Autohuur München

Zoek, vergelijk en boek uw huurauto

Ophaallocatie
 Andere inleverlocatie?
   Leeftijd bestuurder: 25-70
   Ik woon in: Verenigde Staten
Vergelijk autohuur
We vergelijken prijzen van 800+ verschillende autoverhuurder sites in meer dan 30.000 bestemmingen wereldwijd
Tevreden klanten

Meer dan 1 miljoen klanten vertrouwden ons de beste autohuur deal voor ze te reserveren

Gratis wijzigen

Tot 48 uur voor het ophaaltijdstip

Geen bijkomende kosten

We rekenen nooit extra kosten zoals betalings- of reserveringskosten

Goedkoop auto huren München

Autoverhuur in München

München is de fiere hoofdstad van Beieren en de derde stad van Duitsland. In München vindt jaarlijks in september het bekende Oktoberfest plaats, het grootste bierevenement ter wereld. De Europese topvoetbalclub FC Bayern München zorgt voor veel voetbalvermaak en de bezienswaardigheden in de stad en omgeving zijn verrassend. Het is dan ook aan te raden om deze mooie stad te verkennen met een huurauto. U vergelijkt verschillende autoverhuur maatschappijen en beschikbare huurauto's gemakkelijk bij HolidayCars.com. Op die manier krijgt u altijd de beste deal.

Bijna 100 meter hoge torens

De Frauenkirche is de belangrijkste kerk van München en gebouwd tussen 1468-1488 door architect Jörg von Halsbach, ook Ganghofer genoemd. De bijna honderd meter hoge torens van de Frauenkirche bepalen in belangrijke mate het beeld van München. De afdruk van de duivel, bij de ingang, mag u niet overslaan.

Of uw huurauto nu een BMW is, of niet

Het nieuwe BMW Museum is met de huurauto goed te bereiken en geeft een gedetailleerd overzicht van de ontwikkeling van de auto-industrie in Beieren. Natuurlijk ziet u hier de ontwikkeling van het gehele bedrijf, maar u ziet er ook meer dan honderd auto's, motorfietsen en vliegtuigmotoren.

Pinakotheken

De Alte Pinakothek is het grootste museum met een omvangrijke collectie schilderijen van oude meesters als Rembrandt, El Greco, Murillo en Rubens. Het Beeldenpark van München bevindt zich in de openbare ruimte van het Kunstareal München tussen de Neue Pinakothek, de Alte Pinakothek en de Pinakothek der Moderne in. Trouwens, ook Schloss Schleissheim is goed te bereiken indien u gebruik maakt van een huurauto in München.

Schloss Nymphenburg, zomerverblijf van de koningen

Het zomerverblijf van de Beierse koningen is populair. Hoogtepunten zijn de slaapkamer van Ludwig II en de verzameling vrouwenportretten van Ludwig I. Rond het kasteel ligt een groot park met indrukwekkende paviljoens en een museum met Koninklijke rijtuigen. Onze partners voor autoverhuur in München kunnen u overigens precies uitleggen hoe u moet rijden.

Ga met uw huurauto naar de Engelse tuin

De Engelse Tuin is het grootste openbare park van Duitsland. Het is een prachtige tuin in het centrum van München en ontworpen door de Amerikaan Benjamin Thompson. Hij legde het park aan om de Beierse soldaten landschapskennis te geven, maar ook om de stadsbewoners een oase van rust te bieden.

Maak een trip door de omgeving van München

Autohuur in München is vooral wenselijk wanneer u meer van de stad wilt zien en de omgeving goed wilt verkennen. Het romantische Oostenrijk ligt op nog geen twee uur rijden. U kunt op één dag skiën in Tirol en tevens een bezoek brengen aan de Allianz Arena, de thuisbasis van Bayern München. Wanneer u een bezoek wilt brengen aan de Alpen, dan is autohuur in München een echte aanrader.

Populaire luchthavens

Tips en ervaringen van onze klanten voor München

Onze klanten beoordelen München met een gemiddelde van 10.0, gebaseerd op 2 beoordelingen. Dit zijn de meest recente tips, ervaringen en hoogtepunten.

04-11-2018

zegt:
Munchen is een topstad. Relaxed, mooi, goede sfeer, Englisher Garten is prachtig, bij de brug over de Eisbach kan gesurft worden. Zou zo terug willen
10-10-2014

zegt:
Munchen is simpelweg een Top stad.