Global Drive Global Drive Autohuur Duitsland

Zoek, vergelijk en boek uw huurauto

Ophaallocatie
 Andere inleverlocatie?
   Leeftijd bestuurder: 25-70
   Ik woon in: Verenigde Staten
Vergelijk autohuur
We vergelijken prijzen van 800+ verschillende autoverhuurder sites in meer dan 30.000 bestemmingen wereldwijd
Tevreden klanten

Meer dan 1 miljoen klanten vertrouwden ons de beste autohuur deal voor ze te reserveren

Gratis wijzigen

Tot 48 uur voor het ophaaltijdstip

Geen bijkomende kosten

We rekenen nooit extra kosten zoals betalings- of reserveringskosten

Global Drive Goedkoop auto huren Duitsland

Bent u op zoek naar voordelige autohuur tegen gunstige voorwaarden?

Bij holidaycars.com kunt u eenvoudig alle beschikbare autoverhuurders waar ook ter wereld met elkaar vergelijken, zodat u altijd een huurauto vindt die het beste aansluit bij uw wensen. Boek veilig en vertrouwd voor vertrek, zodat u later niet voor verrassingen komt te staan.

Profiteer van superscherpe all-inclusive tarieven voor autohuur met laagste prijsgarantie, zodat u nooit te veel betaalt. Onze NoRisk Garantie biedt een volledige terugbetaling van uw eigen risico en verzekert u van zorgeloze autohuur. U kunt ook kiezen voor een annuleringsverzekering waarmee u uw reservering kunt annuleren tot aan het moment van ophalen, zonder hiervoor te betalen.

Voor vragen of assistentie kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week terecht bij onze klantenservice.

Twijfelt u nog? Vraag dan gratis een vrijblijvende offerte aan.

Een auto huren is nergens zo eenvoudig en voordelig als bij holidaycars.com!

Global Drive ervaringen en beoordelingen

Wij vinden het belangrijk dat u het autohuur merk kiest dat past bij uw wensen en verwachtingen. Daarom vergelijken wij de huidige prijzen, verschillende voorwaarden en alle beschikbare huurauto's van Global Drive met meer dan 800 andere autohuur merken. Daarnaast vragen we onze klanten om hun ervaringen met Global Drive te delen met ons. Hierdoor vergelijkt u via HolidayCars.com Global Drive eenvoudig met andere verhuuders en maakt u altijd de juiste keuze.

Dit vinden onze klanten van Global Drive

Onze klanten beoordelen Global Drive met een gemiddelde score van 7.0. Daarnaast hebben we ze gevraagd hun ervaringen toe te lichten. Dit zijn de laatste ervaringen met Global Drive. Lees wat onze klanten te zeggen hebben:

10-12-2015

bij Global Drive in Munich airport
Snelle afhandeling van de papieren.
13-03-2015

bij Global Drive in Düsseldorf, Duitsland
Snelle en acurate afhandeling. Praktische -kleine- auto.
De auto was intensief schoongemaakt en we merkten pas na een uur dat er in gerookt was. Leek even niet erg genoeg om ervoor terug te gaan; we hadden een scherp schema in Nederland in België af te werken. Maar, het bleek een zware roker te zijn geweest. Zo erg zelfs dat mijn man hevig last kreeg van zijn astma in de huurperiode. Is het niet mogelijk een auto te huren met 'niet roken'-garantie?
09-03-2015

bij Global Drive in Berlijn, Duitsland
Bij inleveren auto doken er DIRECT twee man naar een "nieuwe" schade onder de auto. Na veel gesoebat heeft men uiteindelijk een verklaring meegegeven waaruit blijkt dat deze schade al bestond voor dat ik de auto huurde. Toch heeft men mij een schade willen laten betalen in eerste instantie. Dit riekt naar fraude....