InterRent InterRent Autohuur Duitsland

Zoek, vergelijk en boek uw huurauto

Ophaallocatie
 Andere inleverlocatie?
   Leeftijd bestuurder: 25-70
   Ik woon in: Verenigde Staten
Vergelijk autohuur
We vergelijken prijzen van 800+ verschillende autoverhuurder sites in meer dan 30.000 bestemmingen wereldwijd
Tevreden klanten

Meer dan 1 miljoen klanten vertrouwden ons de beste autohuur deal voor ze te reserveren

Gratis wijzigen

Tot 48 uur voor het ophaaltijdstip

Geen bijkomende kosten

We rekenen nooit extra kosten zoals betalings- of reserveringskosten

InterRent Goedkoop auto huren Duitsland

Bent u op zoek naar voordelige autohuur tegen gunstige voorwaarden?

Bij holidaycars.com kunt u eenvoudig alle beschikbare autoverhuurders waar ook ter wereld met elkaar vergelijken, zodat u altijd een huurauto vindt die het beste aansluit bij uw wensen. Boek veilig en vertrouwd voor vertrek, zodat u later niet voor verrassingen komt te staan.

Profiteer van superscherpe all-inclusive tarieven voor autohuur met laagste prijsgarantie, zodat u nooit te veel betaalt. Onze NoRisk Garantie biedt een volledige terugbetaling van uw eigen risico en verzekert u van zorgeloze autohuur. U kunt ook kiezen voor een annuleringsverzekering waarmee u uw reservering kunt annuleren tot aan het moment van ophalen, zonder hiervoor te betalen.

Voor vragen of assistentie kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week terecht bij onze klantenservice.

Twijfelt u nog? Vraag dan gratis een vrijblijvende offerte aan.

Een auto huren is nergens zo eenvoudig en voordelig als bij holidaycars.com!

InterRent ervaringen en beoordelingen

Wij vinden het belangrijk dat u het autohuur merk kiest dat past bij uw wensen en verwachtingen. Daarom vergelijken wij de huidige prijzen, verschillende voorwaarden en alle beschikbare huurauto's van InterRent met meer dan 800 andere autohuur merken. Daarnaast vragen we onze klanten om hun ervaringen met InterRent te delen met ons. Hierdoor vergelijkt u via HolidayCars.com InterRent eenvoudig met andere verhuuders en maakt u altijd de juiste keuze.

Dit vinden onze klanten van InterRent

Onze klanten beoordelen InterRent met een gemiddelde score van 8.9. Daarnaast hebben we ze gevraagd hun ervaringen toe te lichten. Dit zijn de laatste ervaringen met InterRent. Lees wat onze klanten te zeggen hebben:

28-02-2017

bij InterRent in Dusseldorf airport
Zeer vriendelijke medewerker, sprak zijn talen en dacht mee. Goede auto, al hebben we in het verleden zuiniger kunnen rijden. Handige autoradio, we hoefden niet te zoeken naar de stations. Alle papieren zaten er compleet bij, ook het instructieboekje. Dat is prettig als je in een vreemde auto rijdt. Ook compleet met parkeerschijf en ruitenkrabber.
Vrij lange wachttijd omdat er maar één medewerker aan de balie zat en de eerste klant er erg lang over deed. Toen er inmiddels een lange rij was ontstaan, kwam er een tweede medewerker bij. Ik weet niet of die is opgeroepen, of dat hij toevallig enige tijd afwezig was geweest. Maar: ze weten toch met welke vlucht iedereen aankomt, en zo zou je de piekmomenten kunnen voorspellen.
08-03-2016

bij InterRent in Dusseldorf airport
Vriendelijke bediening. Denkt mee en werkt soepel. Duidelijk protocol en formulieren.
Slechts 1 persoon aan de balie geeft soms lang wachten.
03-12-2015

bij InterRent in Munich airport
Snelle afhandeling, zowel bij ophalen als terugbrengen van de auto.