Autohuur Milaan

Zoek, vergelijk en boek uw huurauto

Ophaallocatie
 Andere inleverlocatie?
   Leeftijd bestuurder: 25-70
   Ik woon in: Verenigde Staten
Vergelijk autohuur
Populaire bestemmingen: Rome, Milaan, Catánia, Olbia, Palermo, Cagliari, Napels, Bérgamo
We vergelijken prijzen van 800+ verschillende autoverhuurder sites in meer dan 30.000 bestemmingen wereldwijd
Tevreden klanten

Meer dan 1 miljoen klanten vertrouwden ons de beste autohuur deal voor ze te reserveren

Tevreden klanten
Gratis wijzigen

Tot 48 uur voor het ophaaltijdstip

Gratis wijzigen
Geen bijkomende kosten

We rekenen nooit extra kosten zoals betalings- of reserveringskosten

Geen bijkomende kosten

Goedkoop auto huren Milaan

Goedkoop auto huren Milaan Milaan is na Rome de grootste stad in Italië, het is de hoofdstad van de regio Lombardije. Het is één van de grootste en meest bevolkte steden in Europa. Milaan is Italië's grote economische kracht, in de EU is het de 10e meest belangrijke zakelijk en financieel centrum. Het is ook aangewezen als de 7e beste stad in Europa op basis van toerische waarde, de stad trekt veel buitenlandse toeristen uit het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Frankrijk.

Autohuur is populair in Milaan

Ondanks de stad's geavanceerde openbaar vervoer systeem, is autohuur in Milaan breed gedragen onder toeristen om de prachtige buitenwijken en omliggende dorpjes te verkennen. Probeer met uw huurauto de spitsuren in het stadscentrum te vermijden. Het is ook verstandig om een GPS navigatie systeem te boeken, om zo wegwijs te worden uit al de éénrichtingsstraten. In de avond is het prettig rijden met het rustige verkeer, u kunt op uw gemak door de stad en langs de talrijke uitgaansgelegenheden rijden. Met uw autohuur kunt u gemakkelijk de omliggende dorpen bereiken, de stad is gunstig aan verschillende plekken gelegen via meerdere snelwegen. U kunt bijvoorbeeld een auto huren en via de A8, de AutostradadeiLaghi (Snelweg van de Meren), naar het Comomeer rijden – Een prachtig meer met een mooie omgeving. U kunt ook naar Monza rijden, een stadje met het grootste ommuurde park van Europa, Parco di Monza. Het is ook mogelijk om naar Bergamo te rijden, een pittoreske stad aan de voet van de Alpen, bekend voor haar artistieke schatten en Middeleeuws karakter.

Parkeertips

Ondanks dat de stad zo groot is en het verkeer druk, is parkeren in Milaan vrij gemakkelijk doordat er volop parkeergarages aanwezig zijn. Langs de metrolijn zijn er ATM parkeerplaatsen, namelijk Bisceglie – Molino Dorino – Lampugnano – Romolo – Sesto Marelli – S. Leonardo langs de rode lijn MM1, Cascina Gobba – Cologno Nord – Crescenzago – Famagosta – Gessate langs de groene lijn MM2 en S. Donato langs de gele lijn MM3. Deze parkeerplaatsen zijn erg gemakkelijk voor toeristen met autohuur, zodat u uw auto kwijt kunt en vervolgens de metro naar het centrum kunt nemen. Als u uw auto langs de weg wilt parkeren, let dan goed op uw auto niet langs oprijlanen en laadzones te zetten. De boetes zijn erg hoog en u wilt niet dat uw huurauto wordt weggesleept.

Rijd langs alle bezienswaardigheden met een huurauto

Het wordt gezegd dat Rome representatief is voor het “oude” Italië, en Milaan voor het “nieuwe” Italië. Milaan's ontelbare hoogtepunten bevatten: de Duomo, één van de grootste Gothische kathedralen in de wereld; de Pirelli toren, met haar jaren '60 modenistische Italiaanse architectuur; Museo Poldi Pezzoli, één van Milaan's belangrijkste en prestigieuze musea met één van de werelds rijkste private kunstcollecties; Galleria Vittorio Emanuele, Milaan's bekende winkelcentrum dat gelegen is in een 19e eeuws paleis.

Evenementen & festivals

De Modeweken van Milaan, waar de leidende mode designers hun herfst/winter en lente/zomer collecties tentoonstellen; het Festival van Sant'Ambrogio, ter ere van de beschermheilige van Milaan, met kraampjes met antiek meubulair, oude ambachten en traditionele lekkernijen; de Salone del Mobile (meubelmarkt), met producten van 3100 dynamische, creatieve bedrijven van over de gehele wereld.
Tips en ervaringen van onze klanten voor Milaan

Er zijn nog geen ervaringen voor deze bestemming beschikbaar. Onze klantenservice helpt u graag bij vragen over een auto huren in Milaan.