Hertz Hertz Autohuur Duitsland

Zoek, vergelijk en boek uw huurauto

Ophaallocatie
 Andere inleverlocatie?
   Leeftijd bestuurder: 25-70
   Ik woon in: Verenigde Staten
Vergelijk autohuur
We vergelijken prijzen van 800+ verschillende autoverhuurder sites in meer dan 30.000 bestemmingen wereldwijd
Tevreden klanten

Meer dan 1 miljoen klanten vertrouwden ons de beste autohuur deal voor ze te reserveren

Gratis wijzigen

Tot 48 uur voor het ophaaltijdstip

Geen bijkomende kosten

We rekenen nooit extra kosten zoals betalings- of reserveringskosten

Hertz Goedkoop auto huren Duitsland

Duitsland grenst aan 9 Europese landen en is het grootste land in Centraal-Europa. Voor toeristen uit de hele wereld biedt Duitsland voor ieder wat wils. Van het bruisende Berlijn tot München, het centrum van tradities. Duitsland zal in vele aspecten een indruk op u maken. Autohuur is de beste manier om dit fantastische land te ontdekken. Indien u besluit om een auto te huren, moet Hertz Duitsland zeker worden overwogen.

Hertz Autoverhuur in Duitsland

Hertz is een Amerikaans autoverhuurbedrijf met internationale vestigingen in 145 landen over de hele wereld. Hertz Duitsland heeft autoverhuurkantoren op luchthavens, treinstations en in de steden. Controleer de openingstijden van uw ophaallocatie, omdat dit per kantoor kan verschillen. Uw huurauto van Hertz Duitsland ophalen en afzetten buiten de openingstijden heeft een meerprijs tussen de € 25,- en € 50,-.

Voorwaarden Hertz Autoverhuur Duitsland

Bestuurders moeten ouder dan 25 jaar zijn en tenminste een jaar hun rijbewijs hebben. Jonge bestuurders moeten een zogenaamde "Young Driver Surcharge" betalen. Bij het huren van een auto bij Hertz Duitsland, wordt uw huurauto voorzien van een volle tank brandstof en moet u de auto ook weer retourneren met een volle tank. U betaalt extra kosten indien u de auto terugbrengt met te weinig brandstof. Als u Duitsland in de winter bezoekt, wees er dan attent op dat winterbanden verplicht zijn. De kosten voor winterbanden bij Hertz Duitsland zijn € 12,75 (ex BTW) per dag. Het is belangrijk om in gedachten te houden dat de volgende autocategorieën niet toegestaan zijn om de grenzen van Duitsland over te steken: SUV, Premium en Luxury.

Tevreden klanten van HolidayCars.com

Uit feedback van onze klanten blijkt dat ze over het algemeen erg tevreden zijn over de kwaliteit van de huurauto's en klantenservice van Hertz Duitsland. Als u wilt weten of Hertz Duitsland voor u de beste keuze is, vergelijk het dan nu met de overige autoverhuurders in Duitsland op holidaycars.com!
Hertz ervaringen en beoordelingen

Wij vinden het belangrijk dat u het autohuur merk kiest dat past bij uw wensen en verwachtingen. Daarom vergelijken wij de huidige prijzen, verschillende voorwaarden en alle beschikbare huurauto's van Hertz met meer dan 800 andere autohuur merken. Daarnaast vragen we onze klanten om hun ervaringen met Hertz te delen met ons. Hierdoor vergelijkt u via HolidayCars.com Hertz eenvoudig met andere verhuuders en maakt u altijd de juiste keuze.

Dit vinden onze klanten van Hertz

Onze klanten beoordelen Hertz met een gemiddelde score van 6.7.