på dagen, nordbor som vi är behöver solskydd! Trafiken kan ses som hetsig men är i själva verket tillåtande och följsam om man bara följer seden där man är. Minst en gelato om dagen är givet på Sicilien och gillar man seafood så finns det härliga sådana restauranger. Resans höjdpunkt var en antipasti som serverades löpande som 5 små rätter som byggde på varandra och hela tiden byggde på smakpaletten.
27-03-2017

sier:
Tillbringade tiden i Termini Imerese strax utanför Palermo. En lugn liten charmig stad med mycket trevliga människor.