Budget Budget Autohuur Duitsland

Zoek, vergelijk en boek uw huurauto

Ophaallocatie
 Andere inleverlocatie?
   Leeftijd bestuurder: 25-70
   Ik woon in: Verenigde Staten
Vergelijk autohuur
We vergelijken prijzen van 800+ verschillende autoverhuurder sites in meer dan 30.000 bestemmingen wereldwijd
Tevreden klanten

Meer dan 1 miljoen klanten vertrouwden ons de beste autohuur deal voor ze te reserveren

Gratis wijzigen

Tot 48 uur voor het ophaaltijdstip

Geen bijkomende kosten

We rekenen nooit extra kosten zoals betalings- of reserveringskosten

Budget Goedkoop auto huren Duitsland

Bent u op zoek naar voordelige autohuur tegen gunstige voorwaarden?

Bij holidaycars.com kunt u eenvoudig alle beschikbare autoverhuurders waar ook ter wereld met elkaar vergelijken, zodat u altijd een huurauto vindt die het beste aansluit bij uw wensen. Boek veilig en vertrouwd voor vertrek, zodat u later niet voor verrassingen komt te staan.

Profiteer van superscherpe all-inclusive tarieven voor autohuur met laagste prijsgarantie, zodat u nooit te veel betaalt. Onze NoRisk Garantie biedt een volledige terugbetaling van uw eigen risico en verzekert u van zorgeloze autohuur. U kunt ook kiezen voor een annuleringsverzekering waarmee u uw reservering kunt annuleren tot aan het moment van ophalen, zonder hiervoor te betalen.

Voor vragen of assistentie kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week terecht bij onze klantenservice.

Twijfelt u nog? Vraag dan gratis een vrijblijvende offerte aan.

Een auto huren is nergens zo eenvoudig en voordelig als bij holidaycars.com!

Budget ervaringen en beoordelingen

Wij vinden het belangrijk dat u het autohuur merk kiest dat past bij uw wensen en verwachtingen. Daarom vergelijken wij de huidige prijzen, verschillende voorwaarden en alle beschikbare huurauto's van Budget met meer dan 800 andere autohuur merken. Daarnaast vragen we onze klanten om hun ervaringen met Budget te delen met ons. Hierdoor vergelijkt u via HolidayCars.com Budget eenvoudig met andere verhuuders en maakt u altijd de juiste keuze.

Dit vinden onze klanten van Budget

Onze klanten beoordelen Budget met een gemiddelde score van 7.1. Daarnaast hebben we ze gevraagd hun ervaringen toe te lichten. Dit zijn de laatste ervaringen met Budget. Lees wat onze klanten te zeggen hebben:

22-03-2016

bij Budget in Munich airport
Aan de balie kregen we een mooi aanbod voor een grotere auto, aangezien we met 4 personen en 2xski uitrusting toch wel veel bagage hadden.
De administratieve afhandeling duurt lang. Meer automatisering!
05-02-2016

bij Budget in Munich airport
goede inname auto
19-05-2015

bij Budget in Weeze, Duitsland
Vriendelijke ontvangst en uitgebreide toelichting op de condities
Het was mij niet duidelijk bij boeking dat er gelimiteerde kilometers waren. Met de toeslag die hiervoor gerekend wiordt had ik goedkoper bij een andere verhuurder kunnen reserveren! Het bleek dat onze reservering ook nog eens de voorwaarde bevatte dat we een KLEINERE auto meekregen dan we gereserveerd hadden. Het was op de luchthaven totaal onduidelijk bij welke balie we de autoreservering konden afhandelen. Dat bleek bij Avis - Budget± geen enkele vermelding van Holiday Cars of van Autoeurope. Héél onduidelijk!